|
![]() |
#1 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Jedina stvar koja ograničava potencijal nforce APU chipa su generalno loši i nekvalitetni DAC chipovi (Realtek ALCXXX serija) , Sigmatel je mnogo bolji ali mislim da je viđen samo na Asus A7N-266E ploči (nforce1)... Postavlja se pitanje kako iskoristiti puni potencijal APUa bez skupih recivera/pojačala i kajtijaznamčegasvene ![]() Danas sam pokupio Creative Live! Platinum karticu (CT4620 model) te spojio S/Pdif izlaz sa ploče na digitalni ulaz na kartici, instalirao kx drivere koji su uredno prijavili nametnika na S/Pdif ulazu ![]() ![]() Nisu potrebni neki ekstra kablovi nego sam spojio interno sa dvoglavim 2pin konektorom (kao za reset i power switcheve na kućištu). Možete se izvući i sa jeftinijim Live! verzijama dokle god posjeduju digitalni ulaz (npr Live! Digital)! Uživajte u toplom SBLive zvuku ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dobra fora, naletio sam na to već negdje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj malo pojasni laički, jer nisam baš povezao, ili mi mozak ne radi... sam imam Live! 5.1 a na ploči soundstorm, pa sad što ja tu mogu napraviti? što dobijem? ili izgubim? te da li netko zna kako se riješiti problema na live!ici u kojem mi sama nekada prebaci da mi rade samo prednji zvučnici, a u speakers postavkama stoji da su 5.1, te kad opet kliknem na 5.1 set, onda prorade, samo onako "škrabnu" i prorade... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|