Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.03.2014., 11:05   #6991
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja sam dobio upgrade....craftao sam bolji amulet,bracere i shouldere. Te dobio weapona dva koji mi mjenjaju ech.fury
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 11:56   #6992
ivan77
Guest

Igram sada sa Wizardicom, od LVL 1 , torment 2.
Što reći, prava uživancija.
Nisam došao ni do Khaza Den, već lvl 34. Kad zapne, vratim se na "staro područje"
i farmam, farmam, dok ne nafarmam i skraftam jači gear.
Isti onaj osjećaj D2 mi se vratio!
Jednostvano, to je to!! Stvarno me oduševljava ova igra!

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 09.03.2014. u 12:02.
  Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 17:44   #6993
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pa wizz mora bit fun kad je op as shit
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2014., 19:21   #6994
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pa da, imao sam wizza sa jedva 110k DPSa, i to sa kombiniranom opremom od WDa. I DH sa 270k dpsa koju vozam od starta. Naravno, cim sam probao wizza, ostao na njemu, spam orba + struje cistim ono sta DH nemoze ni sanjat.

Sad je wizz na 307k dpsa i nema problema nikakvih, soloao sam T6, samo bi najebao kad bi upao neki elite sa debilnim afixima koji te oneshota prije nego te vidi.

Drago mi je opet imat neki OP lik, al istovremeno sam raspizdjen jer koliko god gearao jedan lik, ne biva ni do koljena po balansu. Kao i barb prije, sa 20m opremom mozes vrtit mp10, DH sa opremom od 750m+ moze to samo sanjat.

Nadam se da ce buffat i druge likove (opet), a ne nerfat wizza sad kad smo se navukli na ovo.

BladeRy je online   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 07:43   #6995
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Dok mi padne Rhen'ho flayer i naberem extra fire damage gear mislim da ću čistiti elite bez problema brže nego non archon wizovi sa dosta više DPS-a, definitivno jedan od top legova u igri.
1470% weapon DPS-a na signature spellu [(245%*3)*2]

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 10:40   #6996
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Stupid ways to die.

Skupim 250m poolsa i odem na Ac3 T3, inace ide effortless a exp leti. I ja nebi bio ja da ne napravim zajeb. Uh vidi elite...na stepenicama...sa frozen - wall - plague afixima. Sta ja napravim, enter combat. 3 sec poslije wallinalo me ko da rade kineski zid, pod je pun frozena i plagua. Naravno, crko sam ko muha. I onda se pitam, koji je meni qrac da napadam tog debila na stepenicama kad vidim da je waller. Al eto, sta je tu je.

Nazad na farmanje poolsa, i svega drugog sta padne.

Skupio 229m poola, na T1 sam ja bog i batina, vise batina al eto. Ubijem grupu elitea, da mi netko da bogatstvo ja pojma nemam koji su bili, tako su brzo poginili, al nakon smrti detoniraju po podu..standardno. Stojim van dometa i mislim se kako sam elitea i minione masakrirao. Kad zguza, VAN EKRANA, doleti bik, opali me i odletim ravno u detonacije....serija od 5-6 istovremeno i rezultat je Revive at Corpse. God-freaking-dammnit. A bar sam dobio 1 bjeli item.

Farmam pool od nule....opet.

Staro 10.03.2014., 12:43   #6997
pacijent
Premium
Moj komp

pacijent's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
cek malo, ja sam juce pokupio jedno 7-8 poolova i uvijek pise 25%
Staro 10.03.2014., 13:09   #6998
ivan77
Guest

Ja isto, gdje je "kvaka 22"?
  Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 13:18   #6999
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor pacijent Pregled postova
cek malo, ja sam juce pokupio jedno 7-8 poolova i uvijek pise 25%
"Kvaka" je da onda duže imaš XP bonus, ali koji nije ovisan o vremenu, najsličnije je rest bonusu iz WoW-a gdje recimo imaš pola levela rest bonus, samo da ovaj tu se gubi ako umreš. Za primjer:
Pokupiš jedan pool of reflection, imaš 3 bara XP boosta, pobereš drugi imaš 6, sa 3. imaš 9, na takvom sistemu radi.
Staro 10.03.2014., 14:00   #7000
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Il kako je kolega rekao, bonus exp se dobija iz tog poola.
Znaci 1 pool je cca 25m bonus expa, na sav exp sta zaradis 25% se tebi dodaje iz tog poola, dok ne potrosis sav poolani exp. Kad ga nestane, nema vise bonus expa.

Ja sakupim 10 poolova, tj, 250m bonus expa u rezervi, tako da vise popizdim kad krepam

Staro 10.03.2014., 14:18   #7001
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma ja i poolovi smo na vi, nece me pa nece, kao da ih je manje nego prije, ili mi se cini,

isto sam wiza malo mikso, uglavnom 2 taba u stashu puni legendarnih, sve salvage sinoc pa od jutros nanovo wiza dizem s itemima s poda, Torment I je laganini, ono zavezanih ociju mogu igrati, drop kao da zna na sto idem, lighting wizz i svi itemi koji padjau imaju bonus na lighting, nisam probao fire wiza praviti ? neznam kakav bi on bio.

