|
![]() |
#4771 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne znam kako ostalima ali ovaj patch je unakazio lol samo tako. Ne mislim na balansiranje nego bugovi, crashanje clienta itd itd. Ne znam da li je bug ili su namjerno to stavili da se sada vidi krug od Xeratha kada baca ulti tako da lakše izbjegneš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja samo jednom nisam imao nikoga u friendlisti, i to je trajalo 20 sec ![]() FPS su se malo popravili, ali da, znao je fps dropati na 15 u tf na 1 sec, dovoljno da skužim a u prošlom patchu +200 konstanto , i pad na 120 u tf well |
![]() |
![]() |
![]() |
#4779 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4781 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#4784 |
Premium
|
To će biti mod koji će trajati neko vrijeme, neće biti ranked 6vs6 ili tako nešto. Ja uzimam pauzu do slijedećeg tjedna (do ponedjeljka), a onda ću ući u Diamond. Nešto sam gubio zadnja 2 dana, ima veze i s fakultetom (imam danas valjda zadnji ispit, i onda samo završni i gg 3 godine, idemo prebasčaj na +2 na drugi fax)...tako da u ponedjeljak vrijeme je da probam rasturiti da uđem opet u Dajmmond. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Banned
|
ja zapravo ne mogu vjerovati koliko budala u ovoj igri su budale -_- dali je dosta toliko teško prestati fokusirati tankove i fokucirati adc ili mid...dali je to doista toliko teško ljudima za shvatiti? neznam čini mi se da je u lol to nuklearna fizika očigledno...zato što od 20 bitki 20 puta ekipa sa kojom igram mora fokusirati tanka...to više nije za izdržati :S ne razumijem...evo doista ne razumijem -_- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4791 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4794 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4796 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Jungle Twitch...jednostavno je OP Krenem sa red-om,odmah gank mid...first blood ![]() Mislim da do golda 4-5 i ne bi trebao nista drugo igrati jer je sa ovim najlakse carry-at igru ![]()
![]() |
#4797 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
U jednoj školi ili faksu polaznici su dobili za zadatak nacrtati likove na temu LoL igre. Zadatak je bio i "sponzoriran" od strane Riota. Rezultat je ovo: http://imgur.com/a/tw8bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Banned
|
tražim jungle timer dobar za pc ali nikako ne mogu naći nešto što valja i radi kako treba.Probao sam http://www.ljtd.net/ ali nikako ne mogu napraviti da mi radi i bude u sredini gore na monitoru dok igram igru. Ako netko ima dobar jungle timer koji radi neka stavi link tu thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4799 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() A Rengara inače ekipa igra na 3 načina: 1. Assasin AD 2. Tanky AD - moja noćnam ora 3. AP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam nijedan timer, ali moj savjet je da pamtiš buffove, razvit ćeš kratkotrajno pamćenje a i pomoći će ti u igri. Ionako ti timer buffova ništa ne znači ako nemaš pregled i plan igre.
![]() |
|
|