|
![]() |
#3001 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa o tome se pričalo prije više od godinu dana kad se saznalo za SDS na S3 / N2. Rado bih vidio te informacije na kojima je navodno zasnovana ta teorija. |
![]() |
![]() |
#3003 |
Guest
|
molim savjet kojih par koraka treba uraditi da se note 2 vrati na skroz official. sad je gore sve custom, rom, kernel, recovery... binary counter povecan. planiram prodati mobitel pa neznam jesam li duzan vratiti ga na official, ili pokusati objasniti ekipi sta mu je uradjeno... ili ga jednostavno prodati ovakvog nista ne spominjuci... jesu li ikad nekome odbili garanciju zbog binary countera? knox odnosno warranty void je na 0, to je ok. note 2 je originalno iz teleta, pa da skinem sa sammobile TWO zadnji rom za croatiu flashnem i to je to? prije toga staviti stock recovery i resetirati sa trianglom away? to nista nece povecati knox? |
![]() |
#3004 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Knox se nebi trebao povecati. |
|
![]() |
![]() |
#3005 |
Guest
|
koliko se sjecam iz flasherskih dana ako se resetira sa trianglom away a gore je custom recovery - binary ide na 1 cim se mobitel upali sljedeci put... ne znam jel se sta mijenjalo sa 4.3 romovima, bootloaderima i knoxom... |
![]() |
#3006 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Pitaj Boga što napravi KNOX kad na njega lupiš Triangle Away. Mobitel se vjerojatno samouništi manjom nuklearnom eksplozijom. Šalu na stranu. Nisam probao jer ostajem na 4.1.2 zbog Note 10.1 2012 i Win8 kompatibilnosti, ali pogledam tu i tamo, pa sam na XDA pročitao da se sad može rootati 4.3 bez aktivacije KNOXa, a ima i neka metoda za vraćanje bootloader countera na 0, samo nije više sa triangle away nego s nekim drugim alatom. Ne sjećam se više točno. Pogledati na XDA! No kao što rekoh, to sam pročitao. Nisam probao. Ne garantiram. Što se tiče prodaje, naravno da trebaš reći da je bio rootan i da mu je aktiviran counter, ako to nisi 100% riješio. Bi li ti htio da tebi netko tak nešto prešuti? Naročito ako nemaš iskustva ili volje prčkati? Nego, zna li se koju verziju SNote-a će imati Note2 na 4.4, jednom kad izađe? 2.0, 3.0, 4.0? Ako izađe. Najavili jesu. I hoće li konačno imati ostale Note3 feature? Što se tiče Note2, TRA (Hrvatska globalno) je još uvijek na 4.1.2. Kao i Note 10.1 2012 edition. Sramota! Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 07.03.2014. u 10:23. |
![]() |
![]() |
#3007 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno će se i S5 prodavati k'o vruće kifle http://www.androidcentral.com/galaxy...any-turn-sales
#3008 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
da ja vas pitam, jel S4 stvarno dobar mob, od sviju njega sam tako rec nikad koristio, nekako mi je uvijek bio odbojan, no sad me privlaci, jer sam se razocarao u nexus i LG g2, zbog problema sa mikrofonom. mislim na njega odmah puknuti google play edition rom kitkat, tvornicki |
![]() |
![]() |
#3009 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni je S4 jedan od najdrazih mobitela. Vrhunska kamera, microSD podrska, kitkat upgrade, 2GB RAM-a, gorilla glass 3, izmjenjiva baterija, bezicno punjenje itd. Imas puno izbora za zastitne maske ( waterproof ). Jedino pazi sa custom romovima da ne aktiviras KNOX, u tom slucaju gubis garanciju. |
![]() |
![]() |
#3011 | |
Premium
|
Citiraj:
Crveni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3013 |
Premium
|
Pojavio se S5 16Gb na preorderu kod Engleza - 456 GBP sa poštarinom http://www.mobicity.co.uk/samsung-ga...l#.UyBWgs5N3Yl
#3014 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#3015 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sigurno ste iskusniji pa vas molim za savjet. Kronologija servisa i NO SIM problema mog starog S3:
Mobitel mi je pao zadnji put na parkingu prije godinu i nešto dana ali radio je uredno do prije mijesec dana i osim kozmetičkog oštećenja na aluminijskom okviru ništa drugo mu nije bilo. |
![]() |
![]() |
#3017 |
Premium
|
Bilo bi lijepo da se to ostvari iako me baš više i nije toliko briga jer moram uzeti novi mob u 12 mjesecu pa će S3 na oglasnik.
#3018 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bas sam citao u tele2, pise da mozes 3 mj prije isteka tekuce pretplate produzit pretplatu i naravno uzeti novi mobitel. |
|
![]() |
![]() |
#3019 |
Premium
|
Ja sam na VIP-u. Čekam da se kod nas pojave S5, XZ2 i iP6 sa cijenama pa ću odlučiti kojeg uzeti, a kojeg prodati.
#3020 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3022 |
Premium
|
Novi iPhone nije jos izasao, neznamo sta nas ceka od Apple-a. A izmedu S5 i Z2 osobno bih odabrao Z2. ![]() |
![]() |
![]() |
#3024 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
danas sam se bas malo duze zanimao sa S4, pa to je zapravo jako interesantan mobitel, nije mi ni touchwizz cak uopce los, dapace, lijepo je slozen. vrlo elegantan, tanak, lagan mobitel, malih dimenzija a stvarno veliki keran, s tim da ima punih 5" jer im akapacitivne tipke, definitivno cu razmisliti o S5 kad izidje, ako HTC ne bude bas ono, vau. a po vidjenom, sumnjam. bolji mi je izgledom i dimenzijama nego nexus 5 i g2 |
![]() |
![]() |
#3025 |
Premium
|
#3029 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
To me ne sprečava da imam druge mobitele. Štoviše, uzimam samo HTC zadnjih godina dok se One nije pojavia i od tada ne znam što bi uzeo. Note3 mi je trenutno jedini uređaj za koji bi dao koju kunu, ali ona fejk koža mi je too much. Uopće ne znam što bi uzeo, a sad mi ističe pretplata brzo. |
![]() |
![]() |
#3030 |
Premium
|
Procurile specifikacije S5 Zoom https://twitter.com/tjb007_hun/statu...06707330146304
|
|