|
![]() |
#3541 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Imao sam Y300, i sretan sam bio kad je otišao, zamjenio sam ga Galaxy S advanceom, rabljenim u super stanju, i mobitel je odličan. Čak je sad preživio i 'okršaj' sa xperiom M, mislio sam da xperia bude sigurno bolja, ali na kraju sam ju prodao a ostavio si samsunga koji uz stvarno dobar ekran, daje i ok slike, te taman mi je za moju ruku,a i kombinacija procesor i memorija mu je taman za sve kaj trebam. |
![]() |
![]() |
#3543 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
#3544 | ||
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Router. 08.03.2014. u 08:33. |
||
![]() |
![]() |
#3545 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
#3546 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Jel imao netko nokiu E7. Svidja mi se jer ima veci ekran i kliznu tipkovnicu, kako OS radi, ne patim na applikacije i slicne stvari samo neka radi bez trzanja i nek brzo otvara to sto je na njemu. Vidim da se cijene polovnih krecu od 600 kuna nadalje, koliko realno taj mob vrijedi. |
![]() |
![]() |
#3547 |
Premium
|
za upgreadat y300 na android 4.4.x treba ga rootat??? sta ne postoji neki update iz moba, skine s neta i sam instalira? znaci dvije god se moram patiti dok traje garancija i tek onda staviti 4.4.x... svasta...
#3548 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3549 |
Premium
|
ah... bas sve mora imati smisla... nego, zbog toga mi se ne isplati gubiti garanciju, ali me znatizelja ubija,.vjerovatno s novim romom radi 5x bolje nego sve stock... a evo nekog cudnovatog odgovora na mejl od bonbona vezano za unlock prije god. dana:Pozdrav, dostavljaču smo javili da te obavezno kontaktira na taj broj. Uređaj ima garanciju 2 godine i zaključan je na mreže koje si naveo. Nakon godine dana dostaviš nam scan ili fotku računa, IMEI uređaja i model pa ti damo kod za otključvanje. Ako to želiš učiniti prije godine dana morat ćeš se obratiti nekom od servisa, ali tada mi ne odgovaramo za uređaj. Ne znamo detalje o tome koliko će te to koštati, to ćeš provjeriti u servisu. Uz uređaj dobiješ novu bonbon karticu na kojoj možeš odabrati broj koji ti se sviđa. Aktiviraš je slanjem riječi BROJ na 0977 i slijediš upute. ne odgovaramo za uredaj?!?! wtf?! dali ga uopce smijem izvaditi iz kutije ili gubim garanciju?!
#3550 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
aj neko neki prijedlog zašto nešto uzet, odnosno ne uzet... Idem drugi tj u tele2 po mob (produljenje ugovora) i vise manje cijenom su tu negdje pa ne znam ni sam kaj uzet... mislim na LG G2, HTC ONE, S4 ili da dam nekaj vise za Z1? za sad mi je izbor G2, S4 sam vec imao... A bio sam fun htc-a ali eto zadnji i trenutni je bio sensation koji je dao svoje (ne pali se i izdao me bas kad mi je trebao) tako da ONE mi je bio favorit, a sad ga nebi... xd ugl, mislim si uzet i imat, ne mjenjat itd pa nez koji od navedenih uzet... lg je po nekim specifikacijama najbolji, ali nekak nisam za lg... ili sam u krivu? |
![]() |
![]() |
#3552 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3553 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako te zanima prvenstveno kamera,s4,ako ne zanima LG G2 je moj prvi izbor |
|
![]() |
![]() |
#3554 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3557 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Prelazim sa dumbphona na smartphone. Dao bi nekih 1000 kn, ali bi bilo dobro da mogu ići i ispod te cifre. OS mi nije bitan i nisam zahtjevan korisnik ali bitan mi je dobar ekran, dobra baterija i dobra kamera, naravno, kad kažem dobro onda mislim dobro za taj cjenovni razred. Ne bi se zezao preko njuškala nego bi kupovao u trgovini (webshopu). Vidim da bonbon ima zanimljive modele, da li je ovaj ok: http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/s...ne/ascend-y300 Ili vrijedi dati 250 kn više za ovaj: http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/s...ouch-idol-mini Koji radi bolje fotografije pošto mi je to dosta bitno? Ili možda nešto treće? Hvala |
![]() |
![]() |
#3559 |
Guest
|
Y300 kamera nije loša. Znači za slikati tu i tamo po prirodi, gradu, slikanje papira i onaj camera scan dokumenata mi je bitan pa kažem iz iskustva. Ali sigurno nije vrhunska. Ali za vrhunsko se moraš opružiti puno duže od 250 kn. |
![]() |
#3560 |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Ma normalno da ne tražim vrhunsku kameru, zato i kažem da želim što bolje ali u tom cjenovnom rangu. Y300 mi se čini kao bestbuy ali me više privlači Alcatel radi boljeg izgleda (tanje kućište). Ako ima još nekih dobrih opcija slobodno nabacite. |
![]() |
![]() |
#3561 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Malo sam izasao iz mobilnog svijeta, moze preporuka mobitela za cca 1000kn, moze novo, moze oglasnik novo ili kao novo. Android ili WP svejedno, makar mi se vise svidja WP. Bitno mi je sto duze trajanje baterije i sto veci ekran (min 4.3"). THX |
![]() |
![]() |
#3562 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3563 |
Antimićanin
|
Jes. Za tu lovu odličan mob. Da, mini review postoji, ovako na brzinu, odličan dizajn i ergonomija, fenomenalan IPS ekran i dragontrail zaštita, SD utor, dobar zvučnik. Pristojna baterija, ali jedva prosječna 8MP kamera. Overall za te pare odličan uređaj sa 2 godine garancije i kvalitetnije izrađen od tele2fona v5. |
![]() |
![]() |
#3565 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Pozdrav! Trebao bih savjet u vezi kupnje mobitela, radi se o kinezima... Što mislite o mlais MX28. Čuo sam da ima nekakve probleme s GPS-om pa me zanima kakvi su to problemi i dali su rješivi... I što bi bilo bolje kupiti Neo N003 koji bi stajao sveukupno oko 1380 kn, ili pak Jiayu G3C za 1150 kn? Evo i linkova... http://www.to2c.com/jiayu-g3c-basic.html http://www.merimobiles.com/neo-n003-...p/meri7121.htm http://www.merimobiles.com/mlais-mx2...p/meri8465.htm Uglavnom bitno mi je da mobitel ima gorilla glass, dobru bateriju i dobru kameru te ispravan GPS, pa mi možete preporučiti i neki drugi mobitel s tim značajkama s cijenom do 200 dolara... ![]() |
![]() |
![]() |
#3566 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fulao si temu, a i odgovor si već dobio (post #6350) http://forum.pcekspert.com/showthrea...49250&page=212
#3567 | |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Pogledao review, ali bih najradije pobjegao od androida, wp na njokama mi se svidja, pa neznam jel bi se isplatila nova 520 za 800kn. Brine me jedino 512mb RAM-a, sestra mi ima 920 na kojoj stvarno nista ne steka, ali ima 1,5ghz i 1gb RAM... |
|
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Sony je bezpogovorno močnejši. Alcatel je ampak zelo privlačnejši i elegantiše a lot.
|
|