|
![]() |
#5821 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Kako si se uspio s njima dog da im ga posaljes nazad? |
![]() |
![]() |
#5822 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo, ja ću ovih dana poslati Cubot One u Pandu. Prijavio sam RMA i dobio RMA broj i adresu za slanje. Inzistiraju na TN-u.
#5823 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5824 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nakon koliko je prosvirao? Meni nakon točno 2 mjeseca...Mislim, tak glup kvar da je to strašno i uopće ne znam kolko mora bit jadan zvučnik unutra da ga sjebe frekvencija glasa. A sve si nekak mislim da ga je uništila vibracija mobitela... |
![]() |
![]() |
#5826 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Jedna lasta ne cini proljece |
![]() |
![]() |
#5828 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5829 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Još je pod Paypal-om ( unutar 45 dana). Šaljem natrag i kupujem iz Njemačke. Inače, da nebude nisam rekao. Mobitel je, sem te gluposti, savršen. Ekran, kamera, brzina rada, baterija, ma sve super. Prije par dana sam spoji na njega Awei slušalice s mikrofonom (cca 70kn) i odmah mi se pojavio wizard za konfiguraciju tipki. Iduća pjesma, prošla, gumb za javljanje-pauzu. Sve super. Definitivno kupujem Hongmija, ali iz Njemačke. Pitanje je da li bih dobio povrat novaca da je prošlo 45 dana od kupovine. Zadnje izmijenjeno od: fora. 12.02.2014. u 15:03. |
|
![]() |
![]() |
#5830 |
Premium
|
A brate ako je u oba isto,a original su,ne vidim razlog zasto kod njemackih ne bi bilo isto... |
![]() |
![]() |
#5831 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
#5832 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Evo jučer naručio Huawei Honor II (180 $) s 1949deal.com stranice pa ako je netko još naručivao s iste kakva su iskustva? Malo sam tražio po netu, uglavnom su pozitivni komentari! E da i kakvim vam se čini mob za te pare? Hvala! http://www.1949deal.com/huawei-u9508...8gb-black.html |
![]() |
![]() |
#5833 | |
Registered User
|
Citiraj:
A mobitel je toliko dobar da ću pokukašati još jednom. |
|
![]() |
![]() |
#5834 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, ja sam riješio to krckanje zvučnika u slušalici. Odnio sam ga danas u Palmotronik na Kruge, zamjenili su mi zvučnik. Sport je koštao 120kn. Sad je unutra neki Nokijin, i ok je, malo se slabije čuje nego original, ali je ok. Mislim da mi se vise isplatilo dat njima 120kn, nego ga slat natrag u Kinu za 80 ili kolko vec kuna, i čekat ga 2 mjeseca da se vrati. Nadam se da vise nece bit problema sa zvučnikom, jer sam s mobitelom općenito stvarno zadovoljan. |
![]() |
![]() |
#5835 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5836 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2136791 i po onome što sam pročitao ne čini mi se kao neka gnjavaža instaliranje, updejtanje romova i slično! Jel ima netko iskustava sa stranicom s koje sam naručio? Hvala http://www.sorexblog.altervista.org/ |
|
![]() |
![]() |
#5837 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5838 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5839 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5840 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5841 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5842 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Vjerovatno zato i bili na akciji, jel bila free poštarina, mada ne mora da bude, ali pretpostavljao sam da je bio na akciji. Ja sam intezivno tražio od sredine 11 mjeseca hongmi-je i nisam našao ništa ispod 198 dolara ali tražio sam kod alibaba prodavača a većinom imaju jeftinije cijene po par dolara od ovih tipa minideal, banggood, antliefe, geekbuying.... Žao mi je što ti se to dogodilo nadam se da ćeš barem dobiti full refund |
![]() |
![]() |
#5843 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Uglavnom sa onog sajta sa kojeg mi je mate81 napisao je Delivery: 15-60 days (ships out within 30 days) znači dva mjeseca neću vidit ekran. Pa jel ima netko kakav drugi sajt nek je i 100kn skuplje samo da dođe u nekom normalnom roku, ja sam tražio, al neuspješno. EDIT: Na sljedećoj stranici sam stavio link. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 10.03.2014. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
#5844 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5845 |
Premium
|
Jesi se nateza s njima ili je sve glatko proslo? |
![]() |
![]() |
#5847 |
Premium
|
Sta tek reci za onog koji je placen 172... |
![]() |
![]() |
#5848 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Taj dolazi bez ekrana u boji vjerojatno ![]() Ma to se pogodilo da 2 komada ne rade, mozda je neka losa serija bila na minidealu, koliko sam vidio po stranim forumima 99% ljudi je jako zadovoljno mobitelom. Da sada kupujem definitivno bi uzeo to do 200$. Ali strpit cu se jos par mjeseci pa cu zamijeniti TS7 nekim 8core MT6595 mobitelom kada padnu cijene i dodje LTE sa jacim GPU |
![]() |
![]() |
#5849 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Ja sam kupio svoj HongMi na antelife, malo je potrajalo dok je dosao, prvi dan sam imao problema sa updateom, i bjezala mi je tipkovnica. Uz pomoc dobrih ljudi na jednom forumu, sve sam rjesio, zadnji update na njemu, sve sto treba radi kao treba, uglavnom, tjedan dana sam u koristenju telefona i bas ga koristim dosta, dvije kartice, baterija mi izdrzi dok ne idem u krevet, uglavnom dodjem do 30%, dosta razgovaram, sinkronizira mi dva maila, tapatalk, tu je whatsupp koji koristim, facebook itd..stalno je ukljucen ili wifi ili 3G. Uglavnom sam zadovoljan baterijom. Ekran, sama izrada mobitela, dojam koji ostavlja u ruci, nemam sto reci, savrseno. Ukupno me kostao 1330 kn mislim, na akciji sam ga uzeo, i platio sam PDV. Kamera je super, nemam zamjerku, nocna nije nesto ali prolazi, doduse nije mi nesto ni bitno. Uglavnom da ponovno kupujem, opet bi istog izabrao. Sljedeci mob bi mi mogao biti njegov nasljednik. Prije ovoga imao sam Tronsmart TS7, onu prvu verziju, koristio sam ga 6 mjeseci, proslijedio sam ga sestri, radi i dalje bez greske, znao se par puta sam od sebe ugasiti, ali, kazem, u svo to vrijeme samo nekoliko puta. Bitno da i dalje sluzi, po meni jako fin i dobar telefon za te novce. Brat vec 6 mjeseci koristi THL W8 Beyond, za sad nikakvih problem, on je prezadovoljan s njim. Za dva prijatelja sam, tj. preko mene su uzeli W450 i uglavnom to nemojte uzimati, za oba telefona se navlačim sa geekbuyingom da nadjemo neko rjesenje. Jednom je ekran blokirao, mobitel bi poludio i sam od sebe radio neke gluposti, onda mu je crka zvucnik, pa skroz otkaza ekran. Drugome je crka zvucnik i odlipio se ekran od postolja na dva mista, uglavnom katastrofa. Uh, oduzio sam vise nego sam mislio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|