Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.03.2014., 09:56   #2611
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Troller mnogo najvjerojatnije
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 11:24   #2612
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Ko je taj Lehmann? Tip koji tipka po forumima?
on je topnik
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 11:38   #2613
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor esc Pregled postova
on je topnik
a so
Staro 11.03.2014., 11:58   #2614
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ExtremePower Pregled postova
Lehmann smatra kako je Bayern ove sezone bez poraza samo zato što igra u Bundesligi. I ja tak smatram.
"Kvaliteta u Bundesligi nije toliko jaka, zbog toga Bayern nema nikakvih problema. To se ne bi dogodilo kada bi Bayern igrao u Premiershipu. Možda to nije najkvalitetnija liga, no svatko može pobijediti svakoga." Potpis i pečat.
Da, urnebes je to kad stari Dortmundovac/Schalkeovac ide komentirati Bayern

To je k'o kad Carragher, Rush ili neka druga Liverpoolova legenda ide komentirati United.

Što se tiče Bayerna i bundeslige, you jelly bro?
Sudeći prema postovima kao da imaš neke kompleksiće. Ipak, Juve (talijanski prvak) ispada već u grupama LP, a kod švaba prolaze sva 4 kluba (iako, 2 su dobila teške porcije, ali koga boli briga).

I, što se tiče te gluposti "svatko može pobjediti svakoga". To je i u bundesligi točno (kad izuzmeš Bayern iz te jednadžbe).

just e.g. Wolfsburg dobio Schalke, Hoffenheim dobio Wolfsburg, Schalke dobio Hoffenheim

Kad ti klub koji je do sada osvojio ligu 20 puta i EK/LP 4 puta proživljava najbolje sezone u klupskoj povijesti, onda mislim da je to statement o jačini, a ne zato što je "liga slaba"

Arsenal je pred 10 godina pokorio ligu bez poraza (a za razliku od Bayerna, oni nisu osvojili LP onda), pa nitko nije kenjao da je liga slabašna nego da je Arsenal ultra jak

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 12:36   #2615
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Vrlo je jasno zasto je Lehman bacio ovakav komentar na Bayernov racun. Bivsi Topnik zeli dici moral Arsenalu veceras. Neka Arsenal dokaze veceras kako je engleska liga jaca.. A City sutra, pa ManU pa Chelsea i tak. Meni ce biti drago..
Staro 11.03.2014., 12:41   #2616
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ipak, Juve (talijanski prvak) ispada već u grupama LP, a kod švaba prolaze sva 4 kluba (iako, 2 su dobila teške porcije, ali koga boli briga).
Da,ali Juve je došao iz druge lige prije 5 godina,imao totalni rebuilding financijski i igrački dok Bayern igra u lizi di može i oće kupit bilokojeg igrača od konkurenata te ih time oslabiti. Na to u Italiji nebuš naletil. I da,Lehman je u pravu iako se to tebi ne sviđa...(ili da krenemo nabrajat u zadnjih 10 godina...brijem da im je jedino Emerson pobjegao )

A ovo da je on Chalke ili Russija a priča o Bayernu...to nema veze,on je golman profesionalac i ova mu je teza na mjesto 105%.
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 12:48   #2617
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Pa i ne baš, ovakav Bayern da igra i u Premu, Serie A, La ligi ili Ligue A bi razbio sve od reda

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 12:52   #2618
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Za Premiership,La Ligu se ne slažem...a ni za Francusku(samo zbog PSGa)...Serie A već da zato kaj je tamo takva situacija i moš ga hebat

Al pravo pitanje je...dal bi Bayern izgledao ovako da igra u jednoj od ovih Liga?
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 12:53   #2619
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Pa i ne baš, ovakav Bayern da igra i u Premu, Serie A, La ligi ili Ligue A bi razbio sve od reda
to samo ti misliš,u talijanskoj ligi bi bio u sredini tablice
talijanska liga je jača od njemačke,ima puno velikih klubova a u njemačkoj imaš samo bayern,isto kao dinamo u hrvatskoj
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 12:54   #2620
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Dobro sad pobogu esc,ja sam htio realan bit reci da si se šalio
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 12:56   #2621
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Dobro sad pobogu esc,ja sam htio realan bit reci da si se šalio
je da ih trenutno nejde u lp i da su u krizi ali popravit će se
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 13:20   #2622
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Da,ali Juve je došao iz druge lige prije 5 godina,imao totalni rebuilding financijski i igrački dok Bayern igra u lizi di može i oće kupit bilokojeg igrača od konkurenata te ih time oslabiti.
Meni to sve zvuči na cheesy jeftinu izliku.
"Joj mi smo jadni, došli smo tek pred 7 godina natrag u prvu ligu i sad nam je zato teško" bu freaking hu

