|
![]() |
#601 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Možda bi ti bilo lakše kada bi raspodjelio to drugačije. Prsa/biceps(ili triceps, ovisi što ti paše bolje) leđa/triceps noge/ramena Tako treba, u zadnjoj da jedva izvučeš to što moraš. Uvijek moraš dati sve od sebe i pokušati napraviti više od prošlog puta. Daj ti odmah kod doktora jer ovako možemo reći da si ruku polomio a da ne bude ništa, ili da kažemo da nije ništa a ruka da ti ošla.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma nije to traje vec godinama, samo sta se ja nikad nisam bas fizicki pretjerano optereciva, pa se mozda samo jos nije razradilo ![]() ![]() A nezz nekako sam se navika na ovo, i bas me lipo satare, a taj sistem nam je da tip koji se stvarno razumi u to, pa ono drzim ga se jer radim i sa prijateljem pa i on radi na istome |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo digao DL danas na 75kg. Zadovoljan sam s obzirom da sam cijeli dan nikakav, baš nisam imao volje. Inače, ja radim ovak nekak : 1 dan - Noge, ramena 2 dan - Leđa, biceps 3 dan - Prsa, triceps 4 dan - Ruke, trbuh 5 dan - Noge, ramena Noge namjerno više radim jer zaostaju, a i njih mi je najdraže radit pa guštam ![]()
![]() |
#606 |
Premium
|
Dada noge su kazu bitne, ovaj sta je nama objasnjava je reka da u nogama ima vise misica nego u ovim drugim zajedno, zato njih odvojeno radimo(eventualno jos trbusni) a iskreno na njih se jedino bas ono pravo uznojim, inace moje specifikacije su 185 visok 90 kg(ali ne misici vise sala ![]() ![]() A sta se lakta tice, poznati su mi simptomi, samo sta me cudi je da je to na livu ruku, a desnjak sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
U doktora svakako vidit da nije šta ozbiljnije a dotada se suzdrži od utega. Radi vježbe sa svojom kilažom ( googlaj calisthenics) u striktnoj formi od toga ćeš za početak ojačati a i može djelovati rehabilitirajuće. Program ti nevalja ako ideš na "bilderski" sistem za masu prsa i leđa su 2 prevelike mišićne skupine za jedan trening, probaj ovako: 1. prsa /biceps 2. leđa /triceps 3. noge/ramena ili ako me poslušaš pa vježbaš kalisteniku dok ne pregledaš lakat 1. prsa / triceps 2. leđa /biceps 3. noge / ramena naravno trbuh/donja leđa svaki trening po koju seriju odradit |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Guest
|
Citiraj:
da li radim popodne/ujutro, (više od 10 km me umori za popodnevnu smjenu). Sklekovi, trbušnjaci, zgibovi, čučnjevi. Obavim sve poslije trčanja. Cijena=0 kn. I skoro 37 g. "a radim kod mi je 20" ![]() Preporučam ti toplo isti sistem, kakvih crnih 340 kn/mj. Od kada sam prije skoro 5 godina počeo sa ovim, novi sam čovjek. |
|
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
A dobro stvar je da nezelim pretjerat, nije mi u planu imat ogromne misice i to nego se lipo izdefinirat da to lici na nesto da ne bude mlohavo ![]() a za lakat cu onda svratit u doktora pa cemo vidit, A sta se tice calisthenicsa cak mi u teretani najvise pasu takve vjezbe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#611 |
Premium
|
hahaha znam da necu slucajno, znam da je to puno muke i truda, al osjecam da mi je dovoljno ovo što sad radim, jer promjene i vidim i osjećam ali ovo sa svojom težinom ću definitivno probat, nekako oduvijek i mislim da je najbolje radit sve sa svojom težinom, najprirodnije mi nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Može preporuka timer aplikacije za vježbanje? Nešto gdje mogu namještati intervale kako mi odgovara ili barem neke osnovne tipa 45-60sec, tabata i sl. plus da bipka na početak-kraj svakog intervala.
![]() |
#614 |
Premija
|
![]() |
#615 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#616 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Intervali nisu samo 20/10, nego se mogu upisati po potrebi. Go time, rest time i ready time. Kad se vježba ekran je zelen, kod odmora je crven i bipka 3 sekunde prije kraja i prije početka svakog intervala. Mogu se mijenjati boje ekrana, kao i broj serija po potrebi. I kad već spominjete piletinu... Jel ok cijena za pileća prsa s kostima i kožom 165kn 5kg? Domaće.
