|
![]() |
#5671 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Jel ti pise gdje IMEI od svakog sim slota na kutiji ili ispod baterije? imas alate kojima mozes flashati IMEI u MTK6589T mobitele i mozda stvarno nije fejk, mozda je nesto sjebano u ROM-u, ali to se da rijesiti updateom i eventualnim flashanjem IMEI-a. |
![]() |
![]() |
#5672 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() MASVA je dao OVAJ LINK kako se može IMEI ponovno vratiti. Sigurno je samo da je netko prtljao po tom mobitelu. Mišljenja sam da je to veliki minus HotMidu. |
|
![]() |
![]() |
#5673 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Tako je, pridjev "vrhunski" je svakako pretjeran s moje strane. Promatraču sa strane tvoji komentari izgledaju kao da si jedva dočekao da susjedu crkne krava da bi se sveta krava Banggood mogla reklamirati. Ako se nešto može naučiti od Gulsa onda je to da nema smisla više naučivati iz Kine jer i njihovi najbolji zaseru a ne - "narucujmo provjereno, narucujmo iz Banggooda". Zaključak koji neredovni posjetitelji ove ili slicnih tema ce izvuc da je Banggood najbolji a zapravo nije nimalo poseban. Ako ga nesto karakterizira onda je to najsporija dostava od svih jer salju preko Svedske ili Njemacke. A brza dostava je najvažniji detalj kod narucivanja iz Kine jer ti mobiteli imaju 45 dana garancije. Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 03.02.2014. u 23:05. |
![]() |
![]() |
#5674 |
Antimićanin
|
Momak, ne moraš biti arogantan. Ovako i onako smo otišli u offtopic jer ovo nije tema o sellerima. Eto, da lakše spavaš. Banggood NIJE najbolji i najpouzdaniji seller. Kupio sam tamo 6 Haiera W910 jer su ga oni jedini još imali u to vrijeme. Kasnije sam frendu kupovao ZTE V967S, također su ga samo oni imali. A mobiteli su došli bez greške i putovali su cca 25-30 dana do meme doma, a ne 45 kako ti kažeš. Nadalje, svi ti shopovi vjerojatno vuku mobitele od istih svojih dobavljača, samo je pitanje tko ih koliko uzme. Ako vam se da, ti koji pratiš 6 mjeseci i netko sličan tebi slobodno napravite statistiku koji je dućan dobar, a koji nije, mislim da nitko nema ništa protiv. Za promatrače sa strane, lurkere koji nisu članovi ovog foruma nema što biti nejasno. Ne znači da moraju nužno shvatiti da ja nekoga nagovaram da ili kupe na banggoodu ili da ne kupuju uopće jer je to smeće. Bilo kako bilo, nemam puno iskustva osobnog, ali to što imam je sve dobro. Ali u ovoj temi sam otpočetka i kod drugih sam se uvjerio u kvalitetu i pojedinih sellera i pojedinih jako hvaljenih mobitela koji su krepavali. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.02.2014. u 00:02. |
![]() |
![]() |
#5675 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo samo da javim update situacije, ništa nisam uspio napraviti. Ali pokazuje da je hardver 6589t, znači origigi je. Samo je netko uhebao rom. A ja kao kupac ne bi trebao dobiti uheban rom. Ili neispravan gps. Ili općenito neispravan uređaj. A to je kod kineza tj kod mene, nekako česta pojava. Ne znam jel sam proklet ili kaj, ali svaki drugi uređaj koji dobijem iz kine je uheban, na ovaj ili onaj način. Nije taj sport za mene očito. Sutra javim malo detaljnije što sam radio i kako.