Prošle se godine bilo u četvrtfinalu LPa i svi su bili jaki na riječima, ove godine se ispalo i ispada prema tvojim riječima k'o da je Juve mali provincijski klub, a ne rekordni talijanski prvak

Citiraj:
Na to u Italiji nebuš naletil.
Naravno, Ogbonna, Peluso, Asamoah, Matri, Vučinić, Giovinco i milja drugih su došli iz inozemstva, a prije Juventusa nikad nisu igrali u Italiji.

Što se tiče Bayerna to se zove mišljenje na budućnost, možeš na primjerima Uniteda i Milana vidjeti što se desi ako na vrijeme ne zamjeniš neke igrače. No, ako ti misliš da je npr. kupnja Götzea (jedan od najvećih njemačkih i europskih talenata) i Neuera (trenutno najbolji svjetski vratar) samo u svrhu slabljenja protivnika onda vjerojatno nemaš 2 čiste u glavi. Ljudi imaju cilj da budu najbolji, a uz to ide i da kupuju najbolje, a ne samo Realove/Barcelonine/Čelzijeve otpatke.

Citiraj:
I da,Lehman je u pravu iako se to tebi ne sviđa...(ili da krenemo nabrajat u zadnjih 10 godina...brijem da im je jedino Emerson pobjegao )
Nije Lehmann nimalo u pravu, a to možeš vidjeti i po drugim stvarima koje je izjavio u proteklih mjesec dana

Npr. kad je objavljeno da Allianz ulazi kao investitor u Bayern (sa 110 mil. €), Lehmann je rekao da bi najbolje bilo da Bayern podjeli to sa ostatkom lige. To je analogno tomu da ti svoju plaću podjeliš sa drugima u svojoj zgradi jer oni eto nisu toliko pametni da zarađuju kao i ti.

Citiraj:
Za Premiership,La Ligu se ne slažem...a ni za Francusku(samo zbog PSGa)...Serie A već da zato kaj je tamo takva situacija i moš ga hebat
Pa nemoraš se ti s ničim slagat, činjenice i statistike koje ti toliko voliš govore za sebe

Citiraj:
to samo ti misliš,u talijanskoj ligi bi bio u sredini tablice
talijanska liga je jača od njemačke,ima puno velikih klubova a u njemačkoj imaš samo bayern,isto kao dinamo u hrvatskoj

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 11.03.2014. u 13:33.
panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 14:11   #2623
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ogobona Torino,Peluso Atalanta,Asamoah Udine,Giovinco naš igrač,Vučinić Roma,igrači momčadi koje permamnentno koketiraju sa dnom ljestvice(čast iznimkama). Ajd da si reko Lichsteiner,ali ove napominjat....

Lehman,da Lehman,golman,reprezentativac njemačke,internacionalac...njega ću slušat. Što bi trebo,pandu505 sa crtom slušat? Reprezentativac svih fanboya bayerna sa PCE i kako je drug brko reko,bavarian lawyer,al na PCE forumu...

EDIT: i da ne govorim samo o Geceu i Nojeru...tu su i Ballack i ZeRoberto i Lucio i Lewa sada...
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 14:26   #2624
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Ogobona Torino,Peluso Atalanta,Asamoah Udine,Giovinco naš igrač,Vučinić Roma,igrači momčadi koje permamnentno koketiraju sa dnom ljestvice(čast iznimkama). Ajd da si reko Lichsteiner,ali ove napominjat....
Pa znači da je politika svakoga da kupi od onog slabijeg od sebe jer može igraču više ponuditi.

S obzirom da je Bayern ekonomski barem 2 razine više od većine europskih klubova koji nisu u rukama šeika ili rusa, nije ni čudno da mogu tu politiku uspješno provoditi u njemačkoj.

