|
![]() |
#3601 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Sto se tice dizajna, sve OK (osim cinjenica da se nije promijenio, naravno). On-screen tipke su pozitivna stvar, ekran do ruba takodjer. Ali na MWC-u izlaze sa tehnologijom koja je aktualna od 9. mjeseca prosle godine (Snapdragon 800, 1080p ekran, 2 GB RAM-a, itd). Ipak je to flagship, trebali su neke stvari "podebljati", ako ništa onda zbog marketinških razloga. Bojim se da ce ih Galaxy S5 i G2 Pro samljeti. |
![]() |
![]() |
#3602 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
I ove slike su fejk jer nema HTC log-a. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 10.02.2014. u 10:31. |
![]() |
![]() |
#3603 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Sumnjam da će biti logo od htca najprijed. Bit će standardno veliki odozada, a nema ni mjesta naprijed. A za ovo ostalo mi je svejedno hoće li biti snap800 ili 805.. Isto tako 2gb rama je sasvim dosta. E sada volio bi amoled ekran. Ali sto ljudi sto čudi.. |
![]() |
![]() |
#3604 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Napred dolje će imat logo iznad doljnjeg zvučnika. |
![]() |
![]() |
#3605 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Gdje? Na ekranu? Pa rekli su da izbacuju kapacitivne tipke. Tako da neće biti mjesta za logo. Jedino ako ga stave na mrezicu od zvučnika. Novi Htc kako ga ja zamišljam je vrlo sličan izgledom htc oneu, sličnih ili istih dimenzija, sa ekranom od 5" i bez one crne trake gdje su tipke.. Tipke će biti softverske na ekranu. E sada možda se varam.. |
![]() |
![]() |
#3607 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uzeo sam danas HTC one mini black...dobio sam ga za jako dobru cijenu i moram priznat da sam poprilicno zadovoljan. OS je cist fluidan brz, nema lagga, VIPov bloatware se da uninstalirati Dizajn je odlican, svidja mi se ovaj pomalo izduzen dizajn i u kombinaciji sa premium materijalima je bomba ![]() Odmah sam ga bacio na 4.3. i Sense 5.5. (OTA update) i stvarno nemam zamjerki sto se tice nicega...OSIM: Baterija je kriminalna, doslovce sam ga skinuo sa punjaca i nazvao frenda, razgovor je trajao 1min48sec..skinuo mi je 3% za to!! Iskreno ne vjerujem da je tako losa baterija nego bi prije rekao da je do necega u softveru...viidm ekipa se zali po raznim forumima. Iskljucio sam neke feature koji mu kao cuclaju bateriju, stavio wakelock gore pa cemo vidjet gdje je problem. Mozda je problem i u signalu, uzeo sam Tomato (jer je mob lockan na VIP) i gledam i ne vjerujem, signal mi hvata 2-3 crtice (u 3g modu), dok u 2G ima pun signal. Radi se o Dubravi... Ne znam dal je stvarno ovdje tako los signal ili je problem u mobitelu, a nemam drugi mobitel koji prima microsim da bi probao... Zato ide i moje pitanje sada...Koje su mi opcije za otkljucavanje? Sto gubim time? (osim garancije) i dal je postupak reversible? |
![]() |
![]() |
#3608 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Na koje otključavanje misliš? SIM unlock? A i kak je to loš signal, više od polovice 3g signala. To u zatvoren prostoru vjerovatno? |
![]() |
![]() |
#3611 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
I ne vidim kako ti smeta u radu što na Vipu imaš "samo" 3 crtice na 3G-u. Ako i dalje želiš otključat, kupi kod na nekoj unlock stranici, trebao bi radit. |
|
![]() |
![]() |
#3612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po n-ti put - unlock kodovi s neta NE rade jer lokalni ISP-ovi na HTC-ove stavljaju vlastite kodove.
#3613 | |
Premium
|
Citiraj:
Jučer u dok sam bio u centru sam isto primjetio loš signal na nekim mjestima. Kao da su se trudili imati najbolju pokrivenost u hrvatskoj stavljajući bazne stanice jako udaljene jednu od druge...taman kad si na rubu jedne, pocinje pokrivenost druge, a kvaliteta nista. Barem je takav osjecaj Nije meni do crtica na mobitelu, nego kao što i sam znaš ako imaš lošiji signal to se osjeti na bateriji, što je za 1800mah bateriju problematicno..a o kvaliteti poziva da ni ne pricamo. @coconut - znaš li možda okvirne cijene dekodiranja u nekom servisu, dali je postupak reverzibilan (ako ću trebat koristit garanciju)? |
|
![]() |
![]() |
#3614 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#3615 |
Premium
|
Koliko mi je poznato, do sada nitko nije uspio otključati HTC kodom s neta. Dapače, mislim da ni ne nude otključavanje za naše područje baš iz tog razloga. Za dekodiranje putem servisa i reverzibilnost postupka zaista ne znam ništa.
#3616 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Moze se otkljucati u servisu ali se gubi garancija. Moze se otkljucati kodom ali ne na stranim web stranicama. Pisalo se o tome u adekvanoj temi bezbroj puta,da ne duljimo u temi koja nije o otkljucavanju. |
![]() |
![]() |
#3617 |
Guest
|
|
![]() |
#3619 |
Guest
|
|
![]() |
#3622 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
http://mobilesyrup.com/2014/02/11/ne...s-all-the-fun/ taJ htc JE STVARNO MUTAV, pa ovo ce biti cigletina od mobitela sa 5" ekranom, a case su produzili ko iphone 5. katastrofa, a bas sam se ponadao da ce bit bolji. Opet ce ih Samsung sa S5 progutat prozvakat i ispljunut ravno u bankrot. |
![]() |
![]() |
#3623 |
Premium
|
Normalno da ima veće fizičke dimenzije zbog prednjih zvučnika. Ono što mi je malo simptomatično je da ima ekran od 5", ali ga ne možeš upotrijebiti cijelom površinom jer doljnji dio zauzimaju 'virtualne' tipke. Osobno mu ne predviđam dobru sudbinu tj. slažem se s tobom da će ga S5 pregaziti - 'em je Samsung, 'em je jači i veći, 'em je inovativniji.
#3624 |
Fresh Juice
|
To će biti u rangu s Note-om u veličini, preveliko |
![]() |
![]() |
#3625 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
i dalje se nadam da je to pravi dizajn, jer je ovo prejadno, koji K onda nisu ostavili kapacitivne tipke kad vec su ostavili onaj crni dio dolje. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 12.02.2014. u 17:57. |
|
![]() |
![]() |
#3626 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
HTC mobiteli
Citiraj:
Ne izvlacim kod. Samo ga iskljucim. A fleshanje ide radi vracanja roma na stock ![]() A sto se tice garancije,ako je samo na sw onda jos bolje. |
|
![]() |
![]() |
#3628 |
Lika u mom srcu
|
vjerojatno je to to, mi govorimo kako je blesavo da su zadrzali onaj crni dio gdje je logo, a navigacijske tipke stavili u ekran, ekran je navodno 5" tako da je mob automatski veci u duzinu za centimetar, a One je vec sada pozamasan mobitel u odnosu da ima samo 4.7" ekran. |
![]() |
![]() |
#3629 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
#3630 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Meni se svida, ostavili su meni prekrasan dizajn, najbolje zvucnike i radili na onom cem su imali problema, kapacitativnim tipkama i kameri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|