|
![]() |
#6331 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6332 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
sad bumo bar vidli kak njemci rješavju reklamacije .... i kak brzo |
![]() |
![]() |
#6333 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6334 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nažalost, meni izgleda da je problem s zvučnikom hardverske prirode, ne trza na promjenu roma. |
|
![]() |
![]() |
#6335 |
Guest
|
bok ![]() imam jednog kineza kod kojeg gps neče raditi pa me zanima koje su sve moguće solucije odnosno fixevi da gps proradi ? probao sam ovo http://www.gizchina.com/2013/07/23/h...diatek-phones/ ali bez uspijeha sada neznam što još mogu probati, gps.conf ? ili samo možda pogriješio kod gornje tutoriala hvala edit: riješio problem... samo je trebalo za prvi put malo dulje čekati.... Zadnje izmijenjeno od: chief_wolfinjo. 16.03.2014. u 19:13. |
![]() |
#6337 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
GPS fix služi samo da brže uhvati satelite, ni jedan fix ne riješava loše izvedenu antenu. |
![]() |
![]() |
#6338 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Dali si provijerio dali je orginal Hongmi, znaci izgrebal ono sivo i 20 znamenkasti broj? Moguce je da si dobio neki koristeni model ili neki s greskom model, jer kolega koji je vratio isto zbog pucketanja u zvucniku bili su na akciji kod nekog kineza. Cudno kaj steka jer sam ja na zeninom mobitelu koristio par dana taj rom i bio je ok.. |
|
![]() |
![]() |
#6339 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zabrinuo me fora koji veli da je kupio 2 s takvom greškom. Probati ću snimiti neki razgovor u pustiti na kompu, valjda će se čuti. Što se tiče gašenja ekrana, ima neki bug u miuiu s proximity senzorom, ekran kad se ugasi više se ne upali, mob živ, ali ne možeš sliku nikako dobiti. Obično dođe slika kad druga strana spusti, ali ne uvijek. Origigi i multi rom imaju taj problem, onaj ultimate nema, znači tu kao da nije hardver u pitanju. Zašto se događa samo meni, nemam pojma. Mob ne izgleda korišten, osim što su očito rootali, kontakti na bateriji bili su zalijepljeni pik trakom ![]() Jučer poslan mail u Merimobiles, nema odgovora. Biti će neki RMA, vidim ja ![]() Sad idem isprobati ovaj zadnji singapurski portani rom. |
|
![]() |
![]() |
#6340 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam ja jedan rom koji mi je dao jedan njemac, ima samo engleski, njemacki i kineski jezik nisam ga isprobal ali on ga koristi, uglavnom dok dodem sutra doma ti posaljem sve, zapravo evo link: http://www.android-hilfe.de/showthread.php?t=519668 pa slijedi upute, nadam se da znas njemacki, ako ne onda javi pomoci cu ti. |
|
![]() |
![]() |
#6342 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
![]() Poštovanje! Čuo sam da ovaj mobitel Mlais MX28 ima probleme s GPS-om, pa me zanima da li je to istina, i ako je kakvi su to problemi te da li se oni mogu kako riješiti. ![]() |
![]() |
![]() |
#6346 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Uzeo bi ga osobi kojoj je bitno da ima 5 colni ekran, da su slike OK (vidio sam da jesu) i da može turiti sd karticu punu muzike u njega. iNew mi se nekako čini best buy po toj prilici, a nije ni skup. |
![]() |
![]() |
#6347 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam kineze proučavao 15-ak dana, čitao forume, reviewe, youtube, pregledavao cjenike i definitivno je ispao best buy. Sljedeći tjedan bi mi trebao stići pa ćemo vidjet iz prve ruke. Ako platiš pivu i ti ga možeš vidjet iz prve ruke, a za dvije ga možeš i isprobat malo ![]() |
![]() |
![]() |
#6350 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Daj fooy . Brko, kad stigne iNew javit ću ti pa ga možeš pogledat. Naručio sam ga iz Mix-e-shopa na nečiju preporuku, ali ne preporučam taj shop nikome. Lažu da ga imaju in stock, neznaju engleski a i kad im nacrtaš pitanje jedostavno ga besramno izignoriraju. Samo da stigne cijeli i ispravan mobitel i trudit ću se što prije zaboravit tu traumu ![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Premium
|
Ja sam kod tog Mix-e-shopa ali preko Alibabe dogovorio i naručio svoj Hongmi, i koliko znam upitao sam ih za par modela i uvijek su odgovrili što imaju a što nemaju, s time da sam ja direktno preko njihovog agenta naručival, a što se tiče engleskog s Tinom Zhang sam ok komuniciral i odgovrila mi je na sva moja pitanja. meni je moj došao s zadnjim multilanguage MUIU V5 5.0. Tako da nisam imao nikakvih problema s njima, a što se tiće garancije to bolje neću znati, moj i ženin Hongmi rade bez problema. |
![]() |
![]() |
#6352 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Kad imaš jamstvo i kupuješ od provjerenog trgovca ovakvo vraćanje ti nije problem; http://i.imgur.com/zSMCVGZ.png
#6354 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Ujutro ga idem otključati i radi mu samo power tipka. Ne mogu ga otključati, ni Home, back, ništa ne reagira. Probao sve s flashtoolsom, 1.0.1. 1.0.3, ništa. Digitizer i ekran su napravljeni od jednog djela, ne znam koliko je složena zamjena ali ionako nitko nema sam ekran. Ne znam, je li samo moj takav, riječ o izdvojenom slučaju ili će touch problem imati više korisnika. Uglavnom, to je moja priča s inewom v3.
#6355 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
jbga, al bar imaš veze u banggoodu pa znaš da ćeš rješit sve.. Ja evo koristim lenovo A820 preko 6 mjeseci, i nema nikakvih problema.. jedini minus mobitela je što nema flash.. sve ostalo je na nivou, čak bih rekao jako kvalitetno... pao je desetak puta sa visina od pola metra do metra i pol, na razne podloge i niti ogrebotine..jedino što primjećujem zadnjih 15-ak dana da se trajanje baterije od početnih 2 dana, smanjilo na dan i pol.. ako koga što zanima neka pita ![]() |
![]() |
![]() |
#6356 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Neki govore protiv Cubota GT99 ali evo, imam ga od srpnja prošle godine, znači već oko 6 mjeseci i nikakvih problema. GPS je zahtjevao fix ali sada radi sasvim ok. Fotografije odlične, ja zadovoljan. Nadam se da će takav a i još bolji biti Cubot X6 koji ima izuzetno primamljivu cijenu. Samo ne znam uzeti srebrni ili crni ![]()
#6357 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#6359 |
Registered User
|
Nemam pojima za druge, ali ovi iz Bangga su katastrofa.Polovicni spas je onih 45 od Paypala. |
![]() |
![]() |
|
|