|
![]() |
#3421 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
testira sam oko mjesec dana 925 i mogu ti reci da se dobro ponasa najveca prednost je sto je amoled ekran tako da namjesti u aplikacijama koje najcesce koristis crnu pozadinu(ustedi jako puno, npr moja 820 baterija traje u prosjeku oko dan ipo) |
![]() |
![]() |
#3424 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3426 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
pozdrav, evo i mene u wp8 drustvu. Ovako, sinoc Sam kupio Lumiu 820, novu, zapakiranu, sve radi savrseno. Telefon mi je poskidao oko 3 velika updates, prvo na Amber pa ovaj zadnji black update. Sad, kad idem na verziju OSa, pise mi ovo:8.0.10517.150, pa me zanima je Li to zadnji update i postoji Li koja internetska stranica gdje mogu vidjeti koji su "futuresi" ukljuceni u zadnju nadogradnju? Citajuci zadnje vijesti, i gledajuci YouTube, vidim da je dosla nova opcija glance screen. Naime, ja te opcije nigdje nemam, isto ko i double tap to wake. Znaci, kad zakljucam zaslon, onaj bijeli sat mi se pojavi, ali ne mogu doci do lockscreena dvostrukim tapkanjem, vec tako da ukljucim zaslon sa power gumbom. Mene konkretno zanima sto trebam sve dobiti od ovih opcija u black updateu, a sto ne na svojoj Lumiji 820 jer vidim da nemam opciju dvostrukim tapkanjem itd. Hvala |
![]() |
![]() |
#3427 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Windows Phone Update History Moja verzija na mobu je 8.0.10521.155 (Lumia 920) Double tap ti se nalazi pod "touch" u Settingsima. Na Lumiji 820 bi trebao dobiti sve opcije koje Black donosi sa sobom osim DNG snimanja (što je samo na 1020 i 1520). Meanwhile, navodno ovako izgleda WP8.1, konkretno nešto malo home screena, on screen buttons i sound kontrole.
#3428 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
U postakama displaya bi ti trebao biti Glance. Glance postoji još od Ambera, kao Beta aplikacija koju moraš skinuti. Ako ti ga nema tamo, onda updateaj Display aplikaciju: http://www.windowsphone.com/en-us/st...f3?signin=true |
![]() |
![]() |
#3429 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() b) Da, imaš Lumia Black http://www.nokia.com/global/windows-phone-black-update/ c) Settings - na dnu - glance d) Double Tap to wake Settings - na dnu - touch - Double Tap To Wake Up Phone OFF/ON Moraš na napraviti update aplikacija da bi dobio Glance, skini si SysApp Pusher na Store i update Nokia system aplikacija napravi. http://www.windowsphone.com/en-us/st...e-36335242ed2e Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 02.02.2014. u 13:02. |
|
![]() |
![]() |
#3430 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3432 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3434 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#3441 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Doble tap je dobila 625, 720 i 520, stvarno ne vidim razlog da 620 ne dobije isto. |
![]() |
![]() |
#3443 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
#3446 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ljudi, napravio sam update sistemskih aplikacija putem aplikacije SysApp Pusher, i sad mi sve radi kako treba na Lumiji 820: glance, mijenjanje boja, double tap to wake itd. Hvala na pomoci. ![]() |
![]() |
![]() |
#3447 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da na WP tžište ulazi još jedan igrač - Archos. http://www.trustedreviews.com/news/a...ows-phone-race
#3448 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
da pitam, jel je normalno da xbox music lagga uzasno prilikom prvog loadanja pjesme? kad god zelim slusati glazbu, prvo moram pocekati da se izlagga da mogu dalje. mob je L520 (black). |
![]() |
![]() |
|
|