|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
Ups
trebam jedno neprekidno napajanje možete preporučititi neko do 500 kn.
![]() |
#2 |
DDR RAM1
Datum registracije: Jul 2005
|
UPS Powercom Black Knight 600AP, 600W 312kn - imaš ga u Kvarku. Nisi naveo za koju točno konfiguraciju ti treba, al ovo će ti raditi sa svakim PiCekom. Naravno, prema potrebi uzmi jače/slabije. Powercom UPS su provjereno kvalitetni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... potpisujem. Za te novce nema bolje ... pogledan mioje kompove iz siga. Sputnik ima 19" monitor i LinkSYS WRT54G i Sharkoon 2.1 i njega drži 400W BlackKnight i load mu ne prelazi 40%, Leviathana mi isto drži 400W i load ne prelazi 60%, a BlackBOX ima 600W ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ja iman PCM Black Knight od 600, i on radi svoj posao load mu je do 40% a ustekan je 19" samsung crt i 400W komp. jedina primjedba je da je reklamirano duze vrijeme backup.a oko 15-20 (ja pretpostavljao pod full loadom.... ![]()
![]() |
#5 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
evo ja sam danas uzeo svoga i imam neka pitanja naime on meni bipa, u manualu piše da mi ta vrsta bipa znači da je baterija prazna pa mene zanima kako se on puni tj. da li se mora prvo napuniti pa onda uključiti kompjuter ili se može odmah prilopčati pa se on može puniti dok komp radi. jer u ovome manualu ništa ne piše. P.S. Bili ih ubilo da su stavili više od jednog gumba na UPS a ne stisni jedan jediti gumb na 3s zato pa ga stisni 4s zato itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|