Citiraj:
Lehman,da Lehman,golman,reprezentativac njemačke,internacionalac...njega ću slušat. Što bi trebo,pandu505 sa crtom slušat? Reprezentativac svih fanboya bayerna sa PCE i kako je drug brko reko,bavarian lawyer,al na PCE forumu...
Vauu, reprezentativac, to čovjek je moj novi idol

Kaiser Franz je jedan od najvećih njemačkih nogometaša pa velika većina nijemaca (kako medija tako i ljudi općenito) ne šljivi njegovo mišljenje ni 5%

Citiraj:
EDIT: i da ne govorim samo o Geceu i Nojeru...tu su i Ballack i ZeRoberto i Lucio i Lewa sada...
Kao što rekoh, najbolji klub cilja na to da ima najbolje igrače.

Ballack je bio jedno vrijeme jedan od najboljih u njemačkoj repki, kapetan ovo ono.

Lucio ? stup obrane brazilske repke koja je digla svjetsko prvenstvo, pitam se zašto bi netko njega htio kupiti

Lewandowski ? Ma da, pitam se i ja koja budala moraš biti da dovedeš jednog od najboljih napadača koji ima tek 24 godine. Bolje je takve ostaviti Realu/Čelziju i sličnima. Šta će Bayernu takvi panjevi[/sarcasm off]

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 14:49   #2625
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Pa znači da je politika svakoga da kupi od onog slabijeg od sebe jer može igraču više ponuditi.

S obzirom da je Bayern ekonomski barem 2 razine više od većine europskih klubova koji nisu u rukama šeika ili rusa, nije ni čudno da mogu tu politiku uspješno provoditi u njemačkoj.

Vauu, reprezentativac, to čovjek je moj novi idol

Kaiser Franz je jedan od najvećih njemačkih nogometaša pa velika većina nijemaca (kako medija tako i ljudi općenito) ne šljivi njegovo mišljenje ni 5%

Kao što rekoh, najbolji klub cilja na to da ima najbolje igrače.

Ballack je bio jedno vrijeme jedan od najboljih u njemačkoj repki, kapetan ovo ono.

Lucio ? stup obrane brazilske repke koja je digla svjetsko prvenstvo, pitam se zašto bi netko njega htio kupiti

Lewandowski ? Ma da, pitam se i ja koja budala moraš biti da dovedeš jednog od najboljih napadača koji ima tek 24 godine. Bolje je takve ostaviti Realu/Čelziju i sličnima. Šta će Bayernu takvi panjevi[/sarcasm off]
Pošto si pametniji od reprezentativca njemačke,koji slučajno komentira na SKY Sportsu engleskom večeras tekmu Arsenla Bayern,pogotovo kao poznavaoc tematike o Bayernu molim te da kontaktiraš centralu SKY-a i objasniš im da tvoj novi idol nema pojma a ti imaš. Obavezno nam javi odgovor da napravimo okupljanje kodnas u firmi(gdje pratimo sve strane kanale) ili da zainteresiranima podjelim stream SKy Sport 1 kanala. Hvala

(ovdje fakat svi misle da su baje,onaj tamo cccp umislio da je pametniji od Roy Keanea,ovaj iz Kropine osporava Lehmanna i pola medija na kugli zemaljskoj....čovijek bi mislio da smo managers corner i sve milioneri koji prošli put ko Conte/Pep u najmanju ruku...a ono.... )
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 14:51   #2626
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Pa s obzirom prema tvojim postovima, izgleda da si ti ipak pametniji od svih koji prate nogomet, bolje da ih onda ti kontaktiraš

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 15:38   #2627
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Hah, pročitao sam dobar uvod u današnju utakmicu, iako bi volio da Arsenal zabije koji da bude napeta, ali mislim da je ovo najtočnija izjava

Citiraj:
Arsenal se naravno uzda u svoj rani gol, jer s "rezultatom 0:1 utakmica bi se potpuno otvorila, a mi onda imamo šansu", ali Bayern je ove godine primio tek tri gola, na svom terenu nije izgubio godinu i pol, a pobijedio je svih 16 posljednjih utakmica.
Staro 11.03.2014., 15:39   #2628
esc
Lynnfield
Moj komp

esc je offline  
Staro 11.03.2014., 15:45   #2629
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Hah, pročitao sam dobar uvod u današnju utakmicu, iako bi volio da Arsenal zabije koji da bude napeta, ali mislim da je ovo najtočnija izjava
Pa izgubili su od Shittya prije 3 mjeseca, tak da to nije godinu i pol
whats that ? History Channel?

