|
![]() |
#3692 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3693 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Jel postoji neki drugi način (osim standardne, preko card readera) za prebacivanje (npr. nekih video fajlova) sa kompa na microsd karticu telefona? Neda mi se vadit bateriju, pa microsd pa cijela ta procedura. |
![]() |
![]() |
#3694 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3695 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja imam case jer sam alergičan na ogrebotine na mobitelu. Čuvam ga, pazim i mazim ali evo, imao sam mob tjedan dana bez folije na ekranu i dobio sam jednu lijepu ogrebotinu koja mi smeta. Uvijek mi je u praznom džepu bez ključeva, kovanica i slično.
#3696 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3697 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3701 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#3702 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Nego, kako da refresham app? Kao na neki način mogućnost update.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3703 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne kužim. Odeš na link koji sam stavio i ulogiraš se s live ili outlook accountom, koji već imaš. Dobit ćeš mail za par sekundi/minuta i otvoriš ga na mobitelu. Odmah će te odvesti u Store gdje umjesto Install imaš Update. Stisneš na to i gotovo. Usput, pitanje... Koristi li tko mobitel kao GPS na dulje rute i spaja ga na 12V? Zanima me je li vam se uspije što napuniti za vrijeme korištenja navigacije?
#3704 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Hmm 1v@ne, to ovisi o tvom pretvaraču u automobilu. Gledaj da ti bude neki sa minimum 2A, jer 1020 ima 1.5A punjač, dakle ako ju max trošiš (GPS/GSM/Display), nema šanse da ju napuniš sa 1.5A ili manje, nego samo "održavaš" ili sprije trošiš. Neće joj ništa biti sa jačim punjačima, jer imam od Prestigioa 2.1A punjač, i probao sam ga danas, radi sasvim normalno. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 21.02.2014. u 01:02. |
![]() |
![]() |
#3705 |
The mighty pirate
|
Imao sam neki stari jeftini dual USB (Griffin s ebaya), ali više se mobitel ispraznio nego napunio (slučaj i s 820 prije). Kupio danas u Rijeci neki jeftini (59 kn) 2.1A dual USB adapter i krenuo prema Zagrebu. Imao upaljen GPS do Karlovca i do tada je napunio jedva 20%. U Karlovcu ugasio GPS i ostavio da se puni. Do doma se uspio na 80% napuniti u nešto manje od sat vremena. ![]() Do 13:14 se "punio" na putu prema Rijeci. Cca. 20% u oko 2 sata.
#3706 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Uh, kako se razbacujemo s Amper-ima, bolje kupiti Nokia auto punjač od 1Ah, nego kineza na kojem piše 2Ah.. |
![]() |
![]() |
#3707 |
Banned
|
Ok, po tom grafu bi ti nekih 2.6-2.9A punilo "normalnom" brzinom sa GPS-om, ali pitanje je koliko bi baterija patila zbog toga. Mislim, nebi patila da joj smeta punjenje, ali se nebi mogla ohladiti. Sve preko 2.4A smatram previše. Ionako se L1020 dosta grije, makar baterija ima "bakreni hladnjak" (zapravo bakrenu nalijepnicu koja glumi hladnjak, i pomaže koliko toliko) što pomaže jednim dijelom disipirati toplinu, ali za više od 2.4A nebi bilo dovoljno. Dakle ako nađeš auto punjače sa do 2.4A, više od toga nemoj tražiti. Za ovaj tvrde da je jako dobar - Anker Dual 2.4A Imaš i punjače sa preko 4A, ali nebi ih stavljao na mob koji nije predviđen za to. Oni su super za tablete koji ne mogu biti 100% opterećeni za vrijeme punjenja. |
![]() |
![]() |
#3708 |
The mighty pirate
|
Gledam već neko vrijeme Nokia accessory stranicu i jedino što mi izbacuje je CR-200 wireless charging stalak za auto. Pogledam specifikacije i vidim da 750mA ide van iz njega i nije mi jasno čemu služi kad ne može nadoknaditi ono što navigacija cucla van iz baterije. Zasad je ovak s 2.1A ok, a ako zatreba, morat ću na više. Ovaj Anker izgleda ok
#3709 |
Banned
|
S tim da bi ja sebi osobno uzeo ovaj sa već ugrađenim USB kabelom za "androide", i dodatnim 2.4A ua "apple". A i preferiram "crne" stvari. Nego, što se tiče ovih "power bak" punjača - mogu reći da moj PQI 5200mAh radi super i na 1020 ![]() Za iste novce sam mogao kupiti i Prestigio 8000mAh, no kad sam ga dobio - razočaranje - ne radi na 620, ni na jačem USB portu, tako da sam ga morao vratiti, i uzeo PQI, te nisam požalio. |
![]() |
