|
![]() |
#6781 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Konkurencija Nexus 5 i G2? http://shopap.lenovo.com/in/en/smart...tab-tech_specs |
![]() |
![]() |
#6783 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
evo ga spremnog za isporuku: http://www.minideal.net/lenovo-k910-...-2gb-16gb.html EDIT: ili to nije taj? na lenovo stranici je single SIM i kaže to be alunched, dok je ovaj dual sim i spreman za isporuku... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6785 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
dakle, za početak hvala svima na sugestijama, uzeo sam Xperiu jer je besplatna, nek stoji na stolu. Sad vas molim sljedeće: predložite mi neki dual SIM mob. Očito je da ću morat biti dsotupan, i definitivno ne namjeravam nosit 2 moba sa sobom. Pa ako imate iskustva, nabavite molim vas neke modele da ih provjerim na netu . (pretražujem već sam, ali kod nas baš dual SIM i nije tako popularan... ) hvala!
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
#6786 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš Moto G 16Gb dual SIM u UK za 165 GBP. http://www.mobicity.co.uk/motorola-g...l#.UwcywM73JP0
#6787 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Vikend popust u bonbonu! http://www.svijet-androida.com/21/02...ust-u-bonbonu/ |
![]() |
![]() |
#6788 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Neznam dali je ovo prava tema ali da probam. Imam mobitel kojeg sam kupio u elipsu i možda dva tjedna nakon šta je kupljen počela je prašina ispod ekrana što znači negdje na mobitelu pušta, mobitel držim i čuvam kao svaki drugi i nijedan nije imao ovaj problem. Pošaljem ga u elipso na servis bio je tamo mjesec dana oni ga " navodno " očistili i vrate. Dođe doma nakon 2 dana opet prašina ali to nije sve nego su ga loše sastavili i ostatak, sad govore da opet šaljem, je imam kakvo pravo novog mobitela ili nešto ? |
![]() |
![]() |
#6789 |
Premium
|
Nemaš sve dok ga mogu popraviti. E sad, neke firme imaju pravilo da se uređaj mijenja novim ukoliko je bio 3 puta na servisu. Nisi rekao model mobitela, pa ne znamo važi li to i za tvoj.
#6791 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
HELP! Surfam na dva mobitela (Galaxy Express i Galaxy Note) preko Opera Mini browsera i dok Express potroši zanemarivo malo (oko 30 MB) za skoro cijeli dan surfanja, Galaxy Note mi je maloprije za manje od 2 sata pocuclao preko 60 MB. Gotovo 99% sajtova je mobilnog tipa i ne kužim šta se dešava. Nikad prije nisam ovo doživio, a Operu Mini koristim još od 2007. godine. Neki dan mi je za jedno prijepodne Note (preko Opere Mini) pocuclao suludih 150 MB, a surfao sam možda sat vremena. Moj Vip aplikacija i android data manager (ili kako se već zove) pokazuju isto, tako da gotovo sigurno nije greška. Mislio sam reinstalirati app ili vratiti Note na tvorničke postavke, jer ovo je suludo i totalno van kontrole. Jel imate kakav savjet što da napravim? Strah me!
#6792 |
Premium
|
http://www.netokracija.com/nokia-android-mwc-68509 3 Nokia android telefona Nokia X, X+ i XL (od kud su mi ove oznake poznate ![]() |
![]() |
![]() |
#6795 |
Premium
|
Evo i cijene: Nokia X (biti će dostupna odmah) prodavati će se po cijeni od 89 eura, model X+ će stajati 99 €, dok će cijena najskupljeg modela, Nokia XXL biti 109 €. Naravno, morat ćemo pričekati da vidimo hoće li ove cijene vrijediti i za naše tržište ili će tu biti dodatnih modifikacija. Dakle, Nokia X će se početi prodavati odmah, dok će ostala dva modela, X+ i XXL biti dostupni, prema najavama, u drugom tromjesečju ove godine. |
![]() |
![]() |
#6796 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6797 |
Premium
|
Znam da su neki Kinezi u početku na svojim tabletima nudili nekakav AppDrawer i Jarnešto, ali su na kraju valjda vidjeli da to nema smisla i svi su prešli na GP. Iskreno, razočaran sam. Očekivao sam bolje uređaje (ovo su ipak low end specifikacije) i podrška za GP. Ovi mobiteli definitivno nemaju smisla.
