|
![]() |
#5101 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
dobar je tbbt, odličan štoviše - u prve dvi sezone. dolaskom onih kokošiju i nerazumnim scenarističkim odlukama vezanim za 'razvoj' likova serija je srozana u sferu prijatelja i sličnih 'collective hugging' gluposti...s druge strane IT crowd je konzistentna serija, nema značajnih posebnih spajkova prema dole u kavliteti, no da je razarajuće smiješna - baš i nije...postavljena na specifičnoj osnovi cijelog jednog miljea ponekad možda i može izgledat ko oštroumna satira nekom ko je želi sagledat na taj način - mene osobno više djeluje ko igranje klišejima 'na sigurno'. ontopic: konačno sam se otisnuo u gledanje ekranizacije martinovog fantasy worlda, tek sam na s1e3, ali dobar mi je ovaj zagasiti kolorit u kom je snimana. jes da je folder sa sve tri sezone ogromaaan, al svejedno...HD ftw! ![]()
![]() |
#5102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
imas pravo u neku ruku za tbbt... izgubila je svoj originalni geekness iz prve dvije sezone.. To su uglavnom napravili jer se serija probila u te dvije sezone, i pretpostavljam da su bili prisiljeni pribliziti koliko je god moguce što široj masi seriju. :/
![]() |
#5105 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Neznam. Tbbt je po meni nešto spešl, pogotovo prve tri sezone. Especially Sheldon The Conqueror koji sa jako dobrim razlogom kupi sve moguće nagrade koje mu se nađu na putu. Koliko god da je serija razvikana, meni se prve tri sezone nemogu mjeriti sa ničime što se tiče humorističnih. A gledao sam veliku većinu dobrih. Nažalost serija gubi pomalo svoj prvobitni smisao i počinje se sve više vrtiti oko nekakvih međuljudskih odnosa i ovih kokoški... I dalje gledam, ali sa blago gorkim okusom. Recimo ova zadnja epizoda u vlaku je bila hilarious ![]()
![]() |
#5108 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Neznam, meni je Fawlty Towers, Arrested Development i It's Always Sunny bilo urnebesno i komičnije od BBT-a.
![]() |
![]() |
#5111 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U iščekivanju druge sezone The Americans, počeo gledati The Red Road (http://www.imdb.com/title/tt2505072/ ) , prva epizoda dosta ok, valjda i ostale budu na tom tragu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5112 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao sam napokon i drugu sezonu House of Cards.
Fenomenalno, no nisu mi neke stvari baš jasne. Možda sam prespavao koji dio ili nisam primijetio neke stvari, pa možda netko tko je pratio može pojasniti...
![]() |
#5113 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5114 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
#5116 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5118 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
![]() |
#5120 |
Guest
|
Pa kad ti strpaju seriju u death slot i kad znaš da se uz to radi o foxu, ![]() Ja samo 5 puta sve pogledao. Nego, ako ti fali materijala, official strip je super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5121 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5122 |
The mighty pirate
|
Death slot ti je kad strpaju seriju na raspored u petak ili subotu navečer. Koliko god da bila dobra, bit će otkazana kad je nitko neće gledati. U to vrijeme su svi vani ![]()
![]() |
#5123 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5124 |
The mighty pirate
|
Propadale su serije prikazivane unutar tjedna ako je u istom terminu prikazivano nešto tipa House ili Breaking Bad. Prekinute su Lie to me i Don't trust the bitch in apartment 23, recimo
![]() |
#5126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
već neko vrijeme pratim "24" - nikad ju nisam gledao dok je bila na HRTu (što zbog termina. što zbog umora il drugih aktivnosti navečer ![]() ali sad kad ju gledam u komadu, mogu reć da je odlična! Nebi vjerovo koliko kriminal može ić visoko - iako je ipak sve fiktovno, ali ni stvarnost nije drugačija, samo što nema nekog superjunaka koji bi sve riješio. A bome i ma i dobrih pica u serijalu, a Chloe je legenda!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5127 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() 24 il voliš il mrziš uglavnon, meni je drag koncept, čekan nastavk nestrpljivo ![]()
![]() |
![]() |
#5128 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Magic City...2 sezone,više neće biti....meni odlična serija,kom god sam preporučio veli da je vrh. True Detective je teža serija,ima dužu krivinu privlačenja interesa ali vrijedilo je dati šansu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5129 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|