|
![]() |
#3751 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() edit: ili ima na samom lock screenu, ali ga se treba "probuditi" do istog. sad sam išao vidjeti što točno taj glance radi, vidim da ga ne treba ni buditi ![]() pardon na gluposti
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 25.02.2014. u 10:53. |
|
![]() |
![]() |
#3752 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidim da se dio vas raduje dolasku drugih proizvođača s nadom da ćete dobiti jailbreak. Da li to znači da se WP mobiteli ne mogu otključati kodovima kao što je to slučaj s droidima tj. da pomaže jedino jailbreak kao kod iP-a?
#3754 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3755 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigao mi je danas uspravni charging dock. Mogu preporučiti sellera s linka jer je paket stigao za 6 radnih dana i imao tracking number. Moram priznati da nisam prije čuo za tog proizvođača, no nakon što sam vidio da dolazi u kvalitetnoj, dobro dizajniranoj kutiji, fino upakirano i s folijama preko glossy dijelova, išao sam malo guglati. Ekipa radi masu dodatne opreme za različite uređaje i stvarno vrijedi pogledati što se nudi http://www.kidigi.com/product.php Sam dock je jako kvalitetno napravljen. Nema govora o jeftinoj plastici. Teksturom me podsjeća na plastiku kućišta s Olympus DSLR-a što je veliki plus. (na 4. slici se vidi, kad je preokrenut) Nema oštrih rubova, loše obrade i lošeg nasjedanja dijelova. Ocjena 5 za materijale i izradu. Konektor se može nakrenuti prema naprijed ili prema nazad, ovisno o uređaju koji mislite staviti gore. S razlogom se zove Universal Desktop Cradle. Također, automatski se i podešava visina konektora. Dio docka na kojem se nalazi konektor radi gore-dolje i naprijed natrag pa prima sve uređaje, bez obzira na debljinu zaštitne maske. Dock je i dosta težak. Gore je 1020 sa svojih 160g i nema šanse da se preokrene, koliko god mobitel pokušavao gurati sa svih strana. Par fotki s 1020: ![]() ![]() ![]() ![]() i par fotki 1020 ![]() ![]() ![]() Ako netko može nabaviti zavojnicu za bežično punjenje s CC-3066 (1020 wireless charging maska), ili potrganu CC-3066, nek mi se javi.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.02.2014. u 20:09. |
![]() |
![]() |
#3756 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#3757 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 25.02.2014. u 22:59. |
![]() |
![]() |
#3758 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
što bi omogućilo sideloadanje aplikacija (piratskih), te stavljanje custom Firmwarea (primjerice sa ubačenim piratskim aplikacijama), ili primjerice SailFish/MeeGo OS-a. Ali to se neće desiti, osobito nakon WP8.1 updatea na Nokijine telefone. Zašto? Iz prve ruke, razgovora sa Nokijinim i M$ inžinjerima, saznajem da WP8.1 donosi unaprijeđeni Secure Boot, koji bi, i da se uspije ulockati, spriječio bootanje samog OS-a, te bi vratio OS na "korak unatrag" (nešto kako system restore), ili u slučaju težeg oštećenja - napravio tvornički reset OS-a. Dakle po tome - Njoku neće tako brzo "hacknut". Za razliku od Samsunga i Huaweia. |
|
![]() |
![]() |
#3759 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Konektor se ne vraća na feder kao kod nekih drugih dockova, pa ga nakon par puta već možeš napiknuti bez gledanja. Što se ovog jailbreakanja tiče, nema potrebe za time. Što manje vanjskih utjecaja, to bolje. Nisu Apple pa da ne slušaju što korisnici žele.
