|
![]() |
#5911 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Vidi kod 1949, možda su barem iskreniji u pogledu statusa. Makar se meni čini da će hongmia biti sve manje na tržištu sad kad se pojavljuje nasljednik. |
|
![]() |
![]() |
#5912 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidim kod engleza je 1450kn, ako gledam bez VAT, tako da si kontam da cu kod kineza pa se strpit. Tamo je 1050kn, pa i ako bude carine, opet jeftinije. S obzirom na komentare ovdje uzmem sa 1494deal, iako sam čuo do sad samo pohvale za merimobiles, i vidim da još imaju kao garanciju godinu dana. Jel to išta istina? Dajte neke zadnje riječi prije nego naručim ![]() |
![]() |
![]() |
#5913 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Je li tko naručio novi iocean x7 HD. Za 155$ mi se čini sasvim ok. Čak me nekako i bolji od inew-a v3.
#5914 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Makar se meni čini da će hongmia biti sve manje na tržištu sad kad se pojavljuje nasljednik.[/QUOTE] Prije bi rekao da če mu cijena iči dolje,jer se mob dobro prodaje a sa manjom cijenom išao bi još i bolje. Ako se pojave ove godine na svjetskom tržištu kako su i najavili ta dva hongmija bi im bila vjerojatno najuspješnija. |
![]() |
![]() |
#5915 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: frulex. 16.02.2014. u 21:36. |
|
![]() |
![]() |
#5916 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Vidim da se tu nabrajaju za Hongmija: Engleska 1740 kn (ne znam je li slanje uključeno u cijenu), Njemačka 1606 kn (ne znam je li slanje uključeno u cijenu), Kina cca 1360 kn (slanje uključeno u cijenu). Zna li tko što je s našim webshopom Wowshop? Piše cijena 1700 kn, s jednom godinom jamstva, trenutno na skladištu. Zadnje izmijenjeno od: fora. 16.02.2014. u 22:31. |
![]() |
![]() |
#5918 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5921 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Taj mob ima MTK odron u sebi i automatski se klasira kao kinez. To što je Xiaomi što je, ovaj MTK Hongmi je entry model. Nisam rekao da je smeće, ali to je KINESKI mobitel, ergo, 1700 do 1800kn iz Njemačke je pre pre previše love za takav uređaj IMHO. Kad dođe S1 sa Snapdragonom, onda će to biti neka druga pričica. |
|
![]() |
![]() |
#5922 |
Premium
|
A sta ti brko imas toliko protiv mtk "odrona"? Za vecinu prosječnih korisnika bolje i skuplje ne treba, a razliku ce skuziti samo u igricama, eventualno. A o dugotrajnosti baterije necu ni pricat. |
![]() |
![]() |
#5923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po meni, S1 će biti pun pogodak. Kvaliteta izrade i podrška nisu upitni, a još će dobiti bolji čipset.
#5924 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Dakle, da, u usporedbi sa ostalima, MTK je odron, željeli vi to prihvatiti ili ne. To što su neki zaljubljenici u te kineske mobitele i kupujete po desetke komada istih svako malo, ne znači da ne možete/ ne želite prihvatiti činjenice koje sam gore naveo. Mobitel mora raditi full funkcionalno out of box, a ne da mi dođe kao gulsov sa invalid imeiom ili da drkam sa nekakvim fixovima da mi se gps dobije i da bude barem u 20 metara točan ili da sa nekim aplikacijama pokušam dobiti 2% bolju fotku ili da strepim kad će i kako prebaciti iz 2G u 3G i da to sve na kraju opravdam "a kaj bi ti za te novce". Tako da, nije to da ja imam PROTIV MTK nešto, ali po svemu gorenavedenom, za mene je odron. Imam MTK mob i znam što pričam. OK, nadam se da će se situacija drastičnije popraviti jer se i popravlja lagano. Ne znam koji ste urac nabrijani. Ispričavam se samo u slučaju da vam svojim postovima miniram trgovinu (šverc) tih mobitela. U tom slučaju se ispričavam jer mi to nije namjera. Dajem neka svoja mišljenja jelte. A i cijena 1100kn i 1700kn nije isto dati za isti mobitel. Za S1 ću i sam biti zainteresiran kad WCDMA verzija ugleda svjetlo dana. Za ovog MTK nebi dao soma i pol pa da dođe sa 2 kineskinje. |
|
![]() |
![]() |
#5925 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Btw, netko vidio ovaj odron? Tako su pompozno najavljivali RedRice da će koštati 130$, a na kraju op op baš i nije tako. Slažem se s brkom, kinezi su zbilja odroni. Nikad me nije strah otići u dućan i kupiti brand name fon za kojeg znam da će u 95% slučajeva (ovo bubam bezveze) raditi sve out of the box. Dok kad naručujem s neta, ne strepim jel bum platil carinun, već jel bu mob uopće funkcionalan ![]() Btw još jedan Hongmi odron s Qualcomm cpu, moglo bi da bude zanimljivo. Ako će raditi ofc. I sigurno neće koštati ispod 1500kn, bar ne prvih par mj. Fak, sad vidim da je komentirano gore. Sorry.
