|
![]() |
#6721 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Prvo pitanje, jesi ti upoznat sa Android sustavom na smartphone uređajima i servisom Google Play preko kojeg možeš skidati/kupovati aplikacije na isti način kao i sa Apple store-a kod iPhonea? Drugo pitanje, što znači da ne treba extra radne memorije i GB kapaciteta? Polovno do 500kn možeš kupiti Samsung Galaxy S, HTC Desire, Huawei G300 i možda Huawei Y300. To su sve Android uređaji. |
|
![]() |
![]() |
#6722 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nokia Normandy preimenovana u Nokia X. Nažalost, radi se o low end uređaju. Šteta. http://www.neowin.net/news/nokia-x-s...ow-end-android
#6723 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Dobro, sramežljivo kreću sa Androidom, očito ih je strah, a čuj zadnje godine im nisu baš "zlatne godine".. Sve će se to prožvakati ako cijena bude normalna za ove karakteristike uređaja. Iako sumnjam jer ipak je to Nokia.. Koštat će sigurno oko 300 evra ![]() Dali je bilo govora o cijeni uopće?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 28.01.2014. u 11:23. |
![]() |
![]() |
#6724 |
Premium
|
Ovdje kažu da bi cijena trebala biti vrlo slična Ashi 503, a njena je cijena oko 105 EUR http://mobiletechster.com/2014/01/14...ice-unveiled/# http://www.mobile57.com/nokia-asha-5...rmany-5012.php
#6725 |
Premium
|
Hmm, ajde da je i 150€ pa nije to toliko loše (pustimo sada da za tu cijenu možeš kupiti kineza puno boljih specifikacija, ali kinez je kinez i znamo kako se ponašaju nakon par mjeseci). Ovo je ipak Nokia i imat ćeš garanciju.. Tako da mislim da cirka 150€ i nije neka strašna cifra.. A s obzirom na iskustvo kamera na Nokia uređajima, mogla bi biti odlična.. Sve ostalo je neka klasika valjda.. |
![]() |
![]() |
#6726 |
Premium
|
150 EUR jest realna cijena, ali sigurno će biti nešto viša, a onda ulazimo u područje faila jer ju za istu lovu Moto G pojede u svim segmentima (osim možda fotkanja).
#6727 | |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
pa htio sam rec da mi ne treba nis extra, znaci bitna je cijena do max 500kn i to je to. sto se mene tice moze i imati onih danasnjih minimalnih 512mb kapaciteta... znaci po nekom redosljedu/jacini moba bi bilo Samsung Galaxy S i htc desire... vidio sam da ima i htc desire s, jel to malo bolji? budem onda ta 2 pogledao |
|
![]() |
![]() |
#6728 |
Fresh Juice
|
Ili od novijih Huawei Y300 |
![]() |
![]() |
#6729 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]() |
#6730 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Dakle Lumia 520 na Androidu (+ dual sim). 150 Eura da je normalna cijena? Nitko zdrav neće dati te novce za nju, ma ni 100. Za dosta manju cijenu se u HR dobije ZTE Blade V s Quadom, 1GB RAMa, jačom baterijom... I da, sudeći po kameri na Lumiji 520 (a ne vidim zašto bi ova bila bolja), i ona će biti govno. Ako ne planiraju napraviti pošten mobitel, bolje da ne prave ništa, a ovakve uređaje nek ostave za WP jer ih on ipak bolje podnosi od Androida. |
![]() |
![]() |
#6731 | |
Premium
|
Citiraj:
Gidra lega, ne sudi sve ljude po sebi. Meni je ovaj mobitel presavršeno odličan kao sekundarni uz neki malo "masniji" iz vrha ponude tipa Galaxy Note ili nešto slično tome. ZTE ne bi koristio ni da mi ga netko da džabe, a Nokia i Samsung uređaje uvijek bi platio i do 10% više. Ako voliš neki brand onda mu pruži support ili budi pijavica koja samo uzima i nikada ne daje, no onda nemoj kukati oko šugave plastike i sličnih stvari. Ovo gore pišem iz perspektive osobe koja ima uređaj po 2 godine i nije joj žao dati (naprimjer) 730 kuna više (ilitiga 100 lipa po danu) da koristi ono što stvarno želi. Nije ti mobitel auto pa da se isplati raditi kompromise. Postoji hrpa stvari na kojima možeš uštedjeti da bi 2 godine uživao s osmjehom na licu. Ljudi štede na krivim stvarima.
