|
![]() |
#3661 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#3663 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Evo novih ikona na WP 8.1, očito bude mali redizajn UI-a... http://wmpoweruser.com/windows-phone...ons-much-more/ |
![]() |
![]() |
#3666 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#3667 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
#3668 |
lijevo smetalo
|
Mario, znam da su na papiru udvostručili support. Isto tako, podrška za one na 7.8 traje do devetog mjeseca ove godine, a zadnji update je bio kada? Nadam se i ja da ću do kraja 2015. dobiti i 8.5 i možda 9, ali mi je jasno da je mogućnost za to mala. Spacer, bit će problem ako u 8.1 ne dobijemo neke krucijalne stvari. Ovo nije potpuno novi OS, već značajna nadogradnja postojećeg.
#3669 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#3670 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3671 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Napokon je moguće isključiti vibru sa tipki na ekranu ![]() Naime Touch je danas dobio update i dakle sad pod settingsima odete na touch opciju...tamo ima podopcija koja se zove Windows Phone keys vibrate. To treba isključiti i nema više one iritantne vibre koja se javljala kod pritiska bilo koje od 3 tipke na ekranu (a i cuclalo je nešto baterije). |
![]() |
![]() |
#3672 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3674 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Vidim da taj touch nemam na Sysapp Pusher i zato nisam našao... WP 8.1 Action Centre (notifikacije) u akciji: http://www.youtube.com/watch?v=s8nmCGCeFmo Zadnje izmijenjeno od: Brko. 19.02.2014. u 19:47. |
|
![]() |
![]() |
#3677 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3678 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Moje impresije L620 vs L1020. Pozitivne stvari: - Dobro leži u ruci s obzirom na "kvrgu". - Display je fantastičan. - Baterija je klasično "Nokia" style - dakle dobra. - Slušalice koje dolaze s njom su mnogo bolje od slušalica koje dolaze sa L620 - makar ih ne koristim, nego svoje Canyonke. (netko je napisao da su mogli staviti bolje - trebaju usporediti sa L520/620 slušalicama) - Punjač je klasično OK, 1.5A naspram 1.3A od L620. - Kameru ne moram sponjati. - Materijal kućišta i finiširanje je fantastično. - Zvuk je dobar i dovoljno glasan. Negativno: - USB kabel jednak kao i kod L620 - fali mi onaj "premium" kabel koji se dobijao. uz N97 i slične uređaje (priložim sliku), koji imaju "kopču" za namotavanje. - Nikakva fotrola/folija - za taj rang bi bilo super da se dobije "bar nešto". - Kutija je - mala i prazna - upute na mađarskom i to je to (eDigital), te jamstveni list. - Nemam osjećaj da sam kupio premium uređaj, kao kod primjerice N95, ogromna kutija sa fantastičnim USB kabelom, video kabelom, slušalicama i dodatkom za slušalice koji se može koristiti sa bilo kojim slušalicama, a na sebi sadrži mikrofon i play/pause/forward/back tipke. - 3.5mm konektor na L620 je na strani, ovdje na sredini, što mi manje paše, ali nije nešto bez čega se ne može. - Utor za SIM kad je zatvoren je malko "udubljen", nije poravnat sa visinom kućišta, što malo smeta kad se pogleda, kvari ukupan vizualni dojam. - "Tipke" su žućkaste naspram bijelih kod L620. Također su žućkaste i na L920. ali oko se privikne - Zvučnik moram namještati "na uho", ako mob pomaknem previše gore/dolje - ne čuje se, kod L620 to nije slučaj - bolje je riješen smještaj zvučnika. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 19.02.2014. u 23:27. |
![]() |
![]() |
#3679 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#3680 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali mogu napraviti download, tako sam pogledao na kraju... Možda Opera browser radi probleme... |
|
![]() |
![]() |
#3681 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
FB kupuje WhatsApp Užasna vijest, s obzirom da whatsapp radi savršeno, notifikacije nikad ne kasne, za razliku od FB aplikacije - tako da uskoro očekujem isti problem i od whatsapp-a. I ne želim FB kontakte u njemu - hoću samo ljude iz telefonskog imenika. TOČKA. |
![]() |
![]() |
#3682 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3684 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Svi koji imaju Lumiu 920 i planiraju koristiti/već koriste originalni case od nokie cc-1043: toplo preporučujem da ga ne koristite jer čestice prašine i ostalih stvari koje uđu pod masku trajno ju oštećuju trenjem između maske i mobitela. Koristio sam ju 2 mjeseca i nisam vadio mobitel iz maske, a kad sam ga izvadio imao sam što i vidjeti: cijeli zadnji kraj ima piknjice tj. udubljenja koja se nažalost ne mogu odstraniti čišćenjem. |
![]() |
![]() |
#3685 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3687 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Tak su i Instagram kupili pa opet ovi rade samostalno, valjda bude i sad tako... Makar mislim da su ih oni uzeli samo zato da ih neko drugi ne kupi, Google je bio prije zainteresiran tako da ne znam šta bi bilo veće zlo za jedini takav servis koji koristim intenzivno. ![]() |
![]() |
![]() |
#3688 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Tolko savršeno rade da MS prekodirava cijeli deamon za push servise posebno za Viber i Whatsapp u verziji 8.1 |
![]() |
![]() |
#3689 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Točno to, mamicu im hebem. Na što mi kućište sad sliči... Cigani, trebalo bi ih tužit. Nego jesi našao neku alternativu a da nema dotični problem? |
|
![]() |
![]() |
#3690 |
Registered User
|
Stvarno mi nije jasno kako netko na "tenk" zvani L920 stavlja još zaštite, silikone, kurtone.. ?? |
![]() |
![]() |
|
|