|
![]() |
#6841 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
on igra barba pa škicni
![]() |
![]() |
#6842 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Sad je resource managment povecan do jaja, sta si prije mogao glatko klat, sad se treba namucit. Al ajde, ubijem se ja i kupim za povece pare na AH opremu za build sta ce "funkcionirat". Kako sam se samo zajebo. Igra ima neki diminishing return sistem. 25 hatreda za 75 discipline, aha, prvi put, u duzoj borbi cca 2-3 refila, refil poslije drugoga nece bit 75, ili cca pola kugle, nope. Dobijem jedva 25%, tako da efektivni build da sa critovoma punim hatred i mjenjam za disciplinu je dozivio brzi poraz. Dmg na DH moze bit povecan, al to znaci ama bas nista kad nemas disc. za pucanje. Kao i obicno. Em su itemi na novi sistem, tako da nema vise u opcijama da se bira manticore + 2 socketa + life leach. Nope, itemi izbaceni sa search liste. Ako vec uklanjaju AH, sta su ga onda sad dodatno osakatili sa ovim novim itemima i smanjili search za stare. Edit: Probao barbara, kao i uvijek. Barb sa 1/10 vrijednosti opreme od DH, komotno kosi Torment 3, dok DH bjezi ko pile bez glave cim ostane bez discipline. Fury generiranje je sad manje, i to debelo manje nego prije. Al ubacit war cry i svako 20 sec +50 fury pomaze. Inace je standardna shema, sprint+whirlwind+rend(tek tako ako netko hoce) i kosit grupe kao i do sada. Ali to jos nije sve, presao sa DH act 3-4 i standardna koljacina.....na act3. Act 4 je pustos. Sad kad su nerfali mob density (vrag im nerfao djecu u koljenima) trcis po 10-20 sec do nove grupe, genijalno. Act 2 gdje je Desolate i Oasis bio tlo za genocid. Sad je teska zalost. Sjetim se sa suzom u oku pun ekran-2 zombija na desolate, il onih zmija na Oasis, skupio bi 2 ekrana i onda sa uzitkom gledao poplavu brojki i djelova tjela. Sad su grupirani 5-6 na okupu. Od aktive igre pune pokolja sad se svodi na maraton do sljedece grupe. Jos spamaju skilove bez milosti...il prestanka, tako da se lik nadje iza toliko zidova da ti nitko nemoze pric na 20y ingame (testirano sa rendom), i tako me drze kojih pola minute dok razmatram dal da razbijem monitor il tastaturu. Sve skupa, loot 2.0 mozda ima smisla, kad bi ga bilo za naci na podu, pada opet bespotrebno sranje, bijeli itemi koji trebaju za craft su jednaki po drop rateu ko legendary, a da idem na act 1 na normal da farmam bijele iteme ne dolazi u obzir. Farmanje gemova, pa bolje je otic na AH i za par mill kupit po par stotina gemova, jer je drop slabiji nego prije, tj, sta se god moze kupit na AH, brzo ic kupit. Ako oni misle dat novi zivot igri, tako da je manje mobova koje je uzitak klat (manje klanja, manje igranja), puno vece farmanje nego prije, nerf mob densitya al je barem act 3 ok, nerf na resource regen...uglavnom, prije se igrao diablo da se napravi OP lik i onda genocid. Sad nakon v1 upgrade na v2 mi je sta se tice dinamike igre ocajan. ![]() Act2 Oasis nekada ![]() Act2 Desolate nekada ![]() Act4 nekada ![]() Act2 danas..... U igri gdje samo ubijas mobove za loot, smanjit broj mobova. Profit na blizzard nacin. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.02.2014. u 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6843 |
Guest
|
Ja samo kaže, odličan upgrade i idem dalje igrat ![]() |
![]() |
![]() |
#6846 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6847 |
Guest
|
Ljudi, razvijajte nove likove od nule na toment 6 težini! Ultra zbavano, dobra oprema pada nema potrebe pogledat AH. Od lvl 1-10 za DOSLOVNO 7 min ![]() samo 1. quest na normal! |
![]() |
![]() |
#6848 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam vidio da si pobio iti jednu cinjenicu, od resource managmenta, mob density-a, novog trade sistema (tipa da mozes tradeati samo sa onim playerima sa kojima si igrao i to u roku 2 sata), smanjenih dropova (kolicinski) i nerfa/buffa nekih skilova. Neki su skilovi tako glupo rebalansirani, da ih jednostavno nisu trebali ni dirat. Primjer:Acid Cloud Increased Mana cost from 172 to 175 Znaci 174 bi bilo premalo mana troska a 176 debelo previse. Jel ovo ikome zvuci kao glupi dio rebalansa? Neki skill dobije 150% vise dmga, a neki 3 troska mane vise. A glede komentiranja, kupio sam pa imam pravo komentirat. Ono sta mi se ne svidja to kazem. I za D3 i za druge igre, to sta ti u svemu vidis savrsenstvo bez obrazlozenja je tvoja stvar. Sve ovo sta sam naveo mozes i sam naci na official forumu kako se ekipa zali, i zalili su se i prije nego je v2 isao live, blizz sve ignorirao i lockao/brisao topice. Prema tome nisam jedini na ovoj prokletoj planeti kome neke stvari nisu logicne. I nemoj mislit da se mi ovo svadjamo il nesto, meni je naprotiv drago da se tebi igra svidja. Nekoga male stvari obraduju, a netko nemoze preci preko nekih stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6849 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