#6798 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
O itekako imaju smisla, google play ce se ubacit u njih vjerojatno tri dana nakon izlaska, na XDA. a ako nisi zahtjevan korisnik imas taj njihov store a to je nokia ne xiaongong i sl, jeftina je, ima besplatno Nokia mape, koje su meni vrhunske, i što je najbitnije nokia izrada, nesumnjam da je na razini ![]() govoris low end specifikacije, istina ali su i cijene low end, očito je na koji dio tržišta ciljaju za početak |
![]() |
![]() |
#6799 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6801 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj XL (piše se XL, ne XXL ![]() http://www.nokia.com/global/products/phone/nokia-xl/ |
![]() |
![]() |
#6802 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa ro su fantasticni mobiteli, za 700kn dobiti jedan solidan jednostavan uredjaj, odmah kupujem jedan mami, jedan tati, babi, strini, tetki. za tu skupinu su i ciljani. za one ljude koji su dosada imali stare plasticne flip fonove ili jeftinie nokijice i samsunge. a ovdje sad ce moci pogledati slikice od unucadi, lakse citati po ekranu, sve je krupnije, vidim da imajupodrsku za skpe, zaista im nemam prigovora. da kostaju 300E onda druga prica, ali ovako. ljudi, pa ovo je cijenom ispod onih srot kineza, o cemu tu pricamo. |
![]() |
![]() |
#6803 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Taj mit o Nokijinoj superiornoj izradi apsolutno svih mobitela je ipak samo mit. Vjerujem da je 920 vrhunski izrađena, al za ove superjeftine to baš ne stoji. Čisti prosjek! Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#6804 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Say whaaat? Sto je to Y300? Ne prihvacam te srot no name brandove ni 2%, nego ovi jaki igraci sloziti dobar mob a kamoli cungalunga, no dobro, nekima je super dacia, a ja dalje nijemca ne vidim ![]() |
![]() |
![]() |
#6805 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Iman pitanje Kupujen polovni mob (njuskalo/PCE), marka nije bitna(moze od poznatih do kineskih) Uvjet je garancija bar 6 miseci, ekran izmedju 4.5"-5" i srednje solidna kamera , igre neke zahtjevne se nece igrat (igrat ce se tipa angry birds i slicne), i da vrti videa Bripove ili 720p blurej ako je moguce Max cijena je nekih 1200-1300kn Na njuskalu sve sta san dobro nasa je lg 4x hd za 1000-1300kn (garancija 12 miseci+) Sta vi mislite, jel to dobra kupovina, i dali preporucate nesto bolje/novije Novi alactel one touch idol je 1200-1300kn , ali vidim mtk i pise se po PCE da je to odron,ka i u skoro svim kineskim mobovima... Nije bitno windows ili android (preferiram android,ali windows mi je skroz ok isto) edit: znam da je mob "star" ,izasa 2012...al nevidim nista u tom segmentu do 1300kn od novih mobitela da bi ga moglo zasjeniti/pojesti @rodriguez moto g sam gleda,al nema kupit u hr, a neznam bas koliko je funkcionalna garancija preko amazona,pa slanje vamo/tamo i placanje postarina i slicno a i ima probleme sa zvucnikom il tako nesto... na njuskalu ima par komada,uglavnom 1500-1800kn, neki pisu garancija 1 god,neznam sta misle pod time... Zadnje izmijenjeno od: webstartm. 24.02.2014. u 22:30. |
![]() |
![]() |
#6807 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6809 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nisam siguran da se radi o Kitkatu, na dosta mjesta se može pročitati da je ipak Jelly Bean. Što god bilo, vjerojatno su popriličnom zatvorenošću postigli nešto fluidniji rad nego je to kod drugih. Dizajn je daleko od lijepog, iako je to stvar ukusa (al ipak je ružan). Danas djeca imaju bolje mobitele od nas, a stariji ne žele vidjeti mobitel bez tipki, ne djeluje mi da će se proslaviti, ali vidjet ćemo. Usporedba s Y300 je samo da se pokaže da to nije prvi tako cjenovno prihatljiv uređaj, ispod 1000kn se nađe i mobitela s 1GB RAMa, koji mogu posložiti i kao malo više od mobitela za starce i djecu. EDIT: Čini se da se stvarno radi o Jelly Beanu. I na gsmareni su promijenili. Zadnje izmijenjeno od: redscro. 25.02.2014. u 16:19. |
![]() |
![]() |
#6810 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
ova nokijina abominacija ce biti takav epic fail. forkas stari android, napravis prakticki dumbphone koji konkurira cijenom i mogucnostima zapravo vlastitom najprodavanijem modelu-520. jedan apple se prevario misleci da ce izbaciti googleove aplikacije iz vlastitog neusporedivo veceg i lojalnijeg ekosustava i ubaciti svoje. samsung takodjer. nije li to dovoljno da proizvodjaci shvate kako je na njima da rade hardver, a prepuste softver (i usluge) onima koji to znaju? |
![]() |
![]() |
|
|