|
![]() |
#2133 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
uvalili jedva gol u sucevoj nadoknadi.. sad ce bunker odmah ![]()
#2135 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Sad je jasno kak je Ronaldo i zabio 60+ golova prošle godine ![]()
![]() |
#2137 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
WBA zabio...zato kaj ih imam na kladi...al sam nanjušio i dooobro pokrio Xa ![]() Kakva je to koma od momčadi... parodija je kaj trpe napade još... ovo WBA nebi DInamu mogao napraviti šta je ovima EDIT: Luiza,Ramiresa i Williana sterati u Brazilsku treću ligu...recimo Fortaleza Esporte jer sa ovakvim predstavama jedino tamo i mogu igrati Zadnje izmijenjeno od: trouble. 11.02.2014. u 23:00. |
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kak se ono veli, rugala se sova sjenici ![]() Budući prvak prosuo bodove kod 3. momčadi lige (odostraga naravno, zona ispadanja ![]() Ali, Hamm, bez brige. Danas United pomaže Chelsea u borbi za naslov i pobjeđuje Arsenal. Vrijeme je da konačno odigraju pravu utakmicu. |
![]() |
![]() |
#2140 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Mogo bi MU danas dobiti
#2143 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Cfc si je sam usrao tekmu. Sumnjam da ce united danas dobiti. Bilo si super ali mislim da je Arsenal u boljoj poziciji. Kak da ne. Niti su izgubili niti su izasli s drugom postavom. Bilo bi super da unites rokne arsenal i da sunderland rokne city. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2144 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
/offtopic ej ti mali..ne se igrati sa životom ![]() /on sta se to dešava sa milanom? ne pratim bas tal. ligu pa ono...cudno mi je da je taako los |
|
![]() |
![]() |
#2145 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2148 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Koji vrag, englezi odgodili City vs. Sunderland i Everton vs C.P. ![]()
![]() |
#2150 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#2153 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ali koja asitencija Götzea ![]() ![]()
![]() |
#2155 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mandžo sa hattrickom fino ispratio badelja i iličevića ![]() što se tiče engleza, Liverpool se fino priključio gornjoj trojki, United nagodine neće vidjet lige prvaka, a prije će Schalke osvojit ligu prvaka nego Arsenal ligu, barem po prikazanome...
![]() |
#2156 |
Premium
|
Po meni, kao dugogodišnjem navijaču Arsenala, Arsenal nije ništa bolji od prošle godine. Dobili su ekstra dimenziju u vidu Ramseya koji se vratio u formu prije ozljede, te Ozil naravno koji je extra klasa, ali ga nema u svim većim utakmicama. Ovako dobru poziciju na tablici vidim samo iz razloga što su ostale momčadi u banani. City - novi trener (hvataju formu) Chelsea - nova momčad u stvaranju United - čuvaju se za lp ![]() Što se tiče Arsenala, totalno bezidejna igra poslje ozljede Ramseya te nedostatak normalnog napadača (ako ne računamo zgeliranog). Do kraja sezone očekujem 2.-3. mjesto. A sad, dosta EU fudbala, Vai Corinthians!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Pod naletima kopita zla
|
http://www.givemesport.com/430458-ch...premier-league Fernanda i 20milja Ł za Costu. Nelose samo kaj su totalno ukenjali s lukakuom. Previse je van kluba, a momak ima potencijala. |
![]() |
![]() |
#2159 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Pa bolji su upravo za Ozila u odnosu na prošlu sezonu ![]() Citiraj:
![]() Iako, kako sada stvari stoje, Murinhov bunker i pila naopako bi mogli presuditi ![]()
![]() |
#2160 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Lol...pa 2 cista penala su bila... I onda jos dobije zuti jer je jaci i kasnije upaljacem u glavu... Nisam gledao pocetak,gledao sam negdje od 60.min,izgledao mi je kao da jedva trci po terenu,a imao sam na kladi da daje gol... Citiraj:
Nije on tak dobar,nego su Messi i Ronaldo malo losiji ove sezone pa Costa drzi korak s njima ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|