|
![]() |
#5642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam, meni taj iNew ne izgleda kao nešto što bi izdržalo malo jači prdež (kao i moj zopo), al ne bi sudio dok ne probam. No ovaj Hongmi je mastermind za sve ove kineske splačine koje smo naručivali protekle godine. Prvi uređaj iz Kine za kojega mogu reći da je zbilja pravi uređaj, od glave do pete.
#5644 | |
Premium
|
Citiraj:
To obično tako bude ![]()
![]() |
#5645 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Daj napravi par slika s njim. Zanima me jako kamera,pa bih si uzeo jednog ali kamera mora biti pici na oko ![]() ![]() EDIT: Kao da sam s marsa pao,sad vidio slike na prethodnoj stranici ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 03.02.2014. u 16:58. |
![]() |
![]() |
#5646 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#5649 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pretpostavljam da ti je to zbog IMEI-a. Imas li ga uopce u mobu? Jer za neke mobitele postoje alati pa ga se moze upisati ponovno, ne znam kakva je situacija s Hongmijem.. Ako jos imas paypal zastitu, trazi lovu natrag jer je uredjaj neispravan.. |
![]() |
![]() |
#5651 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Jedno je sigurno - uvalili su ti skenjani mobitel. Evo ti HotMida. |
|
![]() |
![]() |
#5652 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
ovako vratiti IMEI/baseband http://xiaomi.eu/community/threads/r...6/#post-186575 španjolski http://foro.miui.es/index.php?topic=2524.0 sve u paketu http://www.mediafire.com/download/9f...95sy/HONGMI.7z znači,isto mi se izgleda piše s mojom rižom(hotmid)
#5653 |
Premium
|
Joj joj dečki moji, kak sam ja sad ljut to nisu istine. Pa jel meni može jedan kinez doći, a da to actually radi out of the box? Vidim po netu da postoji određeni postotak tih uređaja koji se kod resellera reflashaju pa pobrišu imei... morat ću ga ručno vraćati nazad. Imam još 15 dana da dignem dispute na paypal, pokušat ću nešto napraviti u međuvremenu. HVALA na linkovima, poslužit ću se s njima!
#5654 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
isto ti provjeri da ti nisu uvalili fake neki (iako sumnjam da bi hvalio kvalitetu izrade da jesu) naletio sam na ovo: http://www.spemall.com/forum/topic/7...ication-guide/ |
![]() |
![]() |
#5655 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
@Guls Prijatelju kamera na mom Hongmiju je svjetlosnu godinu ispred tvoje. Uslikat ću nešto sutra i postaviti ovdje. Jedino što mi se ne sviđa je slab kvalitet zvuka kod video snimanja. Inače moj je došao s minideala s hrvatskim jezikom. Sad sam stavio neki ultimate miui za hongmi wcdma koji nema hrvatski. |
![]() |
![]() |
#5657 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Naravno da postoji pa to je jedan od najpopularnijih uređaja, kak ne bi bilo kopija ![]() |
![]() |
![]() |
#5658 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5659 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5660 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() I još k tome HotMid, lopovska stranica koja je milijun puta popljuvana po raznim sajtovima. Gamad lopovska. Puj! Citiraj:
Citiraj:
Da, nemojte se čudit da Hongmi ima kopije, kad panjevi poput HiSense imaju kopije kopija, pod nazivima, HTM, HDC, iHTC, KiPhone i slično... Još jednom - manite se neprovjerenih sellera. Držite se ovih od kojih smo svi kupovali. Je8emu, čemu ta lakomost da se uštedi 10 dolara na cifru od 1200 kn ??????? |
|||
![]() |
![]() |
#5661 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5662 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Ne kazem da je nemoguce da je Guls dobio kopiju ali nemoze ga se krivit jer je Hotmid do sada slovio kao jako pouzdan. Da ti nisi zamjenio Hotmid sa Hotinbuy-em? Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 03.02.2014. u 21:16. |
|
![]() |
![]() |
#5663 | |
Premium
|
Citiraj:
Treba na prvu stranicu stavit provjerene prodavace. Ja bi stavio ali ih ne znam kao ti ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5664 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Ma ne znam ja koji su ok, koji nisu. Samo sam sa banggooda kupovao i što se mene tiče, kod njih i ostajem. |
|
![]() |
![]() |
#5665 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@Guls Daj ti skini koji screenshot nečega što pokazuje hardved, da se vidi koji je proc itd. I koja slika otraga di je baterija kao na onom siteu što je netko dao link da se vidi jel fake ili nije. @Brko Kako to misliš, nema crnoga? Ovdje navode boje: Black, Chinese Red, Metallic Gray/ blue, Green, Yellow Panels http://www.xiaomishop.com/54-xiaomi-...martphone.html Meni za mojega isto na merimobiles potvrdili da je crni. Još ni došao, vidjeti ćemo kad dođe kakve sam sreće ![]() |
![]() |
![]() |
#5666 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5667 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Sada vam ni tvornice ni shopovi nisu previše ažurni jer zaboravljate da je kineska nova godina. Svakako je preporuka sačekati 10. veljače kada se kinezi vraćaju s gdišnjih odmora i stanje se normalizira.
#5668 | |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
Koliko ja pratim (pola godine) ovo je prvi slucaj, a Guls jos nije rekao: "Hotmid mi je poslao kopiju". Pa pricekajmo... Ipak govorimo o vrhunskoj stranici a nekoj koja uz škartne marke mobitela prodaje i dildoe. |
|
![]() |
![]() |
#5669 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Čujte i počujte... Fotoaparat na mobitelu radi loše fotografije Ako imate stari DVD player poslužite se njegovom lećom. Ona se nalazi uz laser koji čita DVD. Uzmite leću, stavite je na ljepljivu traku, izbušite malu rupu u traci i sve skupa zalijepite preko leće vašeg fotoaparata na mobitelu. Slika bi trebala biti bolja. Izvor Net.hr. Probati ću na mom ZTE-u V967s. |
![]() |
![]() |
#5670 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Smeta ti kolega (ili ja) koji hvali Banggood, a ti se sada zauzimaš za HotMid, sellera koji je poslao Gulsu ZDRKAN mobitel koji nije tvornički zdrkan nego je tamo neko očito išao drkati po ROM-ovima i skenjao IMEI. Guls niti bilo tko drugi NE MORA znati kako vratiti mobitel u početno stanje. Dakle, mobitel je došao NEISPRAVAN greškom nekoga tamo iz tog HotMuda. A za zdrkati IMEI treba ići drkati po mobitelu. Srećom, postoji postupak kako to vratiti natrag, ali što nije poanta priče da mobitel treba ispravno raditi out-of-box, a ne da ga moraš sam popravljati. Citiraj:
Fakat vrhunski seller, nema šta. |
||||
![]() |
![]() |
|
|