|
![]() |
#2251 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakva borba Lawler-Hendricks. Makar je Hendricks vise dobio po njonji i Lawler je dosta bolji dojam ostavio, svaka cast Hendricksu. Dobio 1,2 i 5 rundu i zasluzio naslov pogotovo nakon zadnje pljacke. I ko bi reko da ce Sanchezova borba bit skoro najdosadnija na cijelom cardu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Rematch bi bio pozeljan. Woodley po meni nije materijal za prvaka a bas on bi trebal bit iduci po pricama prije ove borbe. Lawlera bi volio vidit kao prvaka jer to zasluzuje mada je Hendricks to vise htio od njega. Smajlici nakon Hendrickovih napada su mi bili legendarni. Nije bilo "disrespectful"nego bas OK, bar meni. Hendrix je malo prevelki wajner za moj ukus i da je sad izgubio bilo bi svega i svacega s njegove strane. Faca mu je demolirana isto ko i GSP pa je dobio borbu a to mu je bio glavni argument kad je zgubil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
I opet ja docekao jutro a rekao sam da si necu to vise raditi ![]() Da ne spoilam nista forumskim spavačima, istovremeno i ljubiteljima MMA, borbe pogledajte ovdje: http://fightnext.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Što se tiče hendricksa, zasluženo, kao i zadnji put. Sanchez stvarno nije mogao ništa, ovaj mu nije dao da se istresa kako sanchez zna i to je bilo to, rastavio ga je na komadice i iskoristio svoj reach i puno bolje kretanje.
![]() |
![]() |
#2255 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
pa nije bas nesretno. nije krivo stal il kaj ti ja znam. dobil je suscinu i druga noga ajd bok. _ ![]() tu se lijepo vidi prijenos energije s lijeve noge na desnu. cista fizika ![]() http://giant.gfycat.com/EnviousBlackandwhiteAdder.webm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ovaj vikend ne bum zaspal http://www.ufc.com/event/ufn-natal-brazil#/fight |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
|
![]() |
#2261 |
Premium
|
![]() |
#2264 |
Premium
|
covjece al ga je unakazio u sekundi.. nevjerojatno
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2268 |
Premium
|
pa zasto ne pogledas borbu, hebali te highlightsi ![]()
![]() |
#2269 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Mmashare |
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
tnx, dobar je ovaj mmashare, pogleda sam nabrzaka, ja sam vikend-navijač i ne ulazim previše u tehničke detalje, volim kad se lipo zdravoseljački pomlate, i nemam baš vrimena gledat sve u zadnje vrime. Hendo je neuništiv. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Premium
|
sretno Nelsonu večeras. Trebat će mu! edit: auuuu legao je kao bombončić, a nelson je natezao ruku dobrih 10 sekundi.. vidjelo se iz aviona. Laku noc big nog, to mu je bila zadnja borba u ufcu.
Darker than a moonless night and hotter than hell itself, that is coffee. Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 12.04.2014. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
COD2 expert
|
jel vam se cini ovo fake? meni je sumnjivo jer je Silva krenio zadati udarac ptvorenim dlanom??? Ono, ako napadas covjeka za kojeg znas da je opasan i da ce uzvratiti sigurno neces krenuti nekim polusamarom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
COD2 expert
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Premium
|
Zar nitko nije gledao event?
Odlični fajtevi. Gledao direktno do kauboja onda išao spavati, sada pogledao do kraja. Samo jedno ću reći; Travis Brown je samo dokazao ono što sam mislio o njemu nakon borbe sa Overeem-om!
![]() |
#2278 |
Premium
|
werdum je dvije stepenice iznad travisa u standup-u. Borba je bila slična močić-nelson, il ce ga ovaj potrefit ili ce bit rastavljen. Bio je rastavljen. Kako god bilo, Werdum nema šanse protiv Caina, ali bit ce zabavno. Ono što mene veseli je texiera - jones. Svejedno mi je tko će dobiti, glavno da gustafsson dobije svoju drugu zasluženu šansu, jer smatram da će ju ovaj put iskoristiti, po meni borbu je dobio. Pitanje - gdje se najbolje kladiti na mma borbe?
![]() |
#2279 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
MMA i K1 (UFC, Strikeforce, Bellator, Dream)
Ako nista drugo, bar Werdum ima vise sanse nego sto bi Travis imao. Travis je tipican lik za Cainovo mrcvarljenje ![]() Moram priznat da me Werdum iznenadio stand-upom, prije je uvijek bio nekako upitan, nedorecen, sad je pokazao da je tu i da ce se boriti bez problema, ne forsirajuci parter. Mogao bi biti nezgodan za Caina, ako se borba preseli na pod moze biti svega. Jest da je Cain zivotinja, ali svima se moze desiti da ulete u polugu. Prisjecam se Fedora ovdje, iako je bilo davno, Werdumu nitko nije davao velike sanse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Premium
|
Sad sam malo bacio oko na ove videje kaj je UFC izbacio na yobitou za promociju UFC 172 Majko mila, koji card! Ovo bi mogao biti D Card ove godine, a tek je počela! Btw, kakav mjesec, 4 eventa u samo 2 tjedana!
![]() |
|
|