|
![]() |
#2191 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Također. Većina ekipe misli da će ova borba bit užasna zbog toga što machida ne napada i ide na kontre, a i mousashi se dosta oprezno i pametno bori, al ja baš mislim da će bit vatromet. I nadam se da nismo u krivu. Makar main event poćinje tek u pol 5, ostaje se budan zbog ove borbe. Ajde i zbog Jacarea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo me najvise zanima. Jel bu mogo machida ić dolje s njim. Nadam se da je Mousasi napokon popravio to hrvanje. Ipak mu je to daleko najveca mana. Vjerojatno nikad nece bit neki hrvac al bar da nebude tak kilav da ga svatko rusi kak se sjeti. Jer onda nema sanse za naslov kolko god da je talentiran, a najdrazi mi je borac u kategoriji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Fedor ima prekrasna bacanja. Eto ga tu sa Mousasijem trenira.. http://www.youtube.com/watch?v=aeJCHW5gzYc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Go Machida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bezveze fajt. Ničime nije imresionirao, samo je još jednom dokazao, kao onaj glupi drugi brazilac da samo zna bježati i tražiti priliku iz kontre. Kako mi idu na k. ti brazilci, strašno, a ovaj Dana im ide na ruku jer mlati lovu tamo ko pljevu pa im daje sve neke sigurne fajteve. Katastrofa. Jones mu je pokazao tko je tko, a i u ovoj diviziji će mu netko već pokazati da nema kaj tražiti sa kontrama. Ovo je dobio na krumpire.
![]() |
#2198 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
borba je bila pametna.. to što nisu letili ko blesavi jedan na drugoga i što nije bilo previše akcije ne znači da borba nije imala dubinu i kompleksnost.. obojica su inteligentni borci, neznam zašto to mora biti loše. Ili zašto svaka borba mora biti makljaža.. machida ima takav stil, iskoristi svaku manu protivnika i prilagodi se.. no teško je onda zadovoljit i gledatelje :/
![]() |
#2201 |
Premium
|
ronda - early stoppage.. nešto herb dean brljavi u zadnje vrijeme sve više i više.. DC je ovog svog gym kolegu ponizio na najjače.
![]() |
#2205 |
Premium
|
dobri fajtevi su bili previše smo se navilki na KO i submission fajteve i sada nemožemo uživati u dobroj predstavi dvaju izvrsnih boraca. Recimo McDonald i Maia, izvrstan fajt, toliko tehnički dobar i ugodan oku, iako nije završio prekidom. Znam da sam kenjao po Machidinom fajtu od prošlog puta, ali to je zato jer smatram da nije zaslužio takav hype, a ne zato što je fajt bio loš, dapače, odličan fajt! Jučer sam si pogledao i dokumentarac o 20 godina UFC-a. Eto moja preporuka, stvarno dobro odrađeno.
![]() |
#2206 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvu rundu smo mogli vidjeti nemoćnog mcdonalda, a druge dvije smo gledali polu-onesviještenog maiu kako dobiva po nosu pune dvije runde. Znači frajer se cijelo vrijeme ljuljao kao da je strusil litru vodke, ali bar sam se dobro nasmijao.. oni njegovi zamasi u trecoj rundi ![]() A kad si vec spomenuo machida-mousasi, borbu zbog koje nisi ostao impresioniran, to je bio primjer tehnički dobrog i kvalitetnog fighta.
![]() |
![]() |
#2208 |
Premium
|
Apsulutno se slazem i vec je bilo vrijeme. Cak mi je i Lyoto bolji izbor jer me jako zanima kak ce se postavit protiv takvog jakog hrvaca. Vitor je imal sansu zavrsit borbu brzo ili ne uopce po mom skromnom misljenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Premium
|
mislim da weidmanu nece bit lako i da se mora u ovoj borbi dokazat. Mousasi se nikako nije mogao priblizit, a ako ne bude mogao ni weidman, borba ce ici na stranu machide po meni. Weidman mora muški uletit u machidu(ovo malo cudno zvuci), ali tu je machida najopasniji, u kontri.
![]() |
#2210 |
Premium
|
Tak nekak. On je svojim sampionskim danima bio sharp do bola, skoro bez greske dok nije naletil na raspolozenog Ruuuuu.. Ne treba zaboravit ni da je Lyoto polu-teskas e sad kolko bu mu to pomoglo ili odmoglo vidli bumo ali bi moglo malo neutralizirat sirovu snagu ovog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2211 |
Premium
|
![]() |
#2213 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2214 |
Premium
|
ma to ce bit show. gustafsson is my fav. A Stipi stvarno sve najbolje, mislim da je za stepenicu ispod Dos Santosa, ali necemo znati dok ne udu u ring.
![]() |
#2216 |
Premium
|
Yo ekipa, kad počinju prelimovi u Londonu, tražim na UFC-u ali ovi glupi ameri neznaju napisati lokalno vrijeme nego pišu pacifičko i istočno a neda mi se računati! E da, i kad je žmirko?
![]() |
#2218 |
Premium
|
na rasporedu je u 21:45 na novoj tv. A Miko bi mogao biti oko 23h, da.
![]() |
#2219 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Davit Kiria ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|