meni je jedina mana ovog patcha što nema dovoljno mobova, pa jebote ekran je poluprazan ono šprintam pun gas s barbom i molim boga da naletim na neku hrpicu, to mi je fail. i fail mi je ovo što bladeray kaže, dakle stvarno su pretjerali s ovim trošenjem furya, odnosno za svakog lika svaki spel dođe 10-20 a svi više manje imaju po 120-150 i dok se to napuni pa to je užas, čudim se da uspijevam ubijat ovako, morat će i na ovo zakrpa ići sigurno, to im je po meni za sad dvije stvari koje mene smetaju, sve ostalo je na visokoj razini, a ono što mi je neopisivo drago je da konačno mogu igrat igru bez laga i tih sranja, nema više štucanja i mučenja vucaranja po ekranu, samo da taj regeneracijski dio riješe barba bi pičio po ekranu samo tako, a ne znam kako vi gledate na to ali meni to i je cilj, da koljem te minionse bez tog konstantnog gledanja na koliko mi je fury, normalno da se mora trošit, ali ovo je stvarno previše. pogledajte koliko sam ja skilova stavio na fury regeneration, i opet mi svako malo dođe do dna, meni je to glupo. http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593 sve skilove koje sam mogo stavit fury regeneration sam upalio, i opet ide do dna u roku od nešto više od 30 sekundi udaranja. po meni čista glupost, barem da stave da u roku minute ti dođe do dna, pa onda malo pričekaš i da se to brže puni, a ne ovako da hodam po polupraznom ekranu i gledam da mi na konto 20 ubijenih mobova fury bude na dnu, a čistio sam cijele mape pa bi mi ostalo malo furya, meni je to recimo baš bio gušt, ne kužim smisao ovakvog trošenja tih magičnih svojstava za svakog lika, ali vidjet ćete da će to podesit, jer ovo sada je po meni neigrivo, pogotovo mobove moraju ponovo vratiti onako kako je bilo jer ove poluprazne mape ničemu ne služe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6851 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Da, definitivno je premalo mobova u odnosu na prije, igrao jučer neki srednji torment i Oasis poluprazan, glupost. Skoro pa se radujem većoj grupi ko dropu legendaryja ![]() Morao bi probati najveće težine ali ovako odokativno puno lakše je preživljavati sad nego na ekvivalentnom MP-u, što zbog manje gustoće mobova, što zbog dodataka kao što je splash ili paragon buffa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6852 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ovaj patch je dosta bolji, ali ništa revolucionarno. Najviše razlika se vidi pri razvijanju likova od početka. Igram s monkom hardcore i kod butchera sam već na lvl 30. Sve ide malo glađe, dodane animacije su lijepše i oprema u globalu jest bolja, ali ništa posebno. RoS definitivno neće vrijediti tih 300 kn koliko ga cijene ... ako ću ga kupiti biti će to dok se cijene ključeva prepolove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6853 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
A moji dojmovi su super. Loot 2.0 stvarno je super..od jučer do sad mi je palo 5 leg od toga jedan Shield koji će čekat Crusedera. Animacije i lag u igri je nestao , sve je fludino. Sad čekamo RoS i farmamo gear za angel of death |
![]() |
![]() |
![]() |
#6854 |
Guest
|
Morate priznati da se sada može igrati BEZ AH i farmati dok god ne postane lik jači (nađe bolji item), kao nekad u D2 ![]() |
![]() |
![]() |
#6855 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je fascinatno kako sada ljepo, fino, uglađeno radi....bez laga i fps dropa....najniži fps mi je sada oko 60 u fajtu....s tim da je prosjek oko 80... S druge strane me to i ful živcira jer dokazuje kako im se živo fućkalo prije, tako da nema šanse da ispadnem magarac opet i dam klošarima pare.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6856 |
Premium
|
Pa da napokon nema katastrofa laga i usporenja kad se joinas u igru, to me ubilo nebrojeno puta. Izgladili su taj FPS, animacije i sve je nekako fluidnije, fala kurcu. Zasto to nije bilo od starta nego je trebalo do sada da poprave neke glavne feature, pojma nema. Ocito ih nije bilo bas briga. Imam zasad cca 10h igranja na v2 lootu, tarem act 3 nakon pustosi u act2 gdje sam prije farmao, zasad 1 jedini legendary. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Sinoc probao malo....a ne znam, nije neka sreca. Veliki plus da igra ide glatko, nema laga ko prije. No diranje u skillove je veliki step back, sa ocitim ciljem svidjeti se novim igracima, stare jazavce ko sisa. U sat vremena igre pao jedan legend srot prsten, blackthorne osrednji belt i legend plan. Sa cm wizzardom vise nema igre, ostaje mi samo hunter, njega nisu toliko priklali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6860 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam isprobao Monka nakon 6 mjeseci suse (bio je na Tibetu, grindao s Dalaj-Lamom) :-) . Life steal je nerfan do bola, ali... Life on spirit spent oko cega je izgradjen moj monkonja radi ko san uz ubrzano generiranjem spirita u 2.0. Spam skillova samo takav :-) .
