|
![]() |
#5043 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gledam Boardwalk Empire, skinuo sve sezone( trenutno sam na 3.) i moram reći da sam oduševljen serijom. Likovi, kadrovi, ne prebrza dinamika radnje, a ne prespora, jako ugodna serija.. ![]() Načuo sam da će ova 5. sezona biti ujedno i zadnja, jeli tko čuo kad bi trebala biti u programu završna (protekla 4. sezona je završila na jesen) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5045 | |
Guest
|
Citiraj:
Evo, meni su recimo u zadnjih par godina jedne od većih osvježenja bile upravo Boss i House of Cards. Prva je na žalost ugašena ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5046 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5047 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne volim političke serije i općenito bježim od njih. Slučajno se dogodilo da mi je pred oči došlo 2 minute neke od epizoda i to je bilo to. Fenomenalna serija, gluma, radnja je ultra zanimljiva i zapravo ti na neki način da do znanja kakve su to spletke u backstageu svake političke scene.
![]() |
#5048 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5051 |
The mighty pirate
|
Ovo stvarno nisam očekivao, ni najmanje... S druge strane, serija mi se sad još više sviđa jer nema petljanja i silovanja radnje što su uredno mogli napraviti oko cijele te situacije. Fino cap i gotovo ![]()
![]() |
#5052 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Meni je druga sezona predobra
![]()
![]() |
![]() |
#5053 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja otkrio Suits nedavno. Odradio 2.5 sezone u dva tjedna ![]() Zanimljiva i dobra odvjetnička serija, preporučam tko voli tematiku ![]()
![]() |
#5055 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#5057 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Walking dead, zadnja, a i par predzadnjih epizoda, moji komentari: 1. Dumb and dumber 2. Natjecu se za nagradu tko ce dobiti najveci broj nominacija za najgluplje i najnaivnije likove u TV seriji (a i sire) 3. vecinu likova bih radije vidio da ih pohvataju i pozvacu nego sto bih htio vidjeti mrtvog Joffrey-a iz GoT 4. slobodno nastavite niz Stvarno neznam zasto to vise uopce pratim, malo pomalo mi helix u usporedbi s ovim izgleda pristojno... ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5058 |
Guest
|
Hahaha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5061 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#5063 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
House of Cards je na popisu već dugo, čekala se bar 2. sezona, malo mi je jedna za počet gleda ![]() The Bridge san pogleda, "zajeba" san se šta san ranije pogleda dansku verziju iste, Bron, pa mi je sve bilo poznato, zna san ko će umrit, kad će umrit, ko je ubojica, kako će teć istraga, tako da san realno gleda samo da odgledan... Dobar kraj su napravili, vidit ćemo u kojem smjeru će se razvijat iduća sezona ![]() Homicide, life on the street, sredina 5 sezone i guram dalje. Ko nijeh dosad pogleda, neka gleda! Person of Interest pogledan kad izađe, razvodnilo se malo... Sherlock i Justified na čekanju, True detective isto, neman toliko slobodnog vremena ![]() EDIT: Pa nema ga VIŠE, osin šta sna prebukiran trenutno ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 17.02.2014. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5064 |
Guest
|
Pa druga sezona House of Cards ti je vani ![]() |
![]() |
![]() |
#5067 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5068 | |
Premium
|
Citiraj:
Trejlere ne želim gledati a "A Congressman works with his equally conniving wife to exact revenge on the people who betrayed him." mi ne govori ništa previše.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5070 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
preporuka za neku hum.one kratke po 25 min ![]()
![]() |
|
|