|
![]() |
#1 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
CM 690 III
Evo vam CM 690 loveri... ![]() http://hexus.net/tech/news/chassis/5...0-iii-pc-case/ Skoro pa mi se počinje i sviđati ovo evoluiranje, iako sam FD fanboy. LOL
![]() |
#2 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Dobar case u svakom slučaju (onaj mesh zapravo i nije toliki magnet za prašinu koliko se misli). Moj primjerak iz prve serije nažalost nema rupu za instalalaciju coolera/backplatea bez vađenja matične i nije iznutra crno ka ni stražnja strana. Ali kvaliteta izrade, veličina/prostranost, ostale funkcije/dodaci i sam izgled mi je bilo dovoljno za kupovinu (jeftino i polovno).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sviđa mi se. Pogotovo onaj front 'ventić' od 200mm - trenutni 140mm mi se čini preslab. Čini mi se da su ponovili grešku iz 690 II - X-dock na vrhu je napravljen tako da kontakti hard idu prema prednjici kućišta. Puno bolje bi bilo da je napravljeno kako kod Obsidiana - kontakti prema zadnjici kućišta. Meni je dosta nezgodno jer mi je kućište u rupi u stolu i onda ga moram dosta izvući van da bi mogao ubosti hard u X-dock.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
za vodeno dušu dalo ... 2 x 240 će ohladiti sve , a može se i 2 x 120 još dodati ako baš baš treba ![]() čista petica http://www.overclock3d.net/reviews/c...0_iii_review/1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Postao sam vlasnik CM690 III kučišta prošli tjedan. Kučište sam ostavio stock, samo sam dodao jedan 200mm vent na vrh kučišta CoolerMaster Megaflow 200 s plavim ledicama jer je to jedini i zadnji 200mm koji su imali u Linksu. Gledam temperature i ne vjerujem... Grafa i procesor su praktički na istoj temperaturi skoro kao da sam ih stavio na stol bez kučišta. Sapphire Radeon 7970 Dual-X koja je cijelo vrijeme na full opterećenju stalno je ispod 60 stupnjeva @75% vent (tiha je). Procesor je na 63 stupnja, a VRM-ovi od proca na 39 stupnjeva. Ovo je nakon pola sata OCCTa koji je zakucao CPU i GPU na ~100%. Tri 2TB harda su jedan ispod drugoga jer je grafa predugačka pa sam morao ostaviti uvučen kavez za diskove. Sva tri WD Greena su 31-33 stupnja. Moje kučište je došlo bez gumenih obruba na cable managementu kao i sve prve serije. Da je HDD kavez centimetar bliže lijevoj strani da SATA kabeli nisu toliko savinuti bilo bi skoro savršeno. I ovaj glossy sliding tray je magnet za otiske prstiju i ogrebotine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Imam CM 690 II i mrzim ga. ![]() Kuciste je kupljeno "silom prilike" i na njega sam presao s Corsair 800D, Cosmosa i sl. big tower kucista te ga stvarno mrzim. Eto, ima nas koji ga imamo i koji ga organski ne podnosimo. ![]() Osobno bi ga rado prodao, ali mi se ne gnjavi sa slanjem, postom itd. no da je netko blizu mene, rado bi ga se rijesio. Za vodeno nikako nije, imam u njemu H50 pa sve izgleda skuceno i natrpano (mozda je to samo moj feeling posto godinama nisam imao midi kucste). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|