|
![]() |
#1322 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudi moji to se zove TURNIR, i nema lakih protivnika, svi koji su došli na turnir došli su jer su bolji od ostalih koji nisu na turniru. Svjetsko je slj. godine do onda se xy toga more promjenit, recimo Portugal je bez Ronalda qurčina, i nek si on slomi nogu...portugal bude skoro pa impotentan prema napred...itd Igra se 90min, 11vs11, i ovisno kakvi budu naši tih 90min takav će biti rezultat, Brazil nije niš posebno ak smo mi na razini...Meksiko je također po meni ako ne i veći problem, a Kamerun je tu negdje, vrlo jaka skupina... |
![]() |
![]() |
#1324 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Strašno je šta su ovi Francuzi s PlatiMijem napravili. I onda još ih pomazi sreća i ostanu u 4 potu i još dobiju 'laganu' skupinu (koliko skupina na SP može biti lagana). Strava. Ostalo je sve dobro, BiH ima super skupinu. Naša isto nije preteška, ipak je to SP i mora se uznojiti da bi se osvojio bod nema Malti i sličnih. Fenomenalno je da otvaramo SP! ![]()
#1325 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vi s tim "PlatiMi" zvučite kao torcida sa Mamićem Kužim da je čovjek na jakoj poziciji i da sigurno ima jak "pull", ali nije ni on bog, nemože ni on sve srediti, pogotovo ne ovakva izvlačenja ![]()
![]() |
#1326 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Pa nitko nije rekao da je sredio skupinu ali daj molim te cijeli svijet se smije ali svi šute kao p***e, trebali su oni biti u potu 2 a ne Italija i to je to. Da je bar Mamić naš izbornik on nebi šutio hahaha
#1329 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
To nam treba, upravo to.. Da znamo na čemu smo.. Nema smisla očekavat uvijek neke "lagane" protivnike, znamo kako to završi.. Odmah u vatru.. Ionako možemo biti drugi i proći skupinu, jelda? ![]() Zato mi je drago što je Brazil, čak sam (sam sebi) bio spominjao da full želim Brazil ili tako neku jaču ekipu.. Svi (novinari) kao žele izbjeći jake protivnike, ovo ono, ma zašto? Čemu to? Treba znati na čemu smo i koliko vrijedimo.. A još igramo i otvaranje turnira, genijalno.. Jedva čekam.. Vjerojatno gubimo od Brazila zbog "više sile" ali nema veze. No opet, tko zna, razmišljam na glas, možda se zalomi i pobjeda, kladionice, shvaćate ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Pozitiva utakmice otvaranja je ta da će nas svi gledati ![]() Al' to isto tak može biti i i negativno za nas ![]()
![]() |
#1332 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1333 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#1335 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
To se čekalo!! U sao paulu otvaranje sa brazilom, strašno ![]() Dobit će te ekskluzivne slikice iz sao paula od mene ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
kenova?
|
|
![]() |
![]() |
#1338 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam nisam idem u 1.mj |
![]() |
![]() |
#1341 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mandžukiću jedna tekma kazne...
![]() |
#1343 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
WTF!? Kaj se Štico vratio? |
![]() |
![]() |
#1344 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja neznam sto ovaj Corluka radi u repki. Pa covjek nemoze trcat! Samo se sece po terenu, moja baka sa umjetnim kukom bi bila bolja od njega. ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1346 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa izgledamo "posloženi" i taktički "organizirani" kao u njegovo vrijeme. Uz očitu fizičku nespremnost. |
![]() |
![]() |
#1348 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
#1349 |
Antimićanin
|
Olić odigrao odličnu tekmu. Pranjić i Rakitić su se fakat natrčali i trudili. Modrić se svojiu prvih 15 minuta skrivao po terenu i vikao "ne meni, ne meni". Kasnije bilo bolje. Jelaviću i Eduardu bi se trebalo zahvaliti i pozvati ih u Brazil kao goste i prijatelje reprezentacije. |
![]() |
![]() |
|
|