Samo da nema problema s pingom, na EU serveru igrao bih i vise, ali od jutros mi ping na momente skace do granice da me shutne van. Probam americki, tamo sve ok, nema problema.

A jos se nauzivati nemogu kako je igra graficki odlicno napravljena.

Wizzard i stormshield, ubojita kombinacija.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 17:52   #7002
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 17:58   #7003
ivan77
Guest

Ovako mi izgleda kao čisti križanac barba i monka.
Vidjet ćemo, uglavnom nije loš To je, paladin,jel.
  Reply With Quote
Staro 10.03.2014., 18:11   #7004
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Autor lateralus_eye Pregled postova
Evo mirror za IGNov crap player

Staro 11.03.2014., 19:10   #7005
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

I evo nerfa wizza.

CLASSES Wizard Active Skills
  • Familiar
    • Increased the internal cooldown attack rate to roughly match the player's attack speed to a maximum of approximately 2 attacks per second.
Jer je bio stvarno OP, kad se pogleda vraziji barb koji je 2 godine samo WW build u opticaju, to nisu dirali. Al ovo odma nerf, DH je jos sranje u usporedbi sa drugima.

Bravo blizz. Nije da smo se oslanjali na familiar dmg previse, samo kao arcane generator, al opet zivcira kako su brzi za nesto nerfat a treba im godine za buffat nesto.

Staro 11.03.2014., 20:02   #7006
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo 19.99€(~152kn) dođe diablo (NE EKSPANZIJA), 50% popust na blizzardovoj službenoj stranici ako nek želi kupiti igru
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2014., 21:03   #7007
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Skeleton King Legendary Drop je fixan na US serverima , na našima će biti AKO već nije
Staro 11.03.2014., 22:03   #7008
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Bice fixan sa patchem sutra, onda ce smo Diablo bacat legendary i to likovima DO levela 60. Znaci adio farmanje.

Staro 11.03.2014., 22:11   #7009
ivan77
Guest

ma nije ni neka fora ovako,ciljano ponavlja skeletona radi legend. Ja igram pa kad padne,padne. A padne dobro to mi je bitno. Ne kao prije trash od leg. koji je za cekic odmah.
  Reply With Quote
Staro 12.03.2014., 01:47   #7010
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Hm meni je ovo s Skeletonom bilo ok...predem igru,resetam i kod njega po leg.
Staro 12.03.2014., 15:24   #7011
Albert Wesker
Premium
Moj komp

Albert Wesker's Avatar

Datum registracije: May 2010
Evo vratio se i ja na Diablo nakon vise od pola godine pauze.hvala kolegi JozicA koji mi je dignuo wizza na lvl 60 u kratkom roku

sta da radim sa DH i Barbarom?hoce li i njima dropati jednako dobri lootovi kao i sa novim likovima?
Staro 12.03.2014., 16:12   #7012
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Evo 19.99€(~152kn) dođe diablo (NE EKSPANZIJA), 50% popust na blizzardovoj službenoj stranici ako nek želi kupiti igru
Ima i Algoritam do 20.03. po 149.99kn.
gmax je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2014., 16:27   #7013
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Bogte do 18h maintenance -.-' u 12h je trebao server bit otvoren
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2014., 16:56   #7014
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Bogte do 18h maintenance -.-' u 12h je trebao server bit otvoren
Prvo je bilo do 11, pa do 12, pa je produzeno na 16 pa sad na 18h.
I ako je gledat US release patcha, najebali su ljudi sa DH, jer je vault bio satran, drugi dobili jos veci FPS drop, a ping/lag je jos gori.

Tako da doznamo hoce bit produzenje uskoro, a ako ne bude, idemo ingame vidit bugove.

OTOH, neka ekipa razvija teoriju zavjere od Blizza. Tipa da puste jedan OP skill, ljudi navale kupovat RoH, skill se nerfa (kao i nether tentacles od DH na startu) i lik ostane jad nakon toga.
Jer ako gledamo iskreno, svi rollaju wizza jer je sad uzivancija sa njim igrat, a po forumu se kupe IMBECILI koji apeliraju na blizz da nerfa frozen orb.

