|
![]() |
#1 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
15fps-a bez trzanja
...znaci imam sony digitalac w1 koji ima dva moda video zapisa,e posto onaj bolji zauzima dosta mijesta na kartici (za 6 min ode kartica od 512mb 30fps-a), obicno snimam u slabijem modu gdje na karticu od 512 mb moze stati 20-ak minuta zapisa sa zvukom (640 rezolucija) ali pri 15 fps-a koji se itekako primjetu (traznje slike)...e sad koji program ako opce postoji moze malo ispeglati sliku da se to trzanje smanji ,nekakav filter nekog programa ili bilo sto....zna itko ?
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
ako ga ne smanji nema smisla smanjivat rezoluciju naravno pretpostavljam da aparat kompresira video jer se ne kuzim previse u digitalce
![]() |
![]() |
#5 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
Ja sniman u 640 slabijem modu (odnosno standard, a bolji je fine) i ne pojavljuje mi se nikakvo trzanje niti je slika loša!!! A i nije istina da snima u 15 fps, nego u 25fps!!! U to san siguran 100%, jer san baš sad provjerija!!!! Stari ne znan u čemu je problem, al možda ti nešto nije u redu sa aparaton!!! ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
Snima u MOV formatu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
music freak
|
Re: Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
....kako si to provjeria ? nije slika losa koliko je to trzanje izrazeno,na fine modu je super,ali s ovim drugim nisam zadovoljan ![]() http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/w1.html MPEG VX Fine with Audio (640 x 480 at 30fps), (MPEG VX Fine requires Memory Stick PRO media) MPEG VX Standard with Audio (640 x 480 at 16fps), Video Mail (160 x 112 at 8fps) with Audio
![]() |
![]() |
#9 | |
Rider of the Storm
|
Re: Re: Re: 15fps-a bez trzanja
Citiraj:
Ajme, ti nisi ni provjerija nego šalješ podatke od tamo nekog seljaka!!! Snimi neki clip sa aparaton u toj standard rezoluciji i otvori ga s bilo kojin programon za obradu videa, i klikni na properties. Program će ti izbacit detaljno sve o tom videu i jasno će ti pisat 25fps!!!! živija ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
music freak
|
...a da je seljak nebi bas reka,inace ovo je jedan od poznatijih sajtova koji se bavi digitalcima i opcenito kamerama,a drugo evo sto iz propertisa kaze : audio :3200hz 16bps bitrate 64kbps ...tako da izgleda ti imas neki special edition aparat....no dobro ako neko zna kako malo popeglati sliku nek se javi ![]()
LENOVO LEGION 5 Pro Gaming Laptop (AMD Ryzen 7 7745HX,RTX 4060,32gb DDR5,2tb SSD) Zadnje izmijenjeno od: joolka. 29.07.2005. u 11:59. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Iman ja special ku*** a ne special edition!!! P.S. Jes prova otvorit clip sa nekin programon ka šta san ti reka??? Pogledaj pm ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|