|
![]() |
#5371 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
e doktore mozda je problem u tebi ak te tier 3 i 5 busi bez problema a ti njih nemos u is3 Nov si, budeš igranjem se poboljšo i naučio gdje i kak treba tenkove ciljat
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 05.02.2014. u 02:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Nadam se da nisam dobro shvatio da ti njih,tier 3-5,ne možeš probit s IS3 ![]() Igra nije bugovita,samo je prepuna loših igrača. Citiraj:
Što prije shvatiš da problem nisu svi oko tebe,nego ti,to ćeš prije napredovat kao igrač.Trenutno igraš na vrlo niskoj razini,kao što sam i ja s 1500 borbi...ali skrati si muke i ne prolazi isto što sam ja prolazio,tek s 4000 borbi sam shvatio koliko sam loš igrač i uložio u informiranje,gdje su weakspoti,što je efektivni oklop,što su nagibi,što je kut gađanja,kako spoting sistem funkcionira i naučit mape,gdje je mjesto heavyu,gdje td-u,kako spotat...čemu služe grmovi,koliko treba biti udaljen od grma da pucaš krzo njega bez da budes spotan ITD ITD.Da ne pričam kako treba znat i primat udarce,kako se namjestit protivniku da te što teže probije... Meni je žena nedavno počela igrat,za divno čudo,žena koja nikada u životu nije odigrala ništa ni na pc-u ni konzoli,nije ju interesiralo...dakle "gamerska" podloga 0 bodova,jedva se služila tipkama W,D,A,S za kretnje,pa opet pogledaj njezinu statistiku : http://feldzug.net/eu/Pearl_Jam Zašto,zato što stojim pored nje i govorim joj gdje da ide,pokazujem,objašnjavam...učim je osnovnim stvarima. Igra je detaljna...uloži vrijeme u istraživanje,jer to nije call of duty gdje imaš pušku i samo rokaš... Ne prolazi isto što i velika većina,uključujući i mene...jer ti ima tko reć gdje je problem. Kad si već postao ovu sliku : http://abload.de/image.php?img=shot_0029zurr.jpg Da se nadovežem,zadnji perk na zadnjem članu posade ti je neupotrebljiv,BIA šljaka samo ako ga svi članovi imaju. Inače na heavy tenkovima uvijek za prvi perk / skill komandera odaberi "Sixt sense" (šesto čulo) (ovaj skill kao prvi obavezan na svim tenkovima),a svima ostalima REPAIRS...2 jako bitna skilla,jaaaako bitna.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 05.02.2014. u 09:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5373 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Nakon što sam ovdje pregledao gomilu replaya, dobrih i odličnih igrača( hvala, jer uvijek se nešto nauči) posrećilo se meni. Uspio napraviti nešto malo posla sa SU100M1.. Ništa posebno, ali evo replay, pa možda nekom, od onih koji počinju, da ideju kako se može igrati na Westfield mapi. A oni bolji- pa savjet kako da popravim svoju igru.. http://wotreplays.com/site/588400#we...r43en-su-100m1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5374 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Dottore, ajde stavi jedan replay s IS3 da vidimo te bugove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma razumijem covjeka s IS3, i sam ga imam i od zadnjeg updejta sam gorio par puta 100/100 - ammo rack, obozavam kad me arty u 1 shootu oplete odmah u startu ... ja recimo igram povremeno, evo sad sam statse pogledao malo detaljnije svoje (hvala na linku, ja ga i zaboravio): http://feldzug.net/eu/etoys Nisam neki igrac, znam da nisam, trudim se u svakoj partiji da dam sto vise mogu, ali po statsima vidite da Tier 8 partije losije igram nego tier 5 6 7, a zasto ? jer u T8 partijama me baca s T10 tenkovima u vecini slucajeva gubimo, ne mojom krivicom, s manjim tierima mogu i nesto da napravim ili cak da prevagnem u pobjedi/porazu, ali s T10 kad imam najveci T8 tenk/TD malo toga mogu da uradim. I konstantno mi pada WR, imao sam dok sam igrao samo T7 max WR preko 61, sad ide nanize... jer me konstantno baca da sam na dnu liste u MM, vec mi igra na zivce ide radi toga http://www.youtube.com/watch?v=OUepE...re=c4-overview prouci youtube kanal, tamo ti je objasnjeno sto i kako za koje kategorije napraviti, ja slucajno naletio nedavno jer je frend dobio za defendera 1000 golda, a nije odigrao nikako, pa ja gledao njegov snimak... Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 05.02.2014. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5376 |
