|
![]() |
#3931 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3933 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Evo stigla danas nova lumnia 925, a kako sam do sada bio na iOS-u i u manjoj mjeri na Androidu ovo je uglavnom pozitivno iskustvo,onak na prvu.Nadam se da mi bude leglo sve to skupa, pa molim za razumjevanje kod eventualne pomoči. |
![]() |
![]() |
#3934 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Od aplikacija, ljudima fali taj net banking, nekima je to must have i nema službenih google aplikacija...zato treba razmisliti prije kupnje WP8 ![]() Evo, Nokia Refocus bude dostupna za sve Lumie (trebat ćemo malo čekati, meni trenutno nije omugućeno)... http://www.wpcentral.com/nokia-refoc...-lumia-devices |
|
![]() |
![]() |
#3935 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
L620 Black ... Coming Soon |
![]() |
![]() |
#3936 | ||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Kod WP-a je više stvar prilagodbe nego nedostataka. Nema notifikacija? Ima Live Tileove. Nema Google Mapsa? Ima HERE Maps. Nema Youtubea? Ima Metrotube. Nema mZabe? Ima rezervni HTC Wildfire (*ebi se ZABA).
![]() |
#3937 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Cijelo vrijeme snajpam lumie, jučer sam skoro preko webshopa kupio 1020 (srećom pamet me odgovorila od 3500kn) da bi me danas nazvali iz T-Coma i ponudili HTC 8x za 18kn uz moju postojeću tarifu za surfanje L, reko može hvala bok. Već sam godinu dana na svojoj tarifi bez ugovorne obveze tražeći eventualno neki mob koji bi me zadovoljio, no nažalost toga po pristojnoj cijeni u T-Comu nema, a ovaj je uletio ko budali šamar i odmah ga proslijeđujem curi.
#3938 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Meni je bolji myTube od Metroa jer ima suggestions Nikako neću shvatiti taj "problem" sa mobilnim plaćanjem. Prvo, moraš biti na određenoj banci da ti radi, pa nije da stalno plaćaš nešto preko mobitela?! Što nije lakše i jednostavnije obaviti online plaćanje preko kompa? Ja recimo na Splitskoj banci imam TAN karticu koju mogu imati kraj sebe cilo vrime i mogu platiti priko bilo kojeg mobitela online. Ne ovisiš o tome ima li aplikacije ili ne.
![]() |
#3939 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#3940 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Nawzil kaže da s WP 8.1 dolazi USB OTG http://wmpoweruser.com/windows-phone...t-usb-hostotg/ Je li moguće? ![]() |
![]() |
![]() |
#3943 | |||
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Kaj se tiče zabe - potreban mi je mToken jer bez njega nemam pristup eZabi... mzaba mi je glavni način kupovanja bonova i prebacivanja para tako da mi je isto pod mus. Ja koristim Youtube HD, Metrotube sam dao kao najpoznatiji primjer. ![]() Citiraj:
![]() I btw ne pod devetku, i HŽ mi već kasni previše, neću još i tramvaj ![]() Citiraj:
![]() |
#3944 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Još jedan novi u temi. Jednom davno imao sam iPhone (3GS, 4), a od prije par godina sam na Androidima i uglavnom sam zadovoljan (Galaxy S, S2, S3, Note2, Xperia Z). Međutim, iz nekog razloga Xperije i WP8 me jako privlače. Ne zato jer mi Android ne radi dobro nego mi jednostavno stvari brzo dosade, zato i često rotiram mobitele. Ono što mi je još uvijek glavni dealbreaker oko WP-a je m-zaba koju koristim redovito (pregled uplata/isplata, transakcija po Masteru, kupnja bonova, poneko plaćanje itd.) i nativne Google aplikacije. Google user sam i Gmail, Talk/Hangouts, Maps, Youtube, Drive i ostale Google aplikacije korisitm na dnevnoj bazi. Za sad zaobilazim WP, ali pratim sva zbivanja oko njega i nadam se da će doći taj dan kad će Google popustiti i napraviti nativne aplikacije. Kakvo je stanje s ostalim aplikacijama, izuzev Googlea i m-zabe? Jel još nešto fali ili sve ima svoju zamjenu? Btw ne znam što čekaju s 5" telefonima. Izbacili su Icon koji je samo za Verizon, a za ostatak svijeta imaju rupetinu između 4.5" (1020, 920, 925) i 6" (1520, 1320) telefona. |
![]() |
![]() |
#3945 |
Omicron Alpha resident
|