#5677 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Nemoj kenjat previse, nego se malo bolje informiraj ako ce i dalje svaki drugi post na ovom threadu bit tvoj. Bitno je da su informacije istinite, jer treba bit oprezan sa shopovima koji imaju afiliate program. Ja interesa nemam, prosirio sam info o mobicity.uk a i sada reagirao na tvoje neistinitosti. Tvoje narucivanje pamtim ali ga necu komentirat da ne ispadnem ljubomoran. On topic: Koliko je banggod dobar ubrzo cu se uvjerit iz prve ruke kad reklamiram Cubota, jer je ocito samo moj neispravan pa nek ga popravljaju. Javit cu svakako kakav se Banggood pokazao u slucaju pokvarenog mobitela. |
![]() |
![]() |
#5678 |
Antimićanin
|
Rekao sam ti, napravi statistiku, okačit ćemu ju. Pa nek onda tebe pljuju kako ti pljuješ druge koji su iz iskustva nešto napisali. A sada, EOD na tu temu. Guls, ti svakako javi što su ti sa HotMida odgovorili. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.02.2014. u 00:01. |
![]() |
![]() |
#5679 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne kuzim cemu rasprave, svi ti kineski shopovi su lijepi i krasni kada treba prodati mob i uzeti lovu. SVI DO JEDNOGA. Nakon toga, kada prodje famoznih 45 dana na Paypalu, sve ostalo je sreca. Nitko ne vodi tocnu statistiku prijavljenih i pozitivno obradjenih reklamacija da bi se moglo reci da je neki shop po tom pitanju kvalitetniji od drugoga. Jednostavno se prilikom kupnje preostaje nadati da ti se posrecilo i da mobitel nece riknuti jer, u protivnom, krece natezanje koje traje i traje.. Ponavljam, ima slucajeva kada je reklamacija realizirana brzo i bezbolno, no koliko ih je, nitko ne zna.. |
![]() |
![]() |
#5680 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sto je covjek krivo rekao? Nauci biti komunikativan a ne stalno nesto kontrirat, pa tu smo da pricamo i dijelimo iskustva. Da, banggood je brkonji najbolji jer je od tamo uzeo vec (za moj pojam) pun kujac mobitela, i dali je imao problema? Ocito nije.. Dali ima pravo hvalit shop? Ima potpuno, i End of Story.. Ali ne, ajmo sada komplicirati i naci se uvrijedjeni.. Pored svega toga, moj post je zapoceo ovu raspravu gdje sam spomenuo dali je moguce da je Gulsov mob kopija.. Djizus, dali se jos smije pohvaliti nekoga a da nitko ne pomisli da radis kao tajni agent za neki shop. Sto se mene tice, hvalit cu koga ja zelim i koliko ja zelim ukoliko sam stvarno zadovoljan a za ostale me zaboli.. Uglavnom, Guls-ov ocito nije kopija, cekamo rasplet. Taman kada i odlucim kupiti bas Hongmi, izbije ovo s*anje.. I tako uvijek, stvarno ispada da je *ebena lutrija dobiti 100% ispravan i funkcionalan kinez.. |
|
![]() |
![]() |
#5681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo da javim svoju situaciju sa pokvarenim Cubotom One. Mobitel ne puni bateriju i nije se palio. Opisao sam problem Kinezima (Pandawill) te su zatražili na linkam Youtube video na kojem se vidi da ne radi. Nakon toga su mi rekli da ga dam nekom lokalnom serviseru da ga pogleda. Kolega Bruno_Rv je napravio test i ustanovio da je ne štima neki čip da matičnoj jer napon dolazi do baterije, ali onda naglo padne. Kada sam im prije par dana opisao ono što je Bruno rekao, jutros sam dobio mail da im ga pošaljem na servis (o vlastitom trošku!). I sada tražim najjeftiniji način da to učinim.
#5682 | |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
iz "A: Returning DOA (Dead On Arrival) items. Any products malfunctioning on arrival (excluding cases of reckless handling of the product) within 5 days after Express delivery or 30 days after shipment if the delivery date is untraceable is eligible for a replacement and you need to provide us with proof as below: The photos of the original package with the front and back sides and photos or videos showing the malfunctioning of the defective Product,make sure the item all brand new without any wear and tear. If these requirements are met, We will pay for the shipping send back ,please return it to us at your convenience and at the lowest cost possible and we will ship a functional replacement to you free of charge." Meni su platili slanje nazad na Tengdu T94 koju su mi poslali sjebanu. Slanje je bilo oko 94kn (paket do 500g), HP, obično slanje sa trackingom. edit: možda da otvorimo još jedan thread gdje ljudi samo izmjenjuju osjećaje, uvrede i mišljenja vezano za kineske resellere? To bi bio super thread koji bih mogao uredno ignorirati ![]()
![]() |
#5684 |
Premium
|
@brandon Em nije bio DOA, em je prošlo debelo preko 30 dana od dostave. Netko je bio pisao da je jeftinije poslati kao pismo, a ne paket.
#5686 |
Premium
|
Moram još vidjeti s njima šta će sve tražiti da im se pošalje s mobom (kablovinje, kutija,...). Ako je samo mob, super.