|
Koji je mod u OMC mod packu da vidim s kojim tipom granata me gađaju, ili po čemu se kuži onako odoka ili po zvuku ko šta ova iskusnija ekipa kuži? Sad dok su ovi eventi, od sada igram samo iza 22 sata kad je bar pola tima zeleno i koja ljubićica s svake strane i nije mi bed izgubit partiju ako bude GG i napeto jer su bolji, jer priko dana večina partija su crveni u jednom i drugom timu i ishod je puka srića, a neman živce za gubit partije di napravim za bottom tierom najviše damagea u timu. Lipo sad priko dana odigram koji SP naslov jer sam propustija dosta dobrih igara odkad sam počeja igrat ovaj prokleti WOT, koju ovisnost ovo stvara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5377 | |
Premium
|
Dottore nema smisla Pm-at se,ovdje je tema WOT-a... Citiraj:
Popravit ćeš se ako se budeš trudio unaprijedit vlastite skillove,ako budeš tvrdoglav misleći da gubiš zbog tima,nećeš. Statistika govori sama za sebe - moraš biti bolji,ja isto grindam nove tenkove,isto upadam protiv većih tiera od sebe,isto upadam u kretenske timove,a opet imam "LEGEND" statistiku dugo,dugo vremena,a kad imam loš dan,kada nisam zadovoljan kako sam završio dan,bude oko 1800 WN,"UNICUM".Cilj mi je svaki dan biti iznad 2k. Dakle može se,ali ti za to treba iskustva i znanja.Ja isto budem u timu koji bude poražen 15-3,ali uvijek nešto napravim... Ali ja sam bio na 900 eff kada sam imao 4500 borbi,a 350 eff kada sam imao 900! Jednako sam razmisljao,debili ovo-ono,na kraju sam shvatio koliko sam se loše kretao,loše odluke donosio,gađao gdje ni s goldom nebi probio itd... Ako nemaš top gun,ako nisi top tier,moraš se prilagoditi toj situaciji,poznavat mapu,tkzvn "situational awarness". "Know your weaknesses and strengths",jesi li siguran koliko dobro poznaješ tenkove koje voziš? Ja s 1500 borbi pojma nisam imao,ma ni s 3000 borbi,šta je view range uopće,a kamoli sidescrape! Na temelju vlastitog iskustva UVJEREN sam da je problem u tebi,i samo tebi,možeš puno napredovat...igra je takva da ti jednostavno treba barem 6000 borbi da tek počinješ shvaćaš istu,ima jako puno faktora koji utječu na razvoj i tijek borbe. To što tebe izrešetaju iz daljine a ti pogodiš 5 puta s 0 damage,to sigurno nije BUG,kako bi Jingles rekao "ur doing it wrong",kužiš... Ako si u grmu i vidiš da nemaš nikakav support,onda nemaš za koga ni spotat,mjenjaš lokaciju...ako nisu na točki A,onda su na točki B,ideš tamo...jbg...ponekad ostane cijela strana prazna,ponekad nitko ne izađe iz cap-a...svašta se dešava,ali poznavanje mape u detalj je jako bitno ako želiš "rasturat",mape nisu napravljene bezveze...i puno mapa ima strašnih OP lokacija gdje si doslovno car,dakle treba znat kako koje brdo iskoristi,rupu,izobličenje...itd. Zato kažem,jako je puno faktora,možemo razvlačit priču u nebesa... Tim ti može utjecat na WR kratkoročno,dugoročno je u tvojim rukama,ali tim ti ne utječe na statistiku u smislu EFF,WN... Puno sam ja živaca potrošio i frustracija,to jednostavno moraš proć ![]()
![]() |
![]() |
