|
![]() |
#4863 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
To zato što smite ima cooldown, pa moraš okinuti smite kada god prođeš u blizini lejna ^^ Btw, mislim da ću forsati na Leoni 2/11/17, s mojim HP runama mi izgleda malo broken ^^ Nego, kada ćemo svi opet igrati? Mogy s ovog foruma je non stop online u gejmu, trebali bismo odigrati koju svi mi s foruma, čak igram i s xgame u zadnje vrijeme jer se prebacio na EUNE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Hue, ja sam online na smurfu praktički svaki dan. S Mogyem odigram tu i tamo kad ulovim cajta, gledam ga kak tryharda, napravim neko sranje i onda točno si zamišljam njegovu facu kak kipi ko express lonac, a meni tepa "dušo sve ok" ![]()
![]() |
#4869 |
Premium
|
Bio sam u gradu, tražim neku dobru društvenu igru. Uzeli smo Trivia Pursuit, a gledao sam da uzmem LOTR The card board whatever, gdje se igra 1 ili 2 osobe po scenariju igre. Ja sam online još nekih 30 minuta, a onda moram obavljati neke gluposti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4874 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Žele mu samnjit damage output i early game damage. Kako to obično biva nerfat će mu spellove i dati neki bezvezan buff i tvrdit da su ga kao balansirali. Gade mi se. Pa jel svaki fucking champion mora biti c/p? Isto i ovaj nerf na Elise, iako užasno mrzim igrat protiv nje, mislim da malo pretjeruju. Jaka je, ali opadne poprilično jako u end gejmu. Izgleda da je zabranjeno da neki champion ima jači early game, svi moraju biti jedan te isti champion sa malo drugačijim spellovima i skinom. Raznolikost na vrhuncu. Neka izbace sve champione, osim Jaxa, Vayne, Trynde, Veigara, itd. pa nek se svaki gejm svede na to da si forsiran pickat end game champione. Da se igra Sion i da neki "pro" igrač mjesec dana vajna kako je OP, nerfali bi i njega. Možda Lee Sina nerfaju zbog istočne mete. Tamo je skoro u 100% gejmova, ili pickan, ili banan pa im dosadilo gledat te gejmove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4875 |
Premium
|
Žele nerfati njegov early koji posere svakog junglera, jer ako naletiš na njega 1vs1 vjerojatno si mrtav, eventualno Elise uspije nešto. Meni je drago da su "nerfali" Kha Zixa, zato što ga se manje bana, a još uvijek je broken as fuck. Sada 15/6/9 s time da su nam se dvojica DCala po 5 minuta ^^ Inače, ja mislim da je SION stvarno presnažan champ, svaki put kada ga netko picka == win za njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Premium
|
Da, pa ajmo nerfat svakog championa da ljudi ne moraju igrat oprezno niti se brinut da će izgubit 1vs1 i napravit svakog championa da da bude isti ko i svi ostali. To nema uopće smisla. Neki championi su jači u early, neki u end gejmu i neka tako bude, a ne da su svi samo za end game. Zašto da svaki gejm traje najmanje 40 minunta? Ako early game kompozicija tima isfejla, nema skoro pa nikakve šanse da se vratiš u igru i to je taj rizik koji se mora prihvatiti kada se takvo nešto picka. Sry, ali opravanja za nerf Lee Sina nema, apsolutno nema. Nema argumenata za nerf. Nitko se nije bunio na njega, osim onih njubova koji umiru kada ih Lee toliko izgra i dezorijentira da ne znaju gdje im je glava, a gdje guzica. A Kha je ok za zajebanciju sada, treba užasno jak start da može nešto. I dalje ima najbolji skin u igri pa je i to plus ![]() Najbolji potez unazad ne znam koliko pokušaja balansiranja im je Lichbane nerf. Ne mogu vjerovat da su to čak napravili, da se netko tamo sjetio: "E ajmo radije nerfat broken item, nego pola championa koji ga kupuju". Negativna strana je jedino to da će sada biti manje fun buildova (AP Varus, MF, itd.) Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 05.03.2014. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma oba su broken. Kad ti mid/late game stisne stun+shield one shota adc-a dođe ti da kenjaš od muke. Ili kad ti dođe AD s upaljenim ultijem i posere pol tvog tima... to je meni jako jako grdi champ, ko ga zna igrat. Ja osobno recimo nemam blage o tom sionu i tak sam si jako tulav kad ga dobim. a što se nerfa lee-a tiče, ja ga ne bi dirao. Činjenica je da je jak ko prase, no isto tako je činjenica da ga 80% igrača ne zna igrati tako da mi nije jasno čemu sad ovo. Jednostavno ga counterati s Udyr/Olaf/Nunu/Cho/Elise i eto ga na.