Ako ti stvari brzo dosade - niti ne pomišljaj na WP8 ![]() mZaba je i meni najveći nedostatak WP8 ali se nadam da će biti ispravljen u bližoj budućnosti. Gmail radi izvrsno u nativnoj Mail aplikaciji, za Youtube imaš alternative u vidu Metrotubea i Youtube HD, za GMaps imaš mobilnu verziju ili, ako želiš nešto nativno i bolje (na WP8), HERE Maps. Aplikacija za Google Drive bi trebala stići za kojih mjesec-dva (ne od Googlea nego od jednog neovisnog developera koji radi čuda na WP8, Rudy Huyn) dok za Google Talk imaš IM+ . Nažalost koliko sam skužio ne radi grupni chat u IM+ pa je i tu minus. Aplikacija ima dovoljno i gotovo uvijek ćeš naći nešto što će ti zadovoljiti potrebe. Naravno, često se puta dogodi da neki korisnik iOS-a ili Androida pogleda u Windows Phone Store i vidi da nema nekih aplikacija na koje su se naviknuli. Fora je u tome što treba gledati alternative i/ili aplikacije pod drugim nazivima. U nekim specifičnim situacijama nažalost nema niti alternative (kao primjer imaš nekoliko postova iznad gdje član trouble treba m3u streamanje što još nije dostupno na WP8) tako da u tim situacijama ti zbilja ne preporučam prelazak. Nokia i MS čekaju vrijeme nakon BUILD-a (koji je 2.travnja) i predstavljanje WP8.1 nakon kojeg će biti predstavljeni novi uređaji. Inače, Windows Phone 8.1 je kao Sveti gral između nas korisnika WP-a, ovdje pogledaj kaj nas sve čeka ![]()
#3946 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Jel može netko napraviti tut kako flashati L620 Amber na L620 Black - s tim da se uzme product code od VIP-a koji je dobio black. Prije je to radilo, a sada mi ne želi izbaciti Firmware u Product Suppor Tool-u. Hvala |
![]() |
![]() |
#3948 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Tnx, super link! ![]() Da, pratim PhoneArenu/GSMarenu i ostale stranice redovito pa sam upoznat sa raznim novotarijama koje bi trebale doć s WP8.1. Baš me zanima što će sve predstavit 2.4. i koliko će tj. da li će OS još kaskati za iOS-om/Androidom. Btw, nisam znao da Gmail radi dobro u nativnoj mail aplikaciji na WP, frend ima neku Lumiu i rekao je da je nešto morao kemijat da to proradi... Sve u svemu, imat ću zbivanja oko WP-a na oku idućih mjeseci i, tko zna, možda i ubodem nešto uskoro. Pogotovo ako HTC ne iznenadi s novim Oneom ![]() PS. zašto kažeš da ni ne pomišljam na WP ako mi stvari brzo dosade? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3949 | |
Banned
|
Citiraj:
Problem je sada taj, što kada mi je mobitel postavljen u Recovery - ne očitava ga OS - nego ga prepoznaje kao "QUALCOMM MSM DEVICE" i nema driver za njega. W7 64bit. |
|
![]() |
![]() |
#3951 | |
Premium
|
Citiraj:
ako ti igra samo veličina ekrana imaš L625 sa 4,7" nije high end uređaj al ja joj još nisam našao zamjerke s te strane... |
|
![]() |
![]() |
#3952 |
Premium
|
Spominjali ste različite regije kod kreiranja MS accounta,pošti još nisam napravio acc neznam na koju je regiju to najbolje napraviti ili mogu imati više acc sa različitim regijama? Koje su prednosti recimo USA/EN regije u odnosu na našu?Hvala! |
![]() |
![]() |
#3953 | ||
Banned
|
Citiraj:
Kada lupim "Retry", traži me da držim "Power i Volume -" da se urežaj isključi, te nakon toga baci Error da ne može poslati paket prema uređaju. Izgubio sam danas sa tim 6h, neda mi se više. Citiraj:
ali to je sve do naših retardiranih providera - recimo ako staviš da je regija Srbija - Mix Radio ti radi uredno. Osobno, držim da mi je regija Croatia - zato što onda mogu preko VIP-a kupovati aplikacije. |
||
![]() |
![]() |
#3954 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako imaš nekog s Windowsima 8, probaj tamo. U početku sam i ja imao takvu situaciju na W7 i onda sasvim slučajno probao W8 i prošlo je isprve.
#3955 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
prednosti strane regije su te da neke aplikacije nisu dostupne za HR, a dostupne su za USA/UK... npr. Hulu, Netflix ili Vevo (prve dvije su nama, ionak, beskorisne, navodim ih samo kao primjer ![]() velika vecina appova su globalno dostupne, tako da je svejedno koju regiju imas... a samu regiju mozes bilo kada promjenit u postavkama telefona ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 15.03.2014. u 23:45. |
|
![]() |
![]() |
#3957 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3959 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
To bi valjda pomoglo samo u slučaju da se titlovi ne prikazuju ispravno. Ternutno mi i ne treba player s titlovima, ali volio bih znati kako to radi u slučaju da mi kasnije opet zatreba. Nije problem ni kupnja aplikacija, ako bi radilo. |
![]() |
![]() |
#3960 | ||
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
Evo kako to izgleda mail kod mene. Citiraj:
![]() Međutim, imam dojam da sam ja manjina tak da ono... Sad će me popljuvati neki ovdje ali tvrdim da 90% korisnika Androida (ostalih 10% je na ovom forumu ![]() ![]() Pričekaj Lumiu 930, ona će vjerojatno biti internacionalna verzija Lumie Icon. Što se stylus supporta tiče - teško. Imaš one šugave styluse za kapacitivne ekrane ali to je glupost dok za neki Wacom-like digitizer i stylus nemaš druge opcije nego Samsungovu Note liniju. Eventualno neki kasniji uređaj (kao po glasnama sudeći Nokia Goldfinger) koji će podržavati 3D touch gestures i dodatan hardver (tipkovnica, miš).
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 16.03.2014. u 11:43. |
||
![]() |
![]() |
|
|