|
![]() |
#6061 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
i ja čekam slike. nemamo svi iste kriterije ![]() |
![]() |
![]() |
#6062 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Druže brko nećemo lagati nisam napisao MENI će biti odlične za 5 komada godišnje. Gospodjica je slima zadovoljna ![]() A i napisao sam da je za gospodjicu mobitel tako da trenutno nije kod mene, a kad ga opet ukradem koji dan uplodam slike jer me zanima i vaše mišljenje... Našao sam i neki španjolski forum koji ima romove i touchwiz od S4, fixove za wifi i svašta nešto. Neki čak pišu da je s nekim romovim kamera i bolja pa ćemo vidjeti. |
![]() |
![]() |
#6064 |
Registered User
|
Na pandici al nikako NIKAKO ne preporucam kupovinu tamo. Tamo ni SD kartice vise. Ako treba platite više negdje drugo |
![]() |
![]() |
#6065 |
Premium
|
zašto ne na pandici? |
![]() |
![]() |
#6066 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Vjerojatno je imao navlačenja sa slanjem,nisam ni ja baš bio zadovoljan sa njima,ali nisu ni ostali baš tak puno bolji, tak da je svaka kupovina osobni dojam o kinezima,mogu biti od fenomenalni do nikad više. kak si sreče. |
![]() |
![]() |
#6067 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
-1 za pandu, 23 dana sam cekao da mi posalju umi s1, i onda jedva otkazao i dobio refund, takodjer su jako nezgodni kad treba postovati garanciju.
#6068 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
I Banggood je nezgodan zbog garancije.Evo imam jedan slucaj na paypalu, pa cu vidjeti kako ce zavrsiti. |
![]() |
![]() |
#6069 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ponavljam - pandawill su tip i ženska (muž i žena / brat i sestra / fuck-buddies...ne znam) koji iz svog stana preprodaju sve i sva. INemaju lager nego ovise o nekom drugom. I naravno, sve može, sve imaju, vi platite i onda natezanje. To sam vidio na puuuuno drugih foruma, pred godinu dana kada sam i sam bio u nekim pregovorima sa njima. A sada vidim da se nije puno toga promjenilo. Da nebi ispalo da opet pljujem po nekome i preporučujem drugoga - ne preporučujem nikoga, samo iznosim činjenice o pandawillu. Zanima me, je li THL Iron Man vrijedi tih novaca? Bratanac me pita da bi ga možda uzeo i jel ima negdje iz EU da se THL može naručiti i da ima garu u EU. |
![]() |
![]() |
#6070 |
Registered User
|
a evo kako se lako može varati i paypal. Kupljeno nešto od 16$ na ebayu. Nakon 20 dana ne slanja napokon se pošalje i dobije se tracking broj. No kad je došlo 40dan ono prazna koverta sa trackingom ![]() Prijavljeno da nisam dobio što sam htio i paypal odluči u moju korist al da pošaljem nazad (šta li već ![]() A slanje nazad me izadje 16ak dolara Imam opciju na paypalu send tracking nmb i cancel claim ![]() I ajd ti sad budi pametan ![]() |
![]() |
![]() |
#6071 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Znači, od većine ovih naših popularnih i "pouzdanih" shopova, jedino Geekbuying se za sada pokazao relativno OK što se tiče uvažavanja garancije - nije ni to za smetnuti s uma prilikom neke buduće kupnje, pogotovo pri većim iznosima... |
![]() |
![]() |
#6072 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je bio postao opširan review unatrag 7 dana, ali ga je stavio kao posebnu temu pa pretpostavaljam da ga je mod prebacio u ovu. Potraži malo zadnjih par stranica.
#6073 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6074 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
#6075 |
Registered User
|
Nema voznje,objasnio sam Amber da claim mogu zatvoriti tek kada mobitel dodje u moje ruke i kada se uvjerim da je ispravan.Isto tako sam joj napomenuo da mi ga moze poslati EMS-om tako da mi brze stigne, normalno sve shippng troskve bi oni morali snositi ![]() |
![]() |
![]() |
#6076 |
Registered User
|
Čini se da taj banggood ima nekih problema. Njih je nemoguće uhvatiti na chatu ili ih se strah pojavit ![]() |
![]() |
![]() |
#6077 |
Registered User
|
Ja sam ih par puta uhvatio oko 2 ili 3 sata u noci po nasem vremenu, ali bas se ne vole javiti na chat, a uz to na mail odgovaraju sa copy paste porukama i pripremljenim tekstom.Uglavnom izbjegavati ih. |
![]() |
![]() |
#6079 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
ja sam imao pozitivno iskustvo sa banggoodom. narucio sam lenovo a820 white koji je bio na stanju ali su 2 dana nakon narudzbe stavili status out of stock. prvu noc kada sam to primjetio uhvatio sam ih na chatu oko 2h ujutro, javio/la se Wency, objasnio da sam narucio taj mob i da je promijenjen status. provjerila je stanje i rekla da nije sigurna kada ce biti on stock te mi sama ponudila zamjenu za drugi item ili povrat novca. trazio sam povrat i rijesio sve u roku 10tak minuta. nazalost, nisam dobio kupon od 10$ za prvu kupnju natrag. refund je potvrdjen na paypalu nakon cca 30tak sati, a sjelo je na racun kroz par dana dok paypal nije izvrsio uplatu na bankovni racun. kakvi su sto se tice reklamacija ne znam jer nisam imao takvo iskustvo |
![]() |
![]() |
#6080 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
THL W200 ne spaja se na internet
Pomoć! Kupio sam THL W200 preko THLmobilestore. Stigao danas, ali kad sam ga upogonio, koristim VIP i T-com, Vip kao glavnu karticu, smartphone se nije htio spojiti na internet osim ako je na Wi-fi. Ako ima tko iskustva kako natjerati W200 da radi bio bih zahvalan za savjet. LP |
![]() |
![]() |
#6082 |
Registered User
|
Postavke za internet od svojeg operatera si ubacio u mob? |
![]() |
![]() |
#6083 | |
Premium
|
Citiraj:
Nebih rekao da ih je dvoje prema ovome : http://www.youtube.com/watch?v=0AtM42uwad8 |
|
![]() |
![]() |
#6084 |
Registered User
|
Obrisati Zadnje izmijenjeno od: puding22. 26.02.2014. u 19:45. |
![]() |
![]() |
#6085 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: fora. 25.02.2014. u 07:23. |
|
![]() |
![]() |
#6086 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Ja mislim da jedna krovna firma drzi masu webshopova, drzhe masu studenata ILI rentaju usluge skladishta, supporta i slanja webshopovima. Mislim da je ovo drugo jer nema nikakvih brand obiljezja nigdje u firmi nakon prvog kadra.
#6087 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Lako moguće. |
![]() |
![]() |
#6088 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Ja kad san platija prvi mob na minidealu nakon par dana počele dolaziti reklame i ponude sa antelife. Koji je po vama sad bolji za uzeti? http://www.minideal.net/huawei-honor...gs-screen.html ili http://www.minideal.net/thl-w200s-sm...-32gb-otg.html |
![]() |
![]() |
|
|