![]() |
![]() |
#619 |
Premija
|
Okej je, kao sto je gore navedeno, svagdje ti je 30tak kuna po kili. Kuna vise manje ![]()
![]() |
#620 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Mene zanima koji bi bio najefikasniji nacin da se dotjera u red donji dio trbuha? Misli se na ovo http://www.zaslike.com/files/mpamapa8338201ifiu2q.jpg. Znam da je najbitnije ne prejedati se, ne jesti kasno izjebavati ne zdravu hranu blablabla i sve ostalo. Imaju li nekakve vjezbe ili tako nesto? Trbusnjaci? Koliko ih raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 | |
Premium
|
Citiraj:
Brzo hodanje se smatra najboljom vjezbom za smanjenje trbuha, npr. cca 50minuta svaki dan. Trbusnjake nema smisla raditi više od 2-3x tjedno, jer ce se oni vidjeti tek kad skines salo. Dakle prehrana i vjezbanje, kretanje. Ukinut recimo UH nakon 18h. Pojačat zelenjavu, lakšu hranu, ali ujutro svejedno se natrpat sa UH (zobene), jer mršavljenje kreće sa UH. Jesti češće ali pomalo, i toga se držati. Pij vode.
![]() |
![]() |
#622 |
Brat od Đon Vejna
|
kalorijski deficit, na nacin na koji ti najvise pase. Vjezbe? One koje trose najvise kalorija, a ne "trbusnjaci" kao sto si ocekivao.. Pocni s brojanjem kalorija ![]()
![]() |
#623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ugljikohidrati ne poslije 18 sati je najveći mit i zabluda di god pročitam i koji god video od fitness trenera i bodybuildera pročitam,ne držim se nimalo toga samo deficit,treninzi i što vise clean fooda i 10 kg za 2,5 mjeseca. A možeš li reći zašto ne UH poslije 18? |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
ovisi kakve su ti aktivnosti nakon 18h, a ide se recimo spavat u cca 22h. Mislim da umanjenje UH u večernjim satima nemoze nikako odmoći u mršavljenju i skidanju sala. ili da ti konkretno odgovorim na pitanje tj. da quoteam stručnu osobu sa cjenjenog bodybuilding foruma: "Jedan od problema sa UH navecer je povezan sa inzulinom.Uvecer se smanjuje osjetljivost stanica na inzulin,sto znaci da ce puno lakse doci do konverzije UH-a u pohranjenu mast." Naravno tu se misli na rizu, tjesteninu, krumpir, kruh i sl., namirnice koje sadrze veće količine UH. Svaka namirnica skoro ima nešto UH, naravno da se ne misli na to. Ako imaš trening u 20h navečer, naravno da ces ubacit veće količine UH u 18h.
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja se ubijem od klope skoro svaki put nakon treninga koji zavrsava u 21h i skinul sam preko 10kg u 4 mjeseca. O kondi da ne govorim i o tome kak se osjecam. Samo kaj ja ne idem u teretanu nego se rekreativno bavim sportom, Judo i tam se potrosim ko konj kad se pohrvam sa nekim 10 godina mladim bikom. I to nisu samo skinute kile, nego sam se i vidno preformulirao i lagano se vracam na staro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
nakon intenzivnog treninga koji završava u bilo koje vrijeme (pa bilo to i u 21h), normalno da se moraš pošteno najest. Miješamo kruške i jabuke ovdje.
![]() |
#628 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Malo kretanja i navečer posni tunu u salamuri i kuruzu. Možeš i pileca prsa ubaciti. Neću pisat kolko sam zgubio prošle godine jer mi ljudi nebu vjerovali. Cugao sam normalno i nedjelju uvijek završio u Chellu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja sam dosao u godine kad malo kretanja i trbusanjaka vise nije dovoljno da se zaustavi uprasicavanje i nema mi nista osim ozbiljne preinake u prehrani ili neka redovna rekreacija. Jer ima neko nekakvu preporuku za kupit neki set utega za doma? Kolko se isplati dat, gdje kupit, kaj je najbolje i sl.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.03.2014. u 00:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|