#5378 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Al mozes ti igrat ko sam bog, ako ostatak tvog tima pogine ko leming train, koje shanse imas? Da, mozes napravit sta dmga, mozda i ubit nekoliko, al swarmace te kad tad. Takve runde frustriraju do boli. Slazem se za iskustvo i sve sta si rekao,da dodam, isplati se kad dodjes do nekog tenka pogledat par reviewa/igri po netu, Jingles, QB & co, malo istrazit mape za dobrim pozicijama za scout/snipe. Ima tona rupa po mapama da ti samo turret viri i da mozes sijat smrt kako hoces koje mi nikad nebi pale na pamet da nisam vidio ekipu kako ih koristi. Jos ponajvise shema sa grmovima i nevidljivim tenkovima, sta ekipu najvise zbunjuje, a toga ima objasnjeno po netu na tone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5379 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Primjer - odigraš prvu 4-5 killa,3-4k damage...pobjedite,odmah WN na 3000+,ako iduće dvije ne napraviš ništa,ode WN na 1200 u roku keks...ako napraviš NEŠTO,već je to druga priča...barem 1 kill,nešto damage-a,bilo što...a uvijek se može napraviti nešto,lakše održiš svoje perf. No,naravno,dogodi se da ne uspiješ napraviš baš ništa,meni također naravno,ali ako ti se to događa često...(kad si u turbo lošim timovima) Ja sam najviše napredovao upravo od kad redovito pratim Jinglesa (Bohemian Eagle),The Rising Sun,a posebno i osobno smatram da sam najviše popio "znanja" od QuickBaby-a...to je bila neka prekretnica iz prosjeka u iznad prosječnog igrača...fakat sam puno naučio,ali sam bome i pogledao hrpu videa,replaya,review-a... Čudno je zapravo koliko filozofije oko jedne obične PC IGRE,to sam pokušavao objasniti ženi dok se durila dok bi igrao i živcirao se,umjesto da gledam s njom TV,yeah right...sad su joj neke stvari jasnije,sad me za svaku sitnicu zove da pomognem,kako ovo kako ono... ![]() ![]() Isto tako mi je jak frend totalno,inače je loš igrač i to...zna ga Mitra (Bokinho ![]() Citiraj:
![]() Niti jedan od njih od tebe neće napravit neznam kakvog igrača,ali će ti dat neke osnove,neko znanje,usmjerit način razmišljanja... Jingles je for fun lik,za zaj...smijat se,no napravi i on dobar review.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 05.02.2014. u 13:31. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
To je razlika između dobrih/prosjecnih igraca i odlicnih igrača.. odlican igrac ce i u losem timu donijeti prevagu te uciniti sve da protivniku onemoguci laganu pobjedu dok prosjecan igrac ipak nema takav pregled igre i pametno (re)pozicioniranje.. i jingles i qb su meni osobno prosjecni igraci...dobri za tutorial kako postati ~1200wn7 igrac,ali losi ako oces ista vise od toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5381 |
|
Točno to šta ti Alice in chains, smellsliketeenspirit, Nirvana, Troughbreed whatever kaže. Pogledaj po you tubeu Bohemian eagle, Highflyer15, Pointy haired Jedi ili meni osobno najbolji SirFosh (kod njega nema golda za razliku od QB osim par granata da uzvrati istom mirom spamerima). Kad se sitim svog prvog tier 8, T28 prot. igra sam s topom od Helcata jer su bile jeftinije granate, nisam uopče kužija penetraciju, isto sam igra ko FPS. Obavezno pogledaj na you tubeu jer odonda se sve drastično minja, ja sam nažalost tek nakon 5k bitki odlučija malo se informirat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5382 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Volim pogledat koliko sam loš bio,a to mogu svaki put vidjet po učinku u Pershingu,T20,M46 Pattonu...to je bila moja prva linija kojom sam išao...sve blješti zeleno,plavo i ljubičasto samo se ti tenkovi crvene... ![]()
![]() |
![]() |
#5383 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
igram cesto sa sirfochom (u istom smo klanu ![]() jedan od boljih sa kojima sam igrao a taj qb...pokaže svaku desetu dobru partiju cudno da nije pokazao di sam ga izbio 1 na 1 sa e75-icama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5384 | |
|
![]() Citiraj:
Na accu od žene vjerovatno ti držiš miš, a ona WASD, ili obrnuto- Zato ima dobre statse. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5385 |
Guest
|
