|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Prebacivanje programa s disketa na CD
Imam program na disketama (7 disketa) i želio bih ga prebaciti na CD da bih ga mogao kao takvog koristiti za instaliranje s CD-a. Da li je to moguće i kako se to radi?
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako na vise razlicitih disketa ne postoje datoteke s istim imenom onda bi stvar treba rijesit tako da sve iskopiras u jedan direktorij i snimis ga na cd ako to nije slucaj onda moras nparavit direktorije disketa1, disketa2 ... ili slicno i u njih iskopirat odgovarajuce diskete kad program oces instalirat iskopiras prvu disketu negdi na disk, pokrenes instalaciju i kad te zatrazi drugu disketu prvu pobrises, iskopiras drugu itd. neke programe nemoguce je pribacit s diskete jer datoteke traze po rootu diska s kojeg si pokrenija instalaciju i sl. pa ti je jedini nacin uzet neki rw (danas barem nisu skupi) i isprobavat buduci da je sve ovo komplicirano mozes isprobat mogu li programi koji mountaju image cda ili dvda radit i s imageima disketa na neki program bas za ovu namjenu nisan naletija
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ja imam neke programe od Faxa koji mi i danas trebaju i dolaze na više disketa e i stvar mi hoda kada napravim direktorij tipa ime programa i onda unutra napravim foldere disk1, disk2, disk3, ... i kada pokrenem setup iz disk1 on sam pronalazi disk 2, 3, 4, ... bez greške ... eto imam tako 4 profi programa i sva 4 mi rade bez greške ... dakle stablo mi izgleda ovako recimo za Winsurfer (izrada 3D terena iz x,y,z koordinata koje doneseš sa terena): Winsurf: -disk1 -disk2 -disk3 -disk4 -disk5 -disk6 i samo uđem u 1 o on samo nalazi ostale ...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Re: Prebacivanje programa s disketa na CD
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovo sto je Black Dragon rekao, trebalo bi da radi 100% ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|