|
![]() |
#421 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
ma, nisam nis puno prešo, kupio sam mu dućan jer sam mislio da ću dobivat novce ko u Vice cityju i sad me jebu jebeni avjoničići, svako malo probam i svak malo se raspizdim na njima. il mi se avjon zaokrene il nece poletjet, nista, znam da sam to u vice city bez problema rijesavo, a ovdje nemrem nis. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
A ako hoces hrpu love, za malo vremena, pogledaj screenshot par postova prije.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kasina su u Las Venturasu (Four Dragons i Caligula) Lakse je lovu zaraditi na kladionici. (barem meni) Kupis "safe house" u blizini kladionice, snimis igru tamo, odes u kladionicu i ulozis sve sto imas na najveci omjer (obicno 1:12 i 1:11) Ako dobijes - super ![]() Ako ne dobijes - load game, i ponovno trk u kladionicu... Npr. ja sam imao cca $ 500,000 otisao i ulozio na 1:12, dobio $ 6,000,000 otprve ![]() Nakon toga isao oko 15ak puta ponovno u kladionicu i stalno ulagao po $ 3,000,000 i dobio $ 36,000,000 i sad imam cca $ 41 milijun (puno vise nego sto mi treba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Zbog hot coffe patcha gta zabranjen u australiji ![]()
![]() |
#427 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Bar ovde u Hrvatskoj nama nije niš zabranjeno od igrica
![]() |
#428 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() GTA III - Chatterbox, Head radio, Flashback Vice - Sve (mi lajk di ejtis ![]() San Andreas - RadioX, WCTR, BounceFM ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Premium
|
Ekipa koja izraduje LVS mod je na dobrom putu kako se cini ![]() Trenutno su na 15% sa unosenjem Vice citija u San Andreas tj 10% sveukupnog posla je gotovo. Par novih screenova... :clap: Official site Zadnje izmijenjeno od: vercetti. 07.08.2005. u 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Premium
|
Citiraj:
Oni ce "ugraditi" Vice i Liberty u San Andreas, tako da ces imati sve "pogodnosti" SA u sva 3 grada ![]() Engine je ipak drugaciji, jer se u SA javljaju puno detaljnije teksture i kompleksnije animacije (jedan od razloga zasto se ne mogu importirati auti iz GTAIII i Vicea u SA...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace ne bi trebalo biti vise od 300mb, jer imas isti takav mod za Vice (jedino sto u Viceu se cijeli grad konvertira u Liberty...) a velicine je 70Mb. Aute nece mijenjati, jer ce biti isti kao u SA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|