|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Sto kupiti pitanje je sad :)
Evo konacno se domogao i neke love pa da to utopim cim prije dok neispari Sada jako sam se napalio na x 530 zato sto su mi prekrasni a i hvale ih svi, dakle to bi mi bio prvi izbor. ALI nije sve tako ljepo cuo sam da se straznji sateliti jako lose cuju.... A to mi nije bas po volji.... Uglavnom trebao bi preporuku koji od ovih par modela uzeti X 530 http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=100.503.046 hms wavemaster http://www.maxmodus.com.hr/artikl.php?id_artikl=01268 Audics 5.1 http://www.links.hr/artikl.php?id_artikl=100.503.064 creative p5800 http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=11197 ako moze zasto uzeti bas te koje preporucujete a ne neke druge itd uglavnom neki rank oko 500-600kn netrazim nista specialno ali da je omjer dobivnog i ulozenog dobar. Da napomenem sada imam no name zvucnike tako da ijedni od ovih ce biti ko prelazak sa bicikla u auto ![]()
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
|
Re: Sto kupiti pitanje je sad :)
Citiraj:
al' nemogu si pomoci, buduci da spominjes prelazak sa bicikla u auto. Kad je vec linkan HG onda bih preporucio nesto sto su barem donedavno imali tamo a prijatelj je na moju preporuku kupio : Control 1 Odnosno to je malo olaskana verzija koja se zove : Control 1x-treme Ova kutija se koristi vec skoro dvije dekade kao male pro kutije, mini recording monitori za mali jeftini setup za kompozitore, producente u pokretu. Zbilja nevjerovatno dobrog zvuka za cijenu i prema nabrojanim modelima je doista prelazak u bolji auto a cijenom mozda koju stotinu vise. Daleko naprednija konstrukcija i driveri. Istina samo dvije u paru, ali ako su ti to glavni zvucnici onda je zbilja odlicna kupovina jer na ovo se moze vec vise nego pristojno slusati i kompomente, a usi se vrlo lako naviknu na bolje od ocekivanog. PS: Trebat ces jedino pojacalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Moj glas je definitivno za creative p5800 Ima mi ih prijatelj i mogu reći samo jedno: WOW!!!!!! Ne moš falit ni da očeš Živija! ![]()
![]() |
#4 |
bycod
|
hmn sada sam poprilicno u nedoumici ![]() da bar postoji neka trgovina di bi mogo poslusati te p 5800 i x530 jer ovako mi je banana..... nego visage uvjeren sam da su ti zvucnici koje ti nudis puno kvalitetniji ali meni bi trebao 5.1 a da su ljepi naglasak na ljepi ![]() uglavnom ako bi mogao reci svoje misljenje o ovim trima bio bi ti jako zahvalan x530, p5800, audics 5.1
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
naj izbor. Zbilja vizualno naj impresivniji. No od ponudjenih zvucnih dometa Creative je naj sigurniji izbor vec zbog same konstrukcije kutije koja ipak najvise obecava. Kako je to ipak vrlo niska kvaliteta rezolucije bolje je izabrati dizajn koji ne placa na zvuku zbog slim dizajna. Creative barem konzultira vanjske izvore za oblikovanje finalnog zvuka boljih vise rangiranih modela, pa je pristojnijeg zvuka za taj tip zvucnika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
|
pao je izbor ![]() moram poslusati p5800 i x530 ![]() ima koji dobrovoljac da mi ucini uslugu ? ![]()
![]() |
#8 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Dobra!!!!
![]() |
![]() |
#9 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Čujen ih svaki dan kod prijatelja, točnije čuje ih cijela zgrada!!! ![]() živija ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
bycod
|
Citiraj:
cat biatch ![]() ![]() ![]() Uglavnom mislim da je p5800 way to go za par dana su kod mene samo da sjednu dugovi razno razni ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rider of the Storm
|
Šta je Codiac, znači ipak creative p5800 dolaze??? Aj stari uživaj! ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
X 530----smetje. Od ovih 3 creative je najbolji izbor. Probao sam AUDICS 2.1 i cuju se mrak. Za audics 5.1 nisam siguran. Ja bih na kraju uzeo Terratec home arena 5.1 ( NE MX!!!!!!!) jer sam odusevljen zvukom - 500 kuna. Mali,srni,kockasti u drvu. Vec ih imam i nijedan se 5.1 sustav do 700 kuna nje cuje tako. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
koje sam cuo zvuce oštro, necivilizirano i metalno ![]() Tipican zvuk za pojacala lose kvalitete. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|