Sta je dokaz da ljudska vrsta nazaduje u razvoju ************************* koji zagovaraju nerf skilla u igri koja nije nit MMO nit ima PVP nit competitive gameplay. BoA zagovornici su ukljuceni.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 13.03.2014. u 18:46.
Staro 12.03.2014., 21:59   #7015
KorisNick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
meni je glupo da te skilove mjenaju tako, po meni treba da su svi likovi tu negdje po kvaliteti i da nijedan ne odskače previeš odnosno da ne može biti da netko pokupi ne znam kakvu opremu i bude u večem kurcu nego netko tko je tek prešao igru na svim težinama, jednostavno mora biti ujednačeni likovi, a to vidim da nije. isto tako ne znam zašto su mjenjali skilove barbi, sve su mi smuvali i sad nemam onaj osjećaj gušta kao prije, mobova praktiči nema i jednostanvo su mi zasrali igru. nije poanta igre da nema mobova, i da moliš boga da ti padne koji item, i da ti unište skilove pa da jedva igraš. treba napravit pravi balans svega pomalo, ne smije biti prelako ne smije biti preteško i da su likovi kažem ujednačeni jer bez toga je to shit. ne kažem da je to lako napravit, ali ipak je riječ o blizardu i bio bi red da se malo potrude za te pare koje su dobili.
KorisNick je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2014., 01:55   #7016
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Izgleda da mi igramo druge igre, mobova kao u prici, meni njih nefali, uopste, cak na momente i previse ih ima. Eto ja malo igram s DH na EU serveru, levelirao ga jucer i prekjucer od 1-60, pa na momente igram kad uhvatim vremena, wiz je malo op trenutno ali i DH ima svojih cari za igrati.
Eto pao mi legendarni danas kad sam mlatnio Butchera, dosadilo mi cekati da EU prorade pa odlucio wiza dici na US, za par sati do lvl 60. Sve na Hard radi brzine prelazenja napravio. To mi je vec drugi wiz kojeg sam digo dok cekam da EU proradi.
JozicA je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2014., 09:24   #7017
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@Korisnik
Pa to i je problem, u vanilla D3, barb je bio monstrum. Imam 450h sa DH i opremu visestruko bolju od barba, barb je imao 98k dpsa a DH 300. Jel treba reci tko je kosio MP5+ bolje? Jednostavno po efektivnosti i lakoci barbu nije bilo konkurencije. Sta me je zivciralo do ludila, jer il rolas barba i sve koljes bez brige, il pisas krv pokusavajuc sa drugim likovima to isto.
Nebalans do zalosti. I sta je najbolje, i nakon nerfa barbara, ekipa sta ima dobru opremu radi isto kao i prije na T6. Kolje efortless, a ostalis ta nemaju opremu od par miliardi se mogu jebat strucno. Pogledam streamere a oni sve kose ko travu.

Anyway. Jucer sam se prikljucio klubu idiota koje je blizza naguzio. Bez vazelina. DH sa 180m poola krepa. Dosli mobovi, vrijeme za vault, koji sam testirao u gradu i RADI.
U guzvi..vault, nece, ma vault, nece, VAULT, mrtav.
Naravno, nakon skidanja svega zivoga i mrtvog i onog izmedju sa neba blizzardu, shvatim da vault ne radi ako je kursor misa bio dalje od rangea vaulta......?!?!? Sad trebas mjerit po ekranu koliko je range, il da nacrtam flomasterom kruznicu na sred monitora kao radijus?
Koliko sam izgoglao, izgleda da je domet 35 yardi, a ja to mogu ocjenit golim okom ko od shale (sarkazam ukljucen), cija je ovo debilna ideja bila da implementiraju.

Staro 13.03.2014., 13:30   #7018
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

@BladeRy
Ajde ajde, jučer si barem pobrao achievement za Bashioka, bez sumnje najrjeđi spawn u kompletnoj igri (od izlaska igre do jučer od skoro tisuću sati game timea sam prvi put naletio na njega, a velika većina sa par tisuća sati ga nikad nisu vidjeli).
Tko god je bio u to vrijeme na guild chatu je imao šansu pobrati ga jer smo davali svima šansu i rakanishu's blade komu je trebao uz upute kako ga dobiti.
Bilo je super osim par BSOD-ova RL frendu (Marsu), ali to smo već potvrdili da je destroyer kriv, jer mu se komp krši samo dok je destroyer s nama u partyju.
Staro 13.03.2014., 13:35   #7019
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
ja sam bashioka istukao čim sam čuo za tu foru, nedugo nakon izlaska..nije čak ni dugo trebalo, samo sam rekreirao igru dok se nije pojavilo i zabio ga
Staro 13.03.2014., 13:41   #7020
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
@BladeRy
Ajde ajde, jučer si barem pobrao achievement za Bashioka, bez sumnje najrjeđi spawn u kompletnoj igri (od izlaska igre do jučer od skoro tisuću sati game timea sam prvi put naletio na njega, a velika većina sa par tisuća sati ga nikad nisu vidjeli).
Tko god je bio u to vrijeme na guild chatu je imao šansu pobrati ga jer smo davali svima šansu i rakanishu's blade komu je trebao uz upute kako ga dobiti.
Bilo je super osim par BSOD-ova RL frendu (Marsu), ali to smo već potvrdili da je destroyer kriv, jer mu se komp krši samo dok je destroyer s nama u partyju.
Znači nisam ja
Reko sam ti

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno