|
![]() |
#2673 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ode i drugi englez doma praznih ruku ![]()
![]() |
#2677 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Uzasan je Tata Martino, Barcelona nikad nije izgledala nemocnije ( iako Titty nije nimalo losa ekipa ), ali taktika mu je u picku te jebo, barcelona je izgubila onu sirinu igre, Neymar igra na totalno krivoj poziciji, i tak... Nadam se da ce brzo pedalu dobiti
#2678 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Nije mi jasno koji nepriznati gol? Iako mi nije jasno dal je zastavica dignuta Alabi il kasnije...samim dodavanjem igraću koji je bio u ofsajdu pri proigravanju i nije se vratio iza zadnjeg obrambenog prije upućivanja ubaca...gol je neregularan po svim nogometnim pravilima. Da ga je Alaba prikucao sve bi regularno bilo i da su to ponistili,pričali bi o ukradenom golu...ovako bas i nema osnove. |
|
![]() |
![]() |
#2679 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Čitao neke vijesti u stranim medijima da stakleni žicaroš penala potpisuje za barselonu? Moram priznati da bi se savršeno uklopio. Danas Europska liga. Najvjerojatnije ću gledati: Porto-Napoli Juventus-Fiorentina. Forza Juve ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58420132_n.png
![]() |
![]() |
#2682 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
a) biti u ofsajdu(no jebiga) b) sudjelovati u daljnjoj igri bez da se vrati iza posljednjeg igrača obrane..jer je bio u nedozvoljenoj prednosti pri proigravanju za Alabu Ili sam ja krivo protumačio nogometna pravila? Sječate se Manđe kako se na loptu u for za Olu lagano vraća prema centru? Mislite li da je to zbog drogiranja,češće upotrebe alkohola ili zato kaj je to tak određeno pravilima? ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 13.03.2014. u 14:29. |
|
![]() |
![]() |
#2683 |
Premium
|
Höness zbog utaje poreza u zatvor Recimo da sam ja presuđivao u ovoj stvari, bayern bi odmah poslao u 2. Bundesligu ili 3. Regionalnu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2684 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Dvije su akcije koje se moraju gledati: Prva akcija je kad Fabregas šalje loptu naprijed za Albu (ako se ne varam). Neymar je u tom slučaju, zajedno sa još nekim drugim u offside poziciji. Ali akcija nema veze s njim s obzirom da ne prima loptu on nego Alba. Druga akcija je kad Alba šalje loptu u centar prema Messiju i Neymaru u kojem slučaju Neymar opet nije u offsideu jer je iza lopte. offside pozicija i offside offence nisu ista stvar Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2685 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2686 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2691 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Borussia pobjeđuje Borussiu ![]()
![]() |
#2693 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2694 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
bravo Delph .. sad parkirajte autobus ![]() uf, steta sto Delph nije uvalio i onaj drugi .. al i jedan je na kraju bio dovoljan da ovim ljigavcima uzmu bodove Ramrez supak, zasluzeni crveni aston villa - čelzi 1:0
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense. Zadnje izmijenjeno od: The Comedian. 15.03.2014. u 20:29. |
![]() |
![]() |
#2696 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
#2697 |
Premium
|
Sad tek vidio sve rezultate... Danas sam već mislio čestitati Hammu na naslovu, nakon onog crvenog Kompanya, a na kraju City ipak dobio. I Aston Villa. Bit će zanimljiva borba do kraja. Mario zabija i dalje, Nikica je solidno odigrao. Neka, Brazil se bliži. ![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() btw. baš me zanima koji će bit komentar Žozea na utakmicu i suđenje ![]() Kad su Liverpool i Arsenal protiv njih bili zakinuti zbog dubioznih sudačkih odluka, ispalo je da Wenger i Rodgers kukaju bezveze, a da je suđenje odlično. Pitam se kakav će komentar imati na dašanje suđenje ![]()
![]() |
![]() |
#2700 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ništa od naslova. M.City ga uzima ove godine. CFC uzima ligu prvaka. ![]() Intervju s murinjom. https://www.youtube.com/watch?v=ILYap03si90#t=118 Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 16.03.2014. u 00:39. |
|
![]() |
![]() |
|
|