|
![]() |
#13381 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ak ti je graviti bio toliko los onda ce ti enders game bit za suicid napravit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13383 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje pogledano (moje ocjene): Captain Phillips (2013) - 8/10 (volim istinite događaje, pa makar bili i dosadni) Dallas Buyers Club (2013) - 8/10 (Ajme što je ovaj napravio od sebe.. Odličan film) Rush (2013) - 9/10 ("Nemam potrebe brzo voziti (osobni auto). Ne plaćaju me za to, ne žuri mi se, čemu povećavati rizik nesreće" - Lauda.. Svaka mu čast..) The Last Days on Mars (2013) - 7.5/10 (Ne znam zašto je tako loša ocjena na IMDB, film je posve dobar što se tiče efekata a i priče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13384 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
film je čist OK, ali ima jedan recimo sličan Apollo 18 - po meni ipak napetiji i bolji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13386 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
I tako bio ja jucer pogledat 300: Rise of an Empire... po mom skromnom misljenju, 7,4 na IMDB-u mu je cca 30% previse... istina, ima dobrih fighting scena, par dobrih pomorskih borbi al sve u svemu, previse "motivacijskih - ajmo im je*at mamu" govora... Iskreno, jedan od najboljih dijelova mi je bilo dio u Sparti i nacin na koji se postavila Leonidova zena... ovo ostalo, nisam bas zadovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13387 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
pogledao The Colony (2013) neki dan sa nasim Morpheusom ![]() dobar film za one koji vole post apokalipticne scenarije
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13389 |
Premium
|
Tko nije pogledao,a liježe kasno preporučujem za rane jutarnje sate na NovaTV Kubrickovu majstoriju Full Metal Jacket...pogledao prije nekoliko mjeseci prvi put taj film i čudio sam se kako sam ga propustio...obavezno gledati ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13390 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
imam svojih Top 100 filmova koji su uvijek na disku i Full Metal Jacket je jedan od njih ![]() BTW, pogledo i Kuma - part II. E ovo je već puno bolje od prvog dijela. Pogotovo dio sa De Nirom ![]() Trebam li gledati part III? Vidim da ljudi uglavnom kažu da je amerikanizirano sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13391 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() go |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13392 |
Guest
|
Nema razloga da ne zaokružiš trilogiju. ![]() |
![]() |
![]() |
#13393 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja danas pogledao drugi dio! ![]() A ne znam druže...meni je za nijansu bolji Kum 1...gluma Marlon Branda je nenadjebiva ! Drugi dio rame uz rame...da bih riječ rekao... A Full Metal J...bio na nekom našem programu i krenuo ja to gledat...umor me svladao i zaspao ! Bomba od filma ! Još i dan danas ne vjerujem kako mi se nije našao na repertoaru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13394 |
~~~
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#13395 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
A ja nisam pitao što je super i odlično u tom filmu. Pitao sam što je dobro. Što je ok u tom filmu? Film je totalna katastrofa, više naive nisam dugo vidio. Za ubit glavnog negativca mislim da jedan nuke nebi bio dovoljan. Ne boj se, davno pogledano i obrisano. Čak sam i hard formatiro zbog tog filma... ![]()
![]() |
#13397 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam isto tek prije kojih god-dvije pogledao po prvi put Kuma I i II, ali moram priznati da 3jku nisam uspio odgledati do kraja. Nikako mi nije sjela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13398 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13399 |
Premium
|
Hehe, istina, glumci su isti, sudar je identično napravljen i sve ostalo djeluje genijalno i doslovno autentično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13400 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Pogledao sam Filth, mislim da je to Syss predložio str prije... Film je dobar, za leći, opustiti se i gledati, ima nekih dijelova di sam pišao do smijeha ali ima i par scena di sam se ukenjao k'o pič*a kojekakva.. Onda, Ride Along - dobra komedija, akcija. Onaj Kevin Hart mi je tako zakon tip! Čitav film sam se smijao ![]() Delivery Man - očekivao sam puno više, dobio, meh, nah, neki filimć, čisto za ubiti sat i pol ovako... Dajte neku dobru komediju ako nije frka da gledam danas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13402 | |
~~~
|
Citiraj:
u prici mi se svidja sto je cjeli svijet pokriven snjegom-ledom i sad kako film ide imas otpricano kako su se 2 skupine ljudi razdvojile 1 je postala divlja i podlegla kanibalizmu a ovi drugi su probali ostati humani ali kako ih je neki smrtonosan virus hvatao poceli su se ubijati i radi toga i hrane a dok se to desava imas onu trojicu koji idu do one nastambe/postaje usamljeni a kad dodju naidju na iznenadjenje ![]() film je ok, ima solidnu pricu, malo napetosti iako je kraj glup to priznajem :P ali nije za bacit, ima puno gorih
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13404 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pogledah maloprije Lone Survivor u kinu... Ajme sto su ti ljudi prozivjeli i prezivjeli. Ako u svemu onome ima uglavnom istine, covjece... Sviđa mi se i pocetak filma koji je nekima bio los. Nije da bas papam propagandu, a mozda su me vec amerikanizirali, tko zna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13406 |
Premium
|
Pogledao 300: Rise of an Empire i ne bih ga preporučio. Film je pun scena šikljanja krvi, vrlo slično izgleda kao i jedinica ali je scenarij koma. Nevjerojatno kako "elitni" ratnici napadaju "farmere i pjesnike" sa prsima (i tu pogibaju na stotine, nevjerojatno ![]() ![]() ![]() Ugl jedinica je bila super film i držala je vodu, no dvojka je po scenariju piece of crap. No efekti i muzika su odlični, pogotovo ona scena gdje se glavni likovi kod nje u potpalublju pohvataju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13408 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#13409 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Sinister znam da sam ovdje negdje pokupio preporuku, rekoh ajd, napokon dosao na red neku vecer. rezultat - pa vec dugo nisam imao ovakav uzitak u miksu horora, misterije i trilera ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13410 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dokumentarac Dogs Decoded.
![]() |
|
|