![]() |
#3710 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam koristio na duže rute Nokia DC-17 s L800 i L710 i nemam zamjerke. I vise je nego dovoljan da puni mob dok se navigira. Čak smo još uspjeli napuniti i S3 dok je L710 trošila bateriju i onda opet nazad punjač u nju. Zašto sam uzeo taj originalni? Zato sto sam već isprobao nekoliko ebay punjača nazivno su neki i jači od ovoga i ni jedan nije uspio ni održavati bateriju kod navigiranja. 70-80kn nije neki trošak za taj punjač. Vjerojatno se ne smije reklamirati pa neću napisati gdje ali kada se potraži na nabava.net izađe najjeftinija ponuda 45kn. |
![]() |
![]() |
#3711 |
Banned
|
Po specifikacijama je to 1A punjač - , e sad, ali je to dovoljno za veliki display 1020, ne znam, može bit, a i nemora, kak bi se reklo. Izdan je 2011., dakle i nije novijeg datuma. Znam da je kvalitetan, to je neupitno, samo dali odolijeva zubu vremena, ne znam. Što se tiče punjača od 1A za normalne utičnice, preporučam Energy System - meni je super, 1020 mi puni mrvicu sporije od originalnog Nokijinog. (za one koji ne znaju za Energy System, veoma dobar brand, dobra iskustva i sa njihovim Android TV Box-om, tri godine jamstva). E sad, ako je tebi dovoljan 1A za L800 i i L710, ne vidim zašto Energy 1A za auto nebi bio dovoljan za istu stvar. Nema ih na nabava.net, ali uvoznik je Kvark, kog zanima. Usput, dobro da sam pogledao, pojavili su se i njihovi jači modeli od 2.1A, kućni i auto punjač. Razlike u cijeni su minimalne, tako da se isplati probati. Ako ništa, nek stoji za rezervu. Gumirana plastika ugodna na dodir je stvarno OK, i 3 godine jamstva, pa nek mi stoji sa strane, neće propast ![]() |
![]() |
![]() |
#3712 |
Premium
|
Kažem da sam isprobao par raznih i nisu bili baš za punjenje i navigiranje bez obzira sto je svaki bio bar 1A. Ja bih bolje riskirao pa uzeo ovaj Nokijin "spori" nego te neke kineske...., al kako je kome volja. Neka svatko kupi što želi. |
![]() |
![]() |
#3714 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Vidim gore je neko naveo L920, iskreno nemam ni packe na ekranu. Sto se tice zadnje strane zadobila je neke male tackice, ali kad vidim koliko kosta zamjenski poklopac tacno me boli dupe ocel se isparat. ![]() |
![]() |
![]() |
#3715 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Al filozofirate s tim auto punjačima, evo što je su ljudi napisali za Nokia Mobile Charger DC-6: I had a regular car charger for my HTC HD7 without the USB cable. When I bought My Nokia L925 it would not work so I ordered this from the *****.Running Here Drive while plugged in I never dropped battery power at all. it\'s a very strong charge coming in I don\'t think I would use anything else but this product. it also chargers up my Nook as well very happy with this product. and would recommend it to anyone who needs a good in-car charger. This Micro-USB charger is solidly built and Nokia branded. I automatically sync my Nokia Lumia 920 with my car and on long trips the charger keeps the phone fully charged. Uostalom pošaljite Nokia support mail i pitajte... Kolega @tbenosic je napisao pametne postove... |
![]() |
![]() |
#3716 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ima nešto takvo nokijino, ali sa USB slotom u koji mogu uštekat što želim umjesto integriranog microUSBa? edit: nema kod nas, al evo na amazonu, dual - DC-20 model edit 2: lažem, evo ga u mikronisu još 5 kn popusta za kupnju preko web shopa ![]()
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 21.02.2014. u 12:50. |
![]() |
![]() |
#3717 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
ja sam preklane gledo taj DC-20, al je bio nest skuplji (tek je iziso).. na kraju sam kupio DC-6... radi bez ikakih problema sa N8, N9, L820 i L920... stalno je ustekan u upaljac pa kad treba sam mob spojim ![]() preporuke svima za DC-6, samo gledajte da nije fake ![]() |
![]() |
![]() |
#3718 | |
Premium
|
Citiraj:
Punjač je onako baš kvalitetno napravljen, a kabal da se ne priča - što kod ostalih nije slučaj i obično se razvuku kao žvaka. Fora mi je što ne viri iz utičnice puno kao oni punjači. |
|
![]() |
![]() |
#3719 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo pustili su glance i Extra za Nokiu 620 ... nadam se da će i Black u ponedjeljak ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|