![]() |
#3760 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
zna li tko kako aktivirati htc hd2 sa win 7.8??? Zadnje izmijenjeno od: spawn. 26.02.2014. u 09:10. |
|
![]() |
![]() |
#3762 |
Registered User
|
a nekuzim se bas zato pitam... a prebacit cu rucno aplikacije na mob samo da instaliram m storage ![]() hvala a na 6.5 bi se mogao aktivirati live id??? Zadnje izmijenjeno od: spawn. 26.02.2014. u 09:09. |
![]() |
![]() |
#3763 |
Banned
|
Čekaj, što pokušavaš, samo koristiti market ili? http://www.windowsphone.com/en-us/store Tu se registriraš i skidaš sve aplikacije koje možeš za WP7.5/7.8. Aplikacije od WP8 koje su sistemske ne možeš skidati, kao ni WP8 only aplikacije. Za to ti treba punokrvni WP8 uređaj, dakle neka od WP8 Lumia, Samsung Ativ serija, HTC 8S/8X/8XL, Huawei W1, i nadolazeći WP8 uređaji. |
![]() |
![]() |
#3764 | |
Registered User
|
Citiraj:
npr whatsapp nema za rucno instaliranje... nevidim Da treba mi samo za market Zadnje izmijenjeno od: spawn. 26.02.2014. u 09:09. |
|
![]() |
![]() |
#3766 |
Registered User
|
Ivan ja mislio ti ces dati odgovor namoja pitanja |
![]() |
![]() |
#3767 |
The mighty pirate
|
Pitanja su ti u krivoj temi. Imaš WP7, a ovo je WP8. Pošto nisam radio s WP7, ne mogu ti ni odgovoriti kako da staviš update aplikacije za WP8 na WP7 uređaj. Vjerojatno nikako.
#3768 |
Premium
|
WP8 aplikacije ne idu na WP7 uređaj Zeljkoknez, zašto ne potražiš whatsapp putem marketa na uređaju?
#3769 |
Registered User
|
daxxx znas ti kako ide??? |
![]() |
![]() |
#3770 |
Premium
|
koliko ja znam, moraš si napraviti live/microsoft account ako ga već nemaš - ovdje, i s istim se registrirati na mobitelu (pripazi na ovo - If you already sign in to a Windows PC, tablet, or phone, Xbox Live, Outlook.com, or OneDrive, use that account to sign in.) tad ti se sve automatski synca i na windowsphone.com portalu (tamo će ti se pojaviti tvoj uređaj kad se ulogiraš s tim accountom) nije te pitao za isti prilikom prvog pokretanja OS-a na mobitelu? čudno.. sad ti je sve što trebaš napraviti klik na market aplikaciju (marketu nemaš pristup bez računa), i tamo potražiti što te zanima
#3771 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ovi iz nokije svarno nisu normalni ... jel oni misle pustit Black za 620 ove godine? Evo konačno http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-b...a-620-devices/ i još su nam ga metnuli: "Unfortunately, the Lumia 620 will miss out some of the aforementioned features such as Nokia Refocus and Nokia Beamer, as the device has only 512MB RAM." Zadnje izmijenjeno od: tor. 26.02.2014. u 13:59. |
![]() |
![]() |
#3772 | ||
Banned
|
Citiraj:
Beamer radi, ali naravno malo sporije zbog manjka RAM-a, a Refocus ti ne služi ničemu osim promjene boja, ne možeš refokusirati jer je optika toliko slaba, da ti je sve jednako fokusirano. 720 i jača ima smisla za Refocus. Citiraj:
Gle, neka ti to pokaže kako se to radi onaj tko ti je i stavio WP7.x na mobitel, jer sam očito nisi - ne znaš ENG, tako da ti previše pomoći ne možemo. |
||
![]() |
![]() |
#3773 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel neko skontako kako se na lumiji 720 gasi vibra na skypeu? u postavkama svu vibru pogasim ali i dalje vibrira za svaku pristiglu poruku, bas je naporan -.-
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#3774 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Ovisi kakav ROM imaš. Najsigurnija metoda je da nazoveš Microsoft na njihov besplatan broj i da biraš aktivaciju pa biraš javljanje operatera i tražiš aktivaciju Windows Phone 7 uređaja. Ako te pitaju za model, kažeš HTC HD7. Izdiktirat će ti niz brojki i slova koje ZAPIŠEŠ NA PAPIR jer će ti trebati nakon svakog resetiranja mobitela. Ovo za Live ID su ti već napisali... |
![]() |
![]() |
#3776 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|