|
![]() |
#13442 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ne znam kaj ste vi ocekivali neko remekdjelo kinematografije. film je skroz ok. istinita prica, kompaktno sazeta u 130min s elementima fantastike i natprirodnog. dobro poslozeno bez greske. mozda je to moglo i bolje al onda bi film trajal duplo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13445 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Od prošle godine Wolf of Wall Street je daleko najviše ponudio, predobar film ![]()
![]() |
![]() |
#13446 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Osobno, meni je osta gorak okus u ustima pri izlasku iz kina. Film je smeće. Pričekajte radije neki DVD.
![]() |
![]() |
#13447 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Slažem se ... Vuk je dobar i čudim se kako je ono gofno od 12 godina robije pokupilo kipić. I gravitacija i dobri dileri su također daleko bolji filmovi. Međutim, bilo je prošle godine i boljih filmova. Ovi nominirani za oskara nikad nisu nešt posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13449 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pogledao nove Hobbite,ni sam neznam zašto jer ono...ne brijem na to....film je ko hebena videoigrica sa Sege...idu idu skaču skaču,mačuju,ganja ih ovaj,ganja ih onaj,plove lete rone...kraj mi je bio ko da sam nivo završio matere mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13450 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Film ima svoju publiku...zna se šta se očekuje od takvog filma, kraj priče... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13451 |
PRO
|
Iskreno, ovaj nema sta stati uz prvi dio.
![]() |
#13452 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao nešto toliko loše, možda Avatar? Uglavnom film nema dušu, nema karaktera, nema apsolutno ničega vrijednoga za pogledati, tako da je bio jednostavno ugašen nakon nekog vremena.
![]() |
![]() |
#13453 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Mod: rasizam kao i pogrdni nazivi nisu dopušteni na ovom forumu. Hamm. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.03.2014. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13454 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Može li preporuka nekog filma poput K-PAX i The Man From Earth? Baš mi se gleda neka filozofska SF drama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13456 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13457 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13458 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13459 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13460 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13461 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Još je zmaj najbolji dio. I onda flm završi... trebali su ovo napravit u jednom dijelu i to je to. Na prvi sam zaspao 3x, a na ovaj 1x, ali sam nastavio gledat ujutro, tako da ne znam što bi bilo da sam nastavio sljedeću večer ![]() Sinoć sam gledao Bad Grandpa. Najbolji Jackass produkt ![]() Nekidan sam pogledao Meet the Millers. Glupava komedija s pokojom dobrom bazom i polugolom Jennifer Aniston - 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13462 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#13464 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ne, ali svejedno su kod LOTRa napravili glupost jer su išli po principu 1 knjiga = 1 film. Pa se tak puno stvari koje su mogle/trebale biti filmovima nisu bile na ekranu. Sad su išli po principu 1 knjiga = 3 filma. Nije ni to dobro, jer je to ipak previše, ali još bi gluplje bilo da su sve strpali samo u jedan film. Idealno riješenje bi bilo u 2 filma sve smjestit ![]()
![]() |
![]() |
#13466 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13467 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zasad sam našao samo jedan sličan, The Wild Blue Yonder. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13468 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Prije nekoliko godina pogledao sam Azumi i Azumi 2. Priča o djevojci koja je odgajana da bude savršeni ubojica. Japanska kinematografija, samuraji, ninđe, masovne bitke, puno mačevanja, krvi do koljena, hrabrost, odanost.... Cijeli filmovi dostupni na YouTube-u. Moja ocjena je 7/10 pa ako netko voli takve filmove, a nije pogledao ove onda pravac na YouTube.
![]() |
#13469 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne bi, onda bi film bio kak spada. Daj molim te, pa knjigu od kojih 200 i kusur strana su rastegnuli na tri filma, a gospodara su napravili za svaku knjigu jedan film, a te su knjige daleko opsežnije i punije detalja nego je to Hobbit. Da se razumijemo, velika sam obožavateljica LOTR-a i Hobbita, ali ovo što su s Hobbita napravili od filmova je čisto sranje. -.- Pa brate mili, nemreš mi to radit od knjige. ![]() Zadnje sam Vuka s Wall Streeta gledala, odličan je. S druge strane, netko je gore spomenuo, 12 Years a Slave mi je dosadan za popizdit. Baš dosadan, nisam ga uspjela cijelog pogledat.
![]() |
|
|