![]() |
#6861 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak se vama starijima cini patch? Kad sam procitao notse pao mi je mrak na oci, pa to je sve izmjenjeno najvise me smeta kaj su skillovi previse izmjenjeni... Pola likova mi vise ne vrijedi nista. Skidam update al se bojim pokrenut.
![]() |
#6862 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ekipa, igram Diabo od kako je izasao, na barbu i CM wizzu sam doslovno doktorirao, ali od jucer mi nista vise nije jasno (CM skill je nestao i sada sve ispocetka). Ovo mi je sada kao da igram od same nule, recimo CM build ne radi uopce, vidim da se na gearu sve prebacilo vecinom na mail stat... Ima tu netko od wizzova da je igrao CM i da sada radi alternativu? Ovo je moj stari CM build: http://i.imgur.com/dSlqYCy.png Sada ganjam neku alternativu tj. trebalo bi nesto zamjeniti Critical Mass, ali on je bio osnova builda. Sada sam bezveze stavio Dominance pod skill gdje je nestao CM, ali naravno build ne radi. Jednostavno za Critical Mass ne nalazim niti jednu alternativu (ne smijemo zaboraviti na ostale skillove koje se nalaze u buildu, ali ona ostala (za sada dva) su ok). Sve mi se cini da pod hitno moram slagati novog wizza ili nekako iskombinirat novu kombinaciju skillova i zaboraviti CM. Za sada gear ostaje kako je, ne mislim ga mjenjati (bar ne trenutno, ali kroz par dana kada sve sjedne na svoje mjesto morati cu poslozit gear i izracunat ispocetka sve statse): http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/29133828 Sto se tice barba, tu mi i nema neke posebne filozofije, ides i rokas ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/N.../hero/18513871 Koja tezina mjenja npr. MP 8? Na vise ne idem dok ne poslozim sve skillove kako treba tj. za potrebe testiranja mogu samo spustiti MP. Gdje je nestao NV? Postoji li vise uopce NV (ne, nisam gledam change log, izivinjavam se radi toga pa zato pitam ovdje vas sta je s time). Ako ce netko danas biti online, mozemo kasnije dok sve poslozim nabaciti neki run. Nino#2482 @ buljo Frende dobro ti je pao mrak na oci, ako si se drzao nekoga builda, budi siguran da vise ne radi, sve je izmjenjeno (bar meni tako izgleda, ali treba uzeti moje misljenje s rezervom posto sam sinoc tj. jutros tek oko 2 h poceo igrati). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6863 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam igrao nekih pola sata i uglavnom nisam neko mjerilo za skillove.....kako sam "sako" prije tako i sada "sakam".....buduci da imam nekih 400 h playtima i nijedan item koji mi je pao mi nije upotrijebljiv a najviše sam imao 10 milijuna golda i shodno tome i opremu.....uglavnom mislim da ce biti potrebno barem još dva patcha da se stvari malo izbalansiraju imho.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 | |
Premium
|
Citiraj:
@buljo Heh, nakon 71-72 dana sta te nije bilo online, dosao i ti nazad da probas ![]() Glede skilova, bestije imaju vise HPa, nama je dmg nerfan, a resource generation kolje dinamiku igre. Jednostavno nemam nacina za generirat fury/hatred/whatever kao prije. Barb jos ide super lagano koliko pisam krv sa DH. Sismis + critovi pune hatred + potovi sa poda, i nakon par sec pucanja ja sam presusio i onda panican bijeg. Ako idem na druge buildove to znaci stoj na mjestu i rokaj a kad pridju oneshota te goblin. Madrfkr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@win32 Znam da ne radi, sve je razjebano. ![]() @Daky007 Di što kako zašto? Explain odma sada odma ![]() @BladeRy Hoću vidjet kaj su napravili, neću ih unaprijed posrat skroz na skroz jer ovo kaj su napravili nije normalno bar kaj se notesa tiče...
![]() |
#6868 |
Guest
|
napravite jednostavno nove likove sa novom opremom. Krenite od LVL 1 na torment 2-3 sa novim dropom i opremom i gotova stvar. na lvl. 60 ste do kraja ACT 2 . |
![]() |
![]() |
|
|