Kad već predstavljamo rodbinu, evo statsi moje mlađe sestre nakon 3 kile bitaka: ![]() Naravno, igra sve sama, čak nikad ni ne sjedim pored nje. Ja sam joj objasnio kako posade rade tj. koje skilleve da uzima i kojim redom da istražuje module. Smiješno mi je bilo kad me zvala telefonom da je otvorila novi skill i da je od uzbuđenja zaboravila šta treba uzeti. Željela je igrati samo njemačke tenkove (Fascist Box Tanker), ali sam ju uspio nagovoriti da odigra malo i T1 HT i T2 LT. Sad su joj baš ta dva amerikanca najdraži tenkovi. Ima s njima 54% tj 57% WR. Na Tiger I i Tiger II ima 53% i 55%. ![]() Općenito joj dobro ide s tenkovima kojima ne fali penetracije i koji imaju nešto frontalnog oklopa. S mediumima i undergunned tenkovima tipa T32 i Pz III/IV se ne snalazi, u istu kategoriju idu i svi tier 3 i tier 4 tenkovi. Ovo joj je prvi shooter bilo kakve vrste, do sad je igrala samo Simse i FB Farmu. Ona mi je benchmark. Ako gamer s XY godina iskustva ne može bit bolji od nje onda mu nešto nije u redu s glavom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 05.02.2014. u 15:26. |
![]() |
![]() |
#5386 | |
Premium
|
Citiraj:
No kad smo već kod toga da je odigram koju,to se dogodilo upravo sada...imao nekih problema s grafickom,driverima...rekoh,idem probam wot...ali ne na svom acc ako igra zapne da ne pokvarim statse ![]() ![]() Imao sam par promasaja nepotrebnih...da nisam promasio,dobio bi ovo...ali jbg...sitnice odluce poraz/pobjedu ili nerjeseno... Koristio sam APCR na T150,ovaj me odmah ide vrijeđat ![]() Draw Map: Redshire 5.2.2014. 15:19:59 Vehicle: M18 Hellcat Exp: 1.396 Credits: 30.867 Battle achievements: Top Gun, Radley-Walters's Medal http://wotreplays.com/site/588903#re...it-m18_hellcat Ovdje se može vidjeti šta znači dobar cammo,posada na 90% cammo,tenk gay friendly pofarban,mreža na tenku...nisu me spotali ni kad sam im iz grmića na par metara očitavao lekciju ![]()
![]() |
![]() |
#5387 |
Guest
|
Ako gledate streamove/youtube evo vam par "solidnih" ![]() RUS: http://www.twitch.tv/straikoid http://www.twitch.tv/luciquell US: http://www.twitch.tv/sov13t |
![]() |
![]() |
#5388 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
@Dottore : Kolega, već sam ti rekao prije, ali još jednom ću napomenuti. Kenjao si protiv T-34, T-34-85 i sada protiv IS-3 tenkova da nisu dobri. Sva 3 tenka su izvrsna, dapače, IS-3 je jedan od najpopularnijih tenkova u Team Battlesima. Napomenuo sam ti da ne grindaš levele samo da dođeš do slijedećeg, jer će te dočekati veliko razočarenje. Probaj razne linije tenkova, razne nacije, i ostani neko vrijeme na T5 , max T6 (JozicA je to pametno radio), dok se jednostavno ne osjećaš komotno u njima. U suprotnom, svaki tenk će ti biti mrzak bez obzira kakav armor , top ili brzinu imao. Čitaj wikije, forume, i praksaj se u bitkama koje weakspotove ciljat, i kako angleati tenk (recimo na IS-3 ne smiješ angleati niš). Nakon što si se naučio kretati u svom okolišu, počinješ čitati o mapama, koje su dobre pozicije, i zatim njih testiraš u praksi. Sve ovo ti je dovoljno da budeš prosječan igrač. Želiš li postati dobar igrač, tu trebaš imati osjećaj s kakvim tenkovima igraš, protiv koga se boriš, pozicije na minimapi, znati trenutak kad se trebaš povući, kada agresivno napasti. Ako nastaviš grindati do IS-8 i mrcinskog M62 topa, bojim se da će te opet dočekati razočarenje, jer će te svi bušiti , i uspjet ćeš puknuti možda 2-3 puta prije nego ćeš krepat. Ako već nećeš progutati gorenavedeno (jer sam osobno ukupno gledajući najobičniji prosječan igrač, i takvim se osjećam) , onda definitivno slušaj kaj ti MirišemKaoLivadskaTrava a.k.a. Thoroughbred , Nybelung, BladeRy i ostala kvalitetna ekipa govore. No, dok se nećeš početi osjećati ugodno na nekoj mapi, ili u nekom tenku (bez obzira na tvoje suigrače), uvijek ćeš griješiti, imati loš rezultat, i biti ćeš frustriran. Pošalji nam na forum tu i tam neke replayeve, pa ćemo malo komentirati tvoj stil igre. Btw, ak te unište u borbi, nemoj izaći u garažu i uploadati replay, jer niš od toga, klijent ne sprema takve bitke, samo finalnu statistiku.
