|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
HP 550 - LCD problem
Pozdrav ekspertovci! Imam problem sa HP laptopom iz naslova. Naime, ekran ima "defekte" po sebi. ![]() Kad ga "drmam" najbolje što uspijem dobit je ovakva slika: ![]() Rastavio sam ga i pregledao konektore i kablove, sve izgleda dobro, otpojio sam sve i čvrsto vratio nazad, no problem je ostao. Na eksternom monitoru sve radi bez problema tako da sam otklonio mogućnost grafičke (valjda?) Što bi se još moglo učinit? Možda netko iz iskustva zna da nije otišao nekakav kablić, inverter ili tako nešto što bi bila boljka ovakvim HP-ovima? Nažalost drugi lcd nemam za istestirat, a mislim da napamet davat 500-600 kn za novi baš i nije isplativo. Hvala. p.s. naljepnica sa part no. ako zatreba: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ovo je 99,99% lcd "prdnuo", oglasi su puni 15,4" lcd-a, odi do prodavača i probaj, montaža traje 10ak minuta, ako radi platiš i bok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
ma paše mu svaki 15.4" 1280*800 30-pinski a takvih je 88% na tržištu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Bila mi je gužva pa se nisam stigao prije javit. Hvala svima. A niš, čovjek se slaže da se uzme novi LCD pa će tako i bit. Samo me jebe što ovaj nema sa zadnje strane nikakav broj (kao npr. Toshiba na kojem sam nedavno mjenjao lcd). Ima nekakvih 4-5 naljepnica po plastici al na samom lcdu nema ništa. Tražio sam po manualu i ima HP-ov spare part # 495385-001. Jel se po tom broju slobodno može naručit lcd? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Imam problem sličan ovome, ali nakon drmanja ili stiskanja uz gornji rub lcd-a uspijem dobit normalnu sliku. Je li to ista stvar ili možda neki kontakt ili nešto? Isto HP, 6715 serija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |