|
![]() |
#2221 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Kiria, WOW ![]() Final borba, treba li to uopce komentirati? Smrdi mi na novčani sporazum.
![]() |
#2233 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Zbog cega to mislis? Zbog ta 3 ili 4 nokauta koje je primio u UFC-u? platio danak tranziciji i neiskustvu u kavezu? u 20+ godina karijere? Pa to se svakom dogodi. Bolje primit brzi nokaut nego da te netko demolira 3-5 rundi kao sto se npr dogodilo nelsonu i JDS-u (2x) ja se ne sjecam da je mirka neko masakrirao i demolirao. ti stari nemas pojma kakva je mirko ZVIJER. p.s. dat takvu izjavu o kotacicima je u najmanju ruku trollanje. Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 09.03.2014. u 01:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Joj da završimo,znam kakva je zvijer,osobno znam jer smo mu radili promociju u jednom stadiju karijere dok nije primao udarce od trećerazrednih boraca za koji nikad nisu karijere poslje napravili. I da govorim o onim nokautima koje je primao,dok su oči radile bečki ringšpil a papci se trzali u ritmu sambe u vodoravnom položaju i dok je po svojim riječima gledao svoje tijelo iz neke druge dimenzije.Ti udarci šalju u kolica,takvi udarci svode tvoj vokabular na razinu 3godišnjeg djeteta i takvi udarci miču z burze bar jednu medicinsku sestru dok si živ. A ovo bolje primit brzi nokaut...mislim da se povlačim iz danje diskusije,this is too much 4 me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nisam vidio ni jednog pozantijeg MMA borca da je zavrsio u kolicima ili ko biljka ko mnogi boksci. Nije nemoguce ali po meni bi prije zavrisl tamo u KB nego u MMA. Boksacke rukavice su vrag. Ne rade tolko stete iz vana ali doslovno protresu mozak. I udarci koji dolaze dolaze od ekipe koji su specijalisti za to a ne od all roundera, cast izuzecima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
našikan pravim haos
|
Velim,nije sad to rat da češ završit...ali postoji mogućnost,dovoljno je upisat MMA paralyzed i svašta se nađe. A bogami Mirko se nadobivao udaraca u USA i to dobrih. Dovoljno je vidjet kako mu je mozak popigao tjelo nakon Gonzaginog(btw,Jiu borac) kicka s nogom. To nije prirodno i ostavlja posljedice. A sad kaj se to na borcima manje vidi trenutno...ne znači da se nebu vidlo za koju godinu. Tek čekamo te momke da ih vidimo dal bu sami papali kašu sa 60 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2237 |
Premium
|
Gledam old school MMA borce tam jos od pocetaka i nisam vidio ni jednog sa takvim problemima. Imaju sasvim drugacije probleme jer ih vecina nakon karijere nema nista. Mirko ima predugacku karijeru da bi se moglo rac da je MMA kriv za razliku od vecine MMA boraca pa i dosta velikih imena. Ko zna kaj ga je sjebalo, drugim slovima, vjeojatno sve. Tikovi i sl. kaj ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
našikan pravim haos
|
Možemo to i ovak sročit...pratim sve vozače formule tam još od početka i nisam vidio nikog da je život izgubio u utrci. Ali svi znamo da u formuli ta varijabla postoji i samo je pitanje vremena. Tako isto u MMA i bilokojem obliku borilačkih sportova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Premium
|
fight night je bio odlican. Manuwa je previše napucan mišićima za taj sport imho, i čim je krenuo na prave velikane, bum - laka noć. Jedva čekam vidjeti kako će Hendrix za tjedan dana uspavati Lawlera u prvoj minuti. Mislim da ovaj put neće dopustiti da odluka ide sucima, kao što je dopustio vs GSP-a ![]()
![]() |
#2241 |
Premium
|
stvarno kao iz filma, bio sam tako sretan kad je okrenuo rundu kao da sam mu ja trener. Ali vidjelo se iz aviona da je konstantno nešto pokušavao, svaka čast.
![]() |
#2242 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2245 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Danas je stvarno prebrutalan fight card i isplatit ce se ostat budan do jutra. Zadnji ovako dobar je valjda bio UFC 167 a od toga je stvarno dosta vremena proslo. Navijam za Lawlera i nadam se da će uspjet dobit ako Hendricks kondicijski padne zbog ovog brutalnog skidanja kila. Ostale borbe su mrak al nije da imam neke favorite. Samo nek se dobro pobiju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Premium
|
ostajete budni jer imate bnet ili neki low quality free live stream ![]()
![]() |
#2250 |
Premium
|
Shields nije imal nikakve sanse protiv ovog. Hector je pokazal par dobrih bacanja, koja nemaju veze sa snagom kao kaj Rogan melje i agresiju u prvoj rundi i to mu je bilo dost. Solidan stream kao i manje vise uvijek na tom sajtu mada zna bit i lose ali u zadnje vrijeme je ok. http://gofirstrow.eu/watch/247168/1/...vs-lawler.html Jebena glavna borba. Peta runda. Ja sam za celavog jer veci faca a ovaj drugi ima jos vremena.. Posten win. U zadnjoj rundi se vidlo ko vise hoce i ko ima bolju kondu. Oba su dobila dobre batine i oba imaju brade od granita. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.03.2014. u 05:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|