|
![]() |
#4833 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
BTW, 2-1 trenutačno za promo u D, ne stignem igrati puno ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4834 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
AHAAAA a normalno je da na fiza opališ 5 ultija on skoči i ne udari ga ni jedan?normalno je da leblanc od lvl 1 može poubijati 99 posto mape sama? Normalno je da kada mundo upali ulti 5 heroja ga lupa on si regenerira pola helta? itd itd...ali nije normalno za jednog champa kojem E uopće ne možeš izbjeći napade , nevidljiv je pišljivih 1 sekundu i svaki udarac te prati kada upališ R,...nije normalno da jedan champ može na nekoga izoliranoga skočiti i ubiti...ali za sve ostale heroje to je normalno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kao što sam već nekoliko puta rekao, dovoljan bi bio sam smanjen damage kada je netko izoliran i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 | |
Premium
|
Citiraj:
Budu pojačali Kha Zixa kada shvate kakvu su grešku napravili. Prvo je W bio broken (manamune kha zix), pa sada Q-E..budu ga sredili. A za Fizz-a i LB ne želim niti pričati, općenito ih ne volim...s time da je lakše igrati protiv LB jer late game protiv kordiniranog tima nije nešto.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4841 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4842 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Premium
|
Nah, prevelika razlika u MMR-u da bih ga sada zeznuo. Mislim da će prvo forsirati Fiddlesticksa u normalu zbog ovih promjena, pa onda ranked. Do tada valjda budem D3 ![]() Cura kod mene, pa mi je dozvolila da odigram taj zadnji gejm za promotion ![]() <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Banned
|
evo upravo o ovom pričam...buff fizza..pa dali su oni normalni ili na teškim drogama? po kojoj logici fiza treba buffat a kha nerfati?! majke mi ovaj riot je puko totalno... p.s. pošto mi je kha bio main jungle a ovaj novi patch je upucao kha tražim novog junglera,...imam 5200 ip [ brzo dođem do 6300 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Banned
|
a što kažete na tog tresh jungle? vidim da dosta pišete tu na forumu da je zvijer u jungli [[a nisam ga ni jednom vidio kao jungle ] i što se to dogodilo sa elise nitko ju više neigra :S vi igram tu i tamo jungle i doista je dobar jungler ali nekako mi osobno ne paše :S iako njezin ulti i q...to su brutani gankovi ![]() baš me zanima ovo zapravo tresh jungle pa pišite malo o tome ako vam se da thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4852 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
http://www.youtube.com/results?searc...%20jungle&sm=3 http://forums.na.leagueoflegends.com....php?t=2454981 Šta bi sad to trebalo značit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4853 |
Premium
|
A da jednostavno probaš? Odigraj nekoliko normala pa vidi. Moje mišljenje je da Thresh jungle ne valja; nerfovi svako malo su ga pogodili i osim supporta, nema ga smisla negdje drugdje igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4854 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ne bih ti savjetovao, jer je moguće jungleati ga kao i igrati top, ali ako njihov jungler napravi jedan early invade i ubije te, tvoje jungleanje je gotovo, a late game nećeš skoro ništa korisnog onda raditi. Mi smo znali izvoditi blitz-jungle bot/jungle combo, ali to je više bilo troll, jer lategame im mnogo više vrijedi neki drugi jungler. Što se tiče Kha Zix jungle, nije uništen, dapače. Frend koji ga maina (već 2 sezone do plat praktički samo s njim) kaže da je još uvijek jako dobar, i da ga treba forsati i dalje, samo nije više Q-E-W napad. Ali opet, to je razlika između nekog tko zna kako koristiti spellove, a i nekog tko ne zna. Primjer: Kha Zix u bushu, dolazi neprijatelj. Ima dvije solucije: 1. E-Q-W i onda ga lupati. ili 1. E-AA-Q-AA-W-AA ...znači u cca 1 sec duže ti si dodao 3x AA i napravio duplo više dmg nego ovaj 1. ...još ako imaš hydru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 | |
Premium
|
Citiraj:
Može se on igrat, al je preirzičan pick. Prije si s njim morao imat snowball start ako si htio imat neki utjecaj na igru, sad si samo zamisli kako je tek sada. Ako želiš zaozbiljno zaprijetiti protivnicima i jungleru, nema smisla pickat Kha'Zixa. For fun je dobar i boostanje ega ako ti krene i onda spamat u chat kako je i dalje super ![]() A da ne pričam o end gejmu. Prije mu to nije bila jača strana zbog GA, sad je još gore. Osim ako je protivnički ADC glup pa ide full ad build. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 02.03.2014. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Banned
|
kupio zed ![]() ![]() p.s. što znači ovo na akali i sada vidim isto na zed : this unit is a flippin ninja ![]() Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 02.03.2014. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|