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 16:12   #2630
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Pa izgubili su od Shittya prije 3 mjeseca, tak da to nije godinu i pol

whats that ? History Channel?
da sve fino piše
Germany vs. Italy
224 77 54 93 285-328
lige po jačini idu: spain,england,italy,germany,france
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 16:16   #2631
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
da sve fino piše
Germany vs. Italy
224 77 54 93 285-328
lige po jačini idu: spain,england,italy,germany,france
Nekad su možda tak išle, sad više neidu
Pregazilo te vrijeme metuzaleme dragi

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 16:17   #2632
esc
Lynnfield
Moj komp

Citiraj:
Nekad su možda tak išle, sad više neidu
Pregazilo te vrijeme metuzaleme dragi
idu idu,subjektivno je nešto drugo
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 16:24   #2633
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

onda komotno izmedu england i italy mozes ubaciti HNL,

iskreno, spain i germany su tu negdje ove sezone, england malo slabiji ( ono mizerno ), pa france, i onda tek italy, jer su uvjerljivo najlosiji ( ako pricamo o sezoni 2013/2014 ).
Staro 11.03.2014., 16:24   #2634
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Jel to znači da je i Nottingham Forrest jači klub od Čelzija ?

Ipak imaju i duplo više LP od Čelzija ?

panda505 je offline  
Staro 11.03.2014., 17:00   #2635
esc
Lynnfield
Moj komp

pa ovo je najbolji pokazatelj W D L između klubova tj. liga,subjektivno(fanboy) može slagat kako hoće ali je ovo realno
šta znači ako iduće sezone francuzi imaju 4 kluba u osmini finala lp i jedan osvoji lp dal to onda znači da je francuska najjača liga?? normalno da nije
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 17:54   #2636
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Daj neka netko baci link na livestream Arsenal - Bayern (naravno, kada bude dostupan).

tnx

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline  
Staro 11.03.2014., 18:03   #2637
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Citiraj:
pa ovo je najbolji pokazatelj W D L između klubova tj. liga,subjektivno(fanboy) može slagat kako hoće ali je ovo realno
šta znači ako iduće sezone francuzi imaju 4 kluba u osmini finala lp i jedan osvoji lp dal to onda znači da je francuska najjača liga?? normalno da nije

Ako je liga bila jaka prije 5 godina, ne znaci da je i u zadnjih 5, jel?

A po tvojim statistikama bas i nije tako
Staro 11.03.2014., 18:57   #2638
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Pa s obzirom prema tvojim postovima, izgleda da si ti ipak pametniji od svih koji prate nogomet, bolje da ih onda ti kontaktiraš
Pa mislim,dečki koji me znaju sa Žderonja znaju di radim,i da vezano je uz nogomet. A kako radim sa još poznatijih likova par rado ću napraviti survey da li je Lehman u pravu....dapače,zamoliću ih i da se snimimo

Uf,sad se sjetih,brothers Kovač,Paulo Sergio,Thiam,Rau,Klosea,Borowski,Görlitz,Deisler,Pizarro,Elber,Ismaël,Podolski,Salihamiđić,Van Buyten,Altintop,Schlaudraff,Marcell Jansen(10 milja za klupu),Olić,Gomez,Luiz Gustavo,Neuer,Rafinha,Boateng,Starke,Dante,Mandzukic.

Iako ima uglednih imena koja su Bayernu dala štošta,nemogu se otet dojmu(činjenici) da su bacili cca 50 miliona eura u desetljeću na zvijezde manjih momčadi koje su se vrtjele među top 6 samo da ih ovi nebi imali.... i nemrem se sjetit nikog ko baca 10 miliona € na igrača za 5 utakmica u dve sezone...zhm,osim Bayerna
trouble je offline  
Staro 11.03.2014., 19:21   #2639
esc
Lynnfield
Moj komp