#5687 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Geek je meni trazio samo mob, cak bez kutije |
![]() |
![]() |
#5689 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
https://www.dropbox.com/s/noj95f4k3v...2008.04.44.jpg https://www.dropbox.com/s/ddzhkftcci...2008.04.33.jpg https://www.dropbox.com/s/f0yf1f5zna...2008.00.01.jpg par sati poslije mob zbrikan https://www.dropbox.com/s/5h380v6kxi...2012.05.17.jpg Znači slijedio sam uputstva i pokušavao nekoliko romova koje sam tražio po forumima, no ništa ne šljaka. Zanimljivo je da SP Tools sve odradi uredno i izbaci zeleni krug, no nakon toga ništa. Idem dalje.
#5690 |
Premium
|
i ponosno objavljejem da sam napokon zabio pocasni gol, slavko-pokra 7:1111111111111111 napokon!!!!!! |
![]() |
![]() |
#5691 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nije li samo u ujaku potrebno ovo napraviti? http://www.youtube.com/watch?v=NX5-cWuABrs
#5692 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Mi2S od 32GB 42% popust - http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi2S-4_3-Inch-32G |
![]() |
![]() |
#5694 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Ja san 3 kupija s minideala i tražija root i hrvatski rom i to mi je nekakav dokaz da je mob upaljen i ispravan poslan a bilo je ljudi koji su dobijali mobove pa ih nisu mogli ni upaliti. |
|
![]() |
![]() |
#5695 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
GULS nadi MasterBox program pa probaj |
![]() |
![]() |
#5696 | ||
Guest
|
Citiraj:
pogledao sam malo slike i s3 ima bolje fotke. naravno ne mnogo bolje ali ima. ako pogledate prvu od s3 i inew , može se primjeiti da kod inew je neboder mutniji i ostatak okolo, te par područja oko kuće, dok kod samsunga nije. a i malo su mi boje realnije kod samsunga. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.02.2014. u 19:28. |
||
![]() |
#5697 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Planiram kupiti kineski mob i suzio sam izbor na dva kandidata zte geek v975 i xiaomi hongmi pa ako mi netko od eksperata može pomoći! Koji je bolji, kvalitetniji? Koji ima bolju softversku podršku? Hvala! Zadnje izmijenjeno od: schjor. 04.02.2014. u 23:03. |
![]() |
![]() |
#5698 |
Premium
|
ja bi prije ipak xiaomija uzeo |
![]() |
![]() |
#5699 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Evo da ne quotam 20 postova, prov za gulasa, na kutiji imaš za izgerbsti onaj 20 znamenkasti broji ispod toga ti piše web stranica otiđi na nju i upiši taj 20 znamenkasti broj i provijeri tu možeđ provijeriti dali je orginal imaš i po IMEIu da provijeri ali ovo ti je dvoljno. Poretpostavljam da su ti ovi s Hotmida stavili onal CWM s touch screenom pa su izbrisali IMEI. imaš na xiaomi.eu forumu objašnjeno kako vrati stock rom s SPflash toolsom. Ako ti je došao orginal upakovan u foliji backcover ti mora biti metallic grey, trenutno nema nikakvog drugog, provijereno od praktičkih svih prodavača na Alibabi tako je bilo prije i polje nove godine. Nisam gledao slike ali po onome što sam okinuo s ženinog mobitel i svojeg mogu reći da su kvalitete pa stari HTC DesireS nije imao bolje. E sad ili ti je unutra softvare sjeban ili si dobio fake. I za one koji misle postoji kopija Hongmia s rezolucijom istom ko i kod orginala, pogledajte malo forum na xiaomi.eu. |
![]() |
![]() |
#5700 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Što se specifikacija tiče težak izbor, ZTE bi trebao biti brži a značajni plus mu je svakako 2 gige rama. Koliko sam vidio reviewove kamera je navodno "loša". Sad ne znam jel to njima znači loša loša, ili loša čak i za kineske standarde(ako ti je kamera bitna stavka izbor je jasan onda). Jedno i drugo su relativno renomirani proizvođači tako da je teško reći zapravo. Ono što mene osobno vuče više prema Xiaomiju je što sam ovako na brzinu googleajući našao jako malo informacija o tom ZTEovom modelu. Osim ovih video reviewova na youtubeu koji nisu jako korisni. Moj prijedlog ti je da probaš naći neke recenzije korisnika za ZTE(s osvrtom kakav je uređaj nakon nekog vremena korištenja) pa ako budu većinski dobre uzmi njega. Ako budeš imao problema s pronalaženjem kao i ja onda "igraj na sigurno" pa uzmi Xiaomi. |
![]() |
![]() |
|
|