![]() |
#4880 |
Premium
|
Igrao sam Siona prije cca 3 mjeseca na neki bijesni build i sve sam na midu dobivao, iako ne igram mid inače (stavio sma i ovdje build). Prije tog, prije nekih godinu dana mainao sam ga na topu ko AD. Postoji jednostavan razlog zašto se ne igra baš. Jako, jako, jako je ovisan o farmi i jako, jako je ranljiv u počecima igre. Poprilično lako se može zonat i dobar gank od junglera ga može bacit u nepovratno stanje. Sion koji zaostane teško da će se vratit. U odnosu na dosta championa, on je baš jako sjeban kada ga netko izowna. Sion dobiva gejmove jer rijetko tko zna igrat protiv njega. Svi se učimo i trudimo igrat protiv kasse, gragasa, orianne i takvih; i onda dođe neki champion iz muzeja i wtf is this? o.O ![]() ![]() Edit: Evo neki lik ili likica ( ![]() Miče se sva dinamika iz igre nerfovima na Lee Sinu, Elise, E i jugnle cleara na Khau, early game killovima (to je dobra promjena, jer prečesto su prva 2-3 killa previše značila), objektivima itd. Ponestat će raznolikosti u tim kompozicijama (to malo što je sada ima). Sve će samo biti nastrojeno za end game, tj. gejmove od preko 40 min. U sezoni 3 kada sam igrao Lee Sina, Panthena ili nekog takvog early game championa gejmove sam završavao za otprilike 20 do 30 min.; ali ako sam sa pickom isfejlao early i game se odužio protivnik nas je tada outscaleao. Sada? Yeah right, minimum 40 min. Why? Because fuck you, thats why. Mislim, pogledajte jedan dan samo LCS. Pa na šta to liči? Jel stvarno nekome to zanimljivo gledati ili igrati takve gejmove (osim CLG-u ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 05.03.2014. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 | |
Premium
|
Oboje. Baš sam bio gledao stream Fabbya (challenger na NA), i ima nekog lika koji maina SION-a...samo je rekao frendu koji je igrao u suprotnom timu: "It's win for us, sion main here". Tako se i ja osjećam kada igram protiv njega, isto kao Guls. ...zato mislim da je vrijeme da ga krenem igrati ![]() Citiraj:
Osobno me to jako živcira. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4882 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#4883 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4884 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Nije valjda ti se pohrani ne sviđa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
To je tooo. Napokon izašao iz bronze fukin madafaka. Fiddle hvala <33 http://www.lolking.net/summoner/eune/41607213 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4887 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ekipa, sorry što smetam, ako netko treba moj account, 100kn je cijena,čisto da ga ne dam džabe, pošto sam uložio oko 500-600kn u njega ![]() Ukratko, 9 rune page, skoro 30 skinova, gold frame, 3-4 legendary skina koji se više nemogu kupiti, ward skin, jedno 10-tak ikona koje nisu u startu etc. Možemo se dogovoriti u PM ili nekak drugačije... Meni stoji, a svaka kunica je dobrodošla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4889 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
očigledno riot postaje komercijala velika i jedino što im je bitno da idu u tom smijeru,...svi stariji heroji će očigledno biti popljuvani i ubijeni bez 2 % objašnjenja i logike kako bih osigurali izlazak i kupovinu novih heroja i skinova i to se baš i vidi i osjeti....novi patchevi [ zadnjih 5 ] su donijeli ništa više nego bugove,pad framea,lagove,nerfanje heroja koje nije trebalo dirati i buff heroja koje treba obrisati iz lola koliko si op,crashanje cilenta,....ovaj riot postaje ea games čini mi se lagano ![]() EDIT što mislite o ovoj tipkovnici za lol? moja tipkovnica [ trenutno koju koristim za lol laptop tipkovnica ] zna nekad ne prihvatiti tipke koje stisnem pa gledam ovo pošto nemam nešto puno novaca: http://www.links.hr/?naziv=tipkovnic...kl=101.201.074 http://www.links.hr/?naziv=tipkovnic...kl=101.201.085 Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 08.03.2014. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|