#5926 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hongmi košta 130$, ali kod proizvođača. Drugi koji ga prodaju su samo prodavači i oni moraju zaraditi na tome. Zato cijena i je kakva je. Ista stvar ti je i sam Mi3. Za 64Gb verziju najavljena je cijena od 408$, a kod prodavača košta 500$/400 EUR 16Gb verzija.
#5927 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5929 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
evo ti mišljenja onih koji ga imaju... |
|
![]() |
![]() |
#5930 |
Premium
|
Ja imam dva. Jedan from čajna, drugi from dojčland. Don't make me da počnem s manama. I da, Brko veli pravo. Svima se kad tad otvore oči, samo da prođe prvi dojam. Trust me, nisam hejter kineza, ali se i meni polako otvaraju oči. Jednostavno to su još uvijek poluproizvodi. Ne znam za MI3/Oppo find/sl., doduše.
#5931 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#5932 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ali da, ovaj thread i moje lupetanje remeti planove švercerima pa zato nije dobro da pričam loše o tim mobitelima. |
|
![]() |
![]() |
#5933 |
Premium
|
a onda kesirajte 3000 kn i kupujte nijemca, korejca, alzirca i stajaznam sta, i obavezno se maknite od mtk. jer oni imaju lose kamere, gps, i nemaju custom romova. |
![]() |
![]() |
#5934 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Vrijedi li Vama Hongmi 1800kn i bi li dali toliko novaca za njega? Da ili Ne, bez dodatnih objašnjenja. |
|
![]() |
![]() |
#5935 |
Premium
|
Ma nije mobitel samo kamera, gps i broj romova. Mobitel je i sve ostalo, podrška, jamstvo, kvaliteta izrade, baterija, trajnost komponenti, bezbrižnost kupca i uredno korištenje bez sitnih bugova i drobljenja u radu... Kinez je jeftinija alternativa, no ne treba iz toga raditi spejs šatl kad to nije. Kad mi tam na nekom dječjem forumu ekipa piskara da je Hongmi bolji od S4 ili One... dođe mi da se pitam da li je ovo zbilja neka plaćena reklama ili wut? Mob je dobar, dobro izgleda, čini se čvrst, kamera je dobra i to je to. Ništa više.
#5936 | |
Premium
|
Citiraj:
a ako se ovo za sverc odnosilo na mene, jos cu ti jednom samo ponoviti ono sto sam u inboxu napisao, sve i do jedan preko mene naruceni mobitel bio je za najblizu rodbinu i frendove, a prije svega jer imam paypal, tako da... i da se na maknem previse od teme, evo taman je stigao prijatelju hongmi, narucen preko antelife-a, odron ko odron, gps lock u 6 sekundi, sve radi out of box, bas cudno. i on je skoro pa svrsio kad je dr*o po njemu, velika razlika u odnosu na HTC sensation koji je do sada koristio. a na snapdragonu je. ili se to ne smi uspoređivat pošto je to ipak stari snapdragon? aj živili. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5937 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Kupio bi Zopo zp998 i treba mi savjet i mišljenje da li u tom cijenovnom rangu (5-5.5") ima nesto bolje. Gdje se ga moze kupiti najjeftinije. |
![]() |
![]() |
#5938 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ti vrapca koji lovaši u hrvatistanu. Postoji opcija daleko jeftinijeg mobitel sa jačim performansama ali neeee, to nema značku. Prestrašno. Nekakva Xperia Sp je cijenovno ko zopo ZP998 sa svim davanjima, a blago rečeno nisu za usporedbu. @crosat Frend ima taj zopo i sve kaj se mže reči je slin slin, moj slijedeći. Nakon xperie arc s koja je toliko koštala a uber smeće od moba, grizem se za jaja da nisam odma tak nekaj gledao tada. |
![]() |
![]() |
#5939 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
tehnicka pitanja: 1. dal ako se snizi takt procu (recimo s 1.4 na 1 ghz na svim jezgrama), kolko bi se to poznalo na bateriji? ista ili neznatno? 2. dal postoji neki program s kojima se recimo mogu blokirat/zgasit recimo 2 jezgre od 4 na quad coreu (posto su neiskoristive) i dal bi to isto znacilo sta za strajanje baterije? hvala. ![]()
#5940 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
A jesu li dobri i jeli dobro rade samsunzi i htc-i dok im ne prominemo rom. Sićan se htc desire i SGSII koji su bili proglašeni mobom godine a tek nakon dobre podrške i drugih romova su prodisali, a koštali su po 4500kn. Sidin s tipom i dogovorimo zamjenu za moj SGSII i 1000kn za njegov galaksy note 2 i note zablokira a tip pocrveni i prizna da se zna to dogoditi a mob skoro nov par aplikacija instalirano. Po meni kinez od 1000 i kad krepa drugi a ove marke samo ako povoljno uleti. |
![]() |
![]() |
|
|