|
![]() |
#3811 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Vrati sve na normalno i nece se rusiti. Tj samo iskljuci reduce motion. Nekakav bug unutar iOS-a. Rjesenje sam slucajno otkrio pokusavajuci napisati jedan vlastiti tweak za cydiu. Idiotarija teze vrste. iOS7 su izbacili 'zbrda-zdola', cisto da ga izbace. Nije tipicno za Apple, ali eto... 7.1 u beta fazi rjesava sve ove probleme. No izlazi tek za 2 mjeseca, do tad samo beta verzije za developere ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3813 |
Premium
|
Ista stvar. Ne prelazim na 7.1 bez JB-a. Postao sam ovisnik o Swipeu i NoSlowAnimations. Bez to dvoje ne zelim ici na nove verzije iOS-a ![]() |
![]() |
![]() |
#3814 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni je f.lux nekako najbitniji razlog jailbrejka, uz ova dva tweaka što je mileni naveo.
#3815 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
iako i ovaj fingerprint nabijem na k**** ![]() nadam se da ce ios7.1 riješiti te neke mušice
![]() |
#3816 | |
Premium
|
Citiraj:
I nece vise biti tog rusenja. Oprobaj ![]() Meni fingerprint sensor radi fantasticno. Bez pogreske. Sumnjam da bih vise mogao bez istoga. |
|
![]() |
![]() |
#3817 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Proba san prijašnji mini (nema retinu zbog toga ga nisan uzima), ali uređaj je klase iPhona 4S, i na iOS6 radi ok, ali iOS7 ga kolje sa stalnim reloadom aplikacija zbog tog ušljivog RAMa, nadan se da će sljedeći iUređaj imat bar 2GB (to san očekiva i kod 5S/Retina/Air). Citiraj:
![]() Nego kad izadje 7.1 je li ja dižen na 7.1 pa JB, je li tada sve ostaje? Jer bi tio napravit upgarde, JB (da dobijen nazad tweakove) a da sve ostalo ostane? |
|
![]() |
![]() |
#3818 |
Premium
|
Ako pod 'na sve ostalo' mislis na normalne aplikacije skinute sa app storea + slike, kontakti, itd.... Sve ce ti raditi kao i da nisi radio JB. Samo neces moci normalno upgrejdati, morat ces restore napraviti pa povuci backup sa itunesa ili iclouda. Onda napravis JB. I neka sam te navukao, ja kad uzmem iphone koji nije jailbreakan i ubrzan djeluje mi poprilicno mutavo isti ![]() |
![]() |
![]() |
#3819 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3820 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
#3821 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3822 |
Premium
|
Na kraju ispada da je to obicni render. I bolje, jer gornji dio prednje strane me previse podsjeca na Galaxy seriju ![]() |
![]() |
![]() |
#3824 |
Premium
|
Ja sam odmah namjestio po vise puta isti otisak prsta (2x lijevi, 3x desni). Cisto da iskoristim sve 'slotove'. I nemam nikakvih problema. Mozda da pokusas isto tako? |
![]() |
![]() |
#3825 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3826 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Razmišljao sam o tome, probati ću. No ne kužim kako super radi kad tek namjestim prst, dok za dan dva ko da ''izblijedi'' otisak..
#3827 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#3828 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3829 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3831 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Copyright na taj prijevod (Duda-Fućak) ima KS (Kršćanska sadašnjost), a na drugi, onaj Ivana Evađelista Šarića, ima GK (Glas Koncila). Aplikacija je dobra, mislim da je grafički mogla biti bolje osmišljena, ali što se funkcionalnosti tiče je sasvim u redu: lako se može odabrati bilo koja knjiga SZ-a ili NZ-a, pretraživanje po pojmu je brzo, mogu se markirati (označavati bojom) pojedini retci i podijelit na FB i Twitteru, ili se može dodati bilješka (vlastiti komentar), a isto tako i knjiške oznake (bookmark) - sve tri vrste oznaka se mogu kasnije pregledati na skupnom mjetu. Ima i dnevnik čitanja - doda se dio koji ćeš čitati, datum, bilješka itd. Može se mijenjati veličina i vrsta fonta, teme (dnevni, noćni, biblijski itd), boja markera. Aplikaciju koristim često, ali nisam je kupio jer sam dobio promo kod, a cijena, s obzirom da je to cijela Biblija i prijevod na koji su ljudi navikli, čak i nije visoka. Ako te kaj zanima, pitaj ![]() |
![]() |
![]() |
#3832 |
Premium
|
Ok, vidim da bi moglo bit zabune kasnije da se rugam il neš. Meni samo nije jasno kako funkcionira taj top apps dio jer nema teorije da je vise ljudi kupilo bibliju za 7 dolara nego Angry Birdse za dolar... |
![]() |
![]() |
#3835 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() A može bit i ovo, da nešto tumače drugačije kako je kolega reka nisu objavili algoritam... |
|
![]() |
![]() |
#3836 |
Premium
|
Onako kako gledam, mislim da u jednadzbu ulazi i lokacija developera te neki koeficijent kolicine appova iz te drzave (maticne drzave developera i korisnika app). Tako je na iPhoneu neko vrijeme na prvom mjestu bila ona app za potrosnju goriva do prije par dana. Niotkud se stvorila na prvom mjestu. I onda je potonula. Vidjet cemo kad izbacim koju app kako to funkcionira. Vi svi onda morate kupit tu moju app da dodjem na listu najboljih pa da izradimo formulu. ![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
Premium
|
Izbacit ces app i neces i dalje nista znati. Vjeruj mi, pricam iz iskustva. Opcenito SEO i ranking na App Storeu je totalna enigma za veliku vecinu, a Apple se trudi da tako i ostane. Imas par firmi koji te stvarno mogu dici na App Storeu (ukoliko imas naravno kvalitetan proizvod), no i njihove cijene su bajna pa sumnjam da ces ih koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
#3838 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Ova aplikacija "Find my iPhone" radi i bez ukljucenog location services? Ne mislim da ce radit lociranje onda, to nece, ali vidim da ima Zakljucavanje moba, brisanje podataka itd. To ce radit?
#3839 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Mora stalno locirati ako baš želiš koristiti. Brisanje podataka je prvi glas čujem. Samo će zaključati dok ne odobriš. Tuđinac tada neće moći koristiti niti zvati. Neće moći ni aktivirati drugim accountom i ostaje trajno dok ne isključiš account.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3840 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|