Croatia vs Slovenia

mislim ovo je jako dobar pokazatelj jačine 5 najjačih liga u europi tj. u svijetu kroz europska natjecanja,neznam koliko fali utakmica
ako ima netko neki još bolji izvor statistike neka stavi,po statistici: 1.spain 2.england 3.italy 4. germany 5. PORTUGAL6.france
ne gleda se 1,5 ili 10 godina već od kad postoje europska natjecanja,dakle od početka do danas
esc je offline  
Staro 11.03.2014., 20:01   #2640
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Pa mislim,dečki koji me znaju sa Žderonja znaju di radim,i da vezano je uz nogomet. A kako radim sa još poznatijih likova par rado ću napraviti survey da li je Lehman u pravu....dapače,zamoliću ih i da se snimimo
Nije da me interesira

btw. ja nikad nisam rekao da je Lehmann u krivu (on nije neka relevantna osoba čije se mišljenje uzima bez pitanja, osim očito eto za svetske stručnjake poput yourself). Čovjek je iznio svoje mišljenje sa kojim se ja ne slažem. Pogotovo kad se uzme u obzir da je on bio dio ekipe koja je riješila PL bez poraza, samo to onda u tom slučaju (jer je on bio dio ekipe), nije bila dosadna sezona i liga je bila ultra jaka (iako, za razliku od Bayerna Arsenal u onoj sezoni nije digao LP), a sad je to u Bayernovom slučaju dosadno i slaba liga. Seems legit. Stari kompleksaš još od kad ga je Kahn šijao za mjesto u repki sve do SPa 2006e

Sa kupnjom od konkurencije bio bi u pravu kad bi kupovali igrače koji im netrebaju i smještali ih na klupu (pa bi igrači odigrali 5 utakmica u sezonu / dvije )

brothers Kovač
(Robi došao iz Leverkusena, koji onda nije bio neka ozbiljna "prijetnja - 4 sezone = 94 utakmice, Niko došao iz Hamburga, koji je bio 12. ili 13. onda - 2 sezone = 34 utakmice),Paulo Sergio (došao iz ROME, 3 sezone = 77 utakmica, 21 gol),Klosea (došao iz Werdera koji onda više nije ni kotirao najviše 150 utakmica, 50 golova - više nego u Werderu ili u FCK iz kojeg je išao u Werder),Deisler (5 godina u klubu, slovio kao jedan od najvećih njemačkih talenata, neslavno propao, došao iz Herthe, koja baš i nije "Meistermaterial"), Pizarro (došao 2001. iz Werdera, kojeg onda nije bilo ni na karti, prek 300 utakmica i 120 golova za Bayern), Thiam (došao iz Stuttgarta koji je bio jedno mjesto od ispadanja iz lige), Görlitz (došao iz zehcigera koji su onda ispadali u drugu ligu), Rau (doašo iz Wolfsburga koji je bio midtable ekipa), Elber (klupska legenda i ikona navijača),Podolski (u Bayernu ima više utakmice nego u Arsenalu),Salihamiđić (pogledaj što piše za Elbera),Van Buyten (200+ tekmi za klub, 20+ golova), Altintop (4 sezone, 110 utakmica) ,Schlaudraff (došao iz druge lige iz Aachena lol ?), Olić (80 utakmica, 20 golova - 2 puta finale LP), Gomez (174 utakmice, 113 golova), Luiz Gustavo (100 tekmi - jedan od glavnih motora pri guranju u finale 2012.),Neuer (najbolji svjetski vratar?), Rafinha (88 utakmica u 3 sezone) ,Boateng (seriously?), Starke (seriously?), Dante (seriously?), Mandzukic (seriously?)

U tu grupu flopčina koji su više prosjedili nego igrali bi mogao svrstati samo Jansena, Ismaëla i Borowskog. Svi ostali su kupljeni jer su bili potrebni (što i njihov broj utakmica pokazuje), a ne da bi se oslabila konkurencija. Uostalom, kao što sam već dva puta i napisao. Cilja se na najbolje, bilo to u vlastitoj ligi ili ne.

Citiraj:
Iako ima uglednih imena koja su Bayernu dala štošta,nemogu se otet dojmu(činjenici) da su bacili cca 50 miliona eura u desetljeću na zvijezde manjih momčadi koje su se vrtjele među top 6 samo da ih ovi nebi imali.... i nemrem se sjetit nikog ko baca 10 miliona € na igrača za 5 utakmica u dve sezone...zhm,osim Bayerna
Da ekšli toliko pratiš koliko kenjaš, znao bi da to rade svi klubovi, a ne samo Bayern, Kupuješ od manjih od sebe jer očekuješ da će ti igrači nešto i napraviti. Manje su šanse da igrač bude flopčina. Desi se tu i tamo neki flop, ali mislim da je to ništa u odnosu na druge europske powerhouse ekipe ili?

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 11.03.2014. u 20:13.
panda505 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na