![]() |
#5389 |
|
A koju sam ja grešku radija s posadama, na tier 7 stavim 50% posadu, a sad grindam na tier 3 ili 4 prvi skill pa tek onda idem dalje, skillove i perkove sam skužija da postoje tek kad sam wolverina ostavija u garaži za zaradu i posli 100% vidim neki plus kraj posade, a jao kad se sitim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5390 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma svaki tier se treba makar 100-200 bitaka odigrati da se nit uhvati, a i nekome sjedne neki tenk ili grana, recimo i sam sam na prijasnjim acc igrao druge linije tenkova, pa kad mi dosadilo prodao acc, sada forsiram ruse i njemce uz malo scouta francuza od ELC do AMX 13 75 ali mi ne leze, jednostavno nisam za scouta, pratio sam malo youtube i sto ljudi rade, ali ja neznam/nemogu tako igrati. Njubek. meni je recimo ruski T-34 jako ugodan za igrati, t-34-85 mi isto nije pasao dok nisam poslozio konce, ali svaki tenk ima nesto svoje sto ga cini posebnim, meni recimo T-43 nepase, probam, guram, ginem, ali mi nesjeda i gotovo. KV-13 mi je recimo odlican medium, fenomenalan po meni, ali ga slabo ljudi voze. Mene samo muci blesav MM, eto probao popodne par bitaka s tier 8 tenkovima, nece pa nece. Jednostavno cijeli tim izgine u roku par minuta, a tu pomoci nikakve nema. Nije WoT ovih dana za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5391 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
ja sam skuzil samo jednu stvar u skoro dvije godine igranja.. a ta je da nemrem ovu igru vise shvatit "ozbiljno". naravno to je moguce samo u periodima dok je ne igram. na zalost. ![]() a kaj se tice jinglesa, volim ga ko lika, stvarno je unikat.. al kaj se tice skilla nista vise nego prosjecan. jbg nije bas ni u cvijetu mladosti da bi sad masakrirao na pet razlicitih frontova. lik se zabavlja, a to je bit i smisao svega. od likova kaj stavljaju na YT filmice ovaj mi je medju boljima.. igrla sam par put s njima i protiv njih http://www.youtube.com/channel/UCoxe...m7pDUKg/videos Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 05.02.2014. u 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5393 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
World Of Tanks
@MM Najviše zamjerke sam imao samo na T46. Zbog njega sam imao probleme sa štetom ali najviše odigranih bitaka.. Svaku rundu cak protiv jednog tiera bila nemoguća misija. T34 nemam , slabo idem na njemce i britance a još gore na amere i francuze. Gledam vaše replaye i zapamtim stil igranja i taktike. Dapače, uživam gledati. Mogu vam staviti svoje ali neće biti zgodno jer sam svojim timovima nisam štedio prste na psovke. ![]() Nisam znao, ako izginem onda izlazim u garažu. Hvala na savjetu. Često sam nagle narave zbog izgubljenih bitaka. Edit. Edit. IS-3 u početku jako dobro išao dok nije pojavio vikend. Znam, strpljenja imam i još ću odigrati. @tbred Napravio sam ono što si preporučio iskustvo u posadi. Stavio sam popravke.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 05.02.2014. u 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5394 |
Premium
|
Evo još jedan TD how to ![]() http://wotreplays.com/site/589535#ko...g_waffentr_ger Dakle,ovo je jedan od "onih" timova...samo pogledati damage svih ostalih... rofl ![]()
![]() |
#5396 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5397 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5399 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
http://feldzug.net/eu/bladery Nekad sam bio i bolji, sad samo polako padam, nema se vise zivaca a pojavom gold ammoa i siemki je sve teze ostat normalan. Zato sam se i ohladio od WoTa, tu i tamo bacim par rundi tek tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5400 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Evo moje konačno danas http://wotreplays.com/site/590149#en...inthenutz-is-3
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |