|
![]() |
#1651 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako se dobro sjećam, negdje sam pročitao kako je čovjek kupio Samsung mob na nekom takvom shopu. Ustanovilo se da je to Sami namijenjen za prodaju u Arabiji pa je bilo problema sa updateima, a i servis (Njemačka, Austrija ili tako nešto) baš nije bio od volje da obavi RMA. Novi S4 na Amazonu se nađe na 350 EUR, a vidim da se pojavio i S5 za 700 EUR. Dostavu riješiš prilično lagano. Nađeš si najbližu poštu u SLO i za dostavu staviš svoje ime, njihovu adresu i dodaš POSTE RESTANTE. Paket dođe i čeka da ga pokupiš 15 dana. Kolega geronimo je tako radio nekoliko puta i nikad nije bilo problema.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 19.03.2014. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Nego zasto Amazon ne salje u HRV? Nigdje ne vidim razlog. Barem je Amazon sigurna trgovina. S4 za cca 2900kn sa Amazona je dobra cijena. EDIT: Pise "This item can not be shipped to the selected address. You can either change the shipping address or delete the item from your order. Learn more" ( Amazon.de ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Zasto navodne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Upravo je to napravio i amazon. Dalje u planu su kineski mobitel šopovi i ebay da nas prekriže... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Premium
|
Katastrofa, ostaju nam opet domaci web shopovi da nas deru sa cijenom ( bar sto se mobitela tice ). Mi smo u EU samo na "papiru". Eh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Premium
|
Vidis, nisam imao pojma o tome. A pitam jer znam za dvoje ljudi koji stvarno imaju probleme s navedenim mobom, znam da sad pregovoraju, jel s amazonom ili nekim drugim, nemam pojma |
![]() |
![]() |
![]() |
#1662 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ne znam jel sam samo ja cuo da smo punopravna clanica eu, a bome su i madzari usli prije nas prije par desetljeca. Tako da drug slavek ljiga i njegovi podanici ne mogu ni da zele reketariti pdv. najvjerojatnije ni kad bi ta madzarska trgovina tebi dala bez madzarskog poreza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1664 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Šteta za to. Na kraju će nas svi EU shopovi blokirat još Kina je sve bliže onda našim granicama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1665 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Opet ce biti problema sa narudjbama ako se ovo pokaze istinito http://www.jutarnji.hr/nova-saznanja...inama/1175672/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1666 |
Premium
|
Negdi sam, na nekom shopu,a vidio obavijest da nakon ovog slucaja s avionom vise neće prevoziti baterije, al da me ubijes ne znam koji shop je u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#1668 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1671 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1672 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Premium
|
Poslat cu mail Amazonu i pitat ih zasto ne salju u HR. Napisat cu im da nisu svi na balkanu ... ( ostat cu pri bontonu ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Ugl, pitam ih da mi objasne zasto ne salju Galaxy i Xperia mobitele iz HRV i lijepo napisem da sam provao narucit sa .de i sa .co.uk. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I to je to. Od*eb na lijep nacin. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
A ova prija baš zaj...va! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kontaktirao sam nedavno Mediamarkt.de preko facebook-a i isto vele da ne salju u HR. Neznam salju li iz Austrije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Merimobiles reklamacija
Zanimaju me iskustva s ovim shopom jer sam u procesu prepucavanja s tech supportom oko vjerojatno hardverskog problema. Mob u pitanju je hongmi, putovao do mene 2 mjeseca, otvoren dispute na paypalu za svaki slučaj, dok je prošao carinu i došao do mene, ostalo 2 dana do isteka za testiranje. Mob naoko radi dobro i sve, case nažalost zatvoren. Ali, kasnije skužio da zvuk iz zvučnika (samo za vrijeme poziva) nije dobar, ferca, pucketa po tiho, ono nije očekivana kvaliteta. Dopisivanje sa supportom kreće, šalju stariji rom za flashanje, ne pomaže niti taj niti hrpa drugih. U startu sam odmah skužio da je mob došao rootan i s kineskim recoveryem, ali nije me to zasmetalo iako sam namjerno tražio extra djevičanski mob. Inače na webshopu naplaćuju 7$ za root. Ne bi zasmetao root da nema problema s mobom pa je očito da je netko prčkao po njemu. Na upit o rootu support odgovara: Code:
We didn't root the phone. This is from the manufacturer already. Everything from it is by manufacturer. But to get it rooted is not a bad thing :) Mob naravno ima garanciju i vjerojatno će natrag za kinu, pitanje je samo kako sad postupiti dalje i stisnuti webshop kad je paypal case zatvoren? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|