![]() |
#6732 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Iskreno ne znam o čemu pišeš, ali sa 150 eura ti ne bi dao do 10% više, nego i do 70% više u odnosu na mobitele istih karakteristika drugih proizvođača. Valjda želiš reći da je normalno biti fanboy koji će za iste novce uzeti objektivno po svemu lošiji mobitel samo zato što na njemu piše Nokia!? Razlika u cijeni od 500kn u odnosu na druge proizvođače bi možda prošla u najvišoj klasi, ali za 150 Eura većina kupuje po karakteristikama najbolje što može. Čast iznimkama poput tebe. I sam imam Nokiju, ali zato što je najviše nudila za novce, a ne zato što na njoj piše Nokia. |
![]() |
![]() |
#6733 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zar nokia mobiteli sada nisu pod microsoftom? Otkuda izbacuju android mobitel? |
![]() |
![]() |
#6734 |
Premium
|
Pa nisu još izbacili, čeka se, o tome i pišemo.. Ali će biti relativno low end.. Ovo će im upalit samo ako cijena bude dobra.. Da, sada ih kao Micro drži.. |
![]() |
![]() |
#6735 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Jel tko probao WiFi direct između dva androida? Probao sam se povezati između SG Nota i Zopo C2, sve izgleda u redu, povezani i prepoznati ali kad treba poslati neki file kaže neuspješno slanje. |
![]() |
![]() |
#6736 |
Premium
|
Uskoro bi mogli imati bolje fotiće na mobitelima http://www.theregister.co.uk/2014/01...e_for_cameras/
#6737 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam note2, i povukao je update sa 4.1 na 4.3. Problem je što sada imam ogromnu veličinu slova u porukama. Jel postoji način da se to vrati kako je bilo? edit: google je najpametniji ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 30.01.2014. u 08:46. |
![]() |
![]() |
#6738 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Bok, novi sam..pitanje, da li se isplati preci sa samsung galaxy s3 na iphone 5? (imam neke ponude pa razmišljam malo) |
![]() |
![]() |
#6740 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Gle, nikad nisam bio fan apple proizvoda tak da možda krivu osobu pitaš pošto mislim da su apple proizvodi precijenjeni. Al bože moj, svaka roba ima svog kupca. Osobno, iphone mi ima premali ekran. Trenutno sam na 4,7" i nema tih para što bi me vratili na 4". Imam dva frenda koji imaju iphone kao drugi mob (firma im kupila) i oni nisu baš presretni s njim. Iphone radi dobro, brzo i fluidno, al neke stvari (itunes) ih neizmjerno živciraju. Posudi od nekog iphone, poigraj se malo s njim, vidi da li ti manji ekran predstavlja problem. Na koncu konaca to je samo telefon, potrošna roba, komad hardvera koji ćeš promjenit najkasnije za dvije godine.
#6741 |
Premium
|
Imam jedno pitanjce.. Zagrijao sam se za Moto G, kojeg ima na njusci za oko 1400kn. Dali ima nesto bolje za tu cijenu? Mislim da je bilo govora, i da je trenutno best buy mobitel.. Kinezi me ne zanimaju.. Posto imam 5" preveliko mi je, isao bi na 4.5" jer po dimenzijama je puno manji od mog Prestigia. |
![]() |
![]() |
#6743 |
JTP - Online trgovina
|
mogu vas pitati koji od ovih mobitela bi vi kupili za 500kn?! 1. Samsung Galaxy S (Plus) 2. HTC Desire 3. Huawei Y300 hvala! |
![]() |
![]() |
#6744 |
Premium
|
Oprostite za offtopic, ali ovo je informacija od velikog značaja i poželjno je da je vidi što više ljudi. Links ima na akciji Samsung Plus Class 10 microSDHC karticu od 16GB za samo 85 kuna i to stvarno treba ubost još jučer. http://www.samsung.com/in/consumer/m...us/MB-MPAGC/CN http://www.links.hr/?option=artikl&i...l=100.000.1229
#6745 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Kao što ti je ekipa na drugom forumu već odgovorila, huawei y300, sasvim logično. Dualcore mob, novi, sa 4.1.2 stock androidom, vs mobitela starih 3+ godine, single core, je sasvim normalan i logičan izbor....
![]() |
#6746 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ajd dobro, barem nije otvorio temu novu koji od ova tri kupiti ![]() I da, Huawei Y300 i od mene ima preporuku. |
|
![]() |
![]() |
#6747 |
JTP - Online trgovina
|
ok, zahvaljujem!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6748 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam problem, naime mobitel mi neće wipe-at data kad počne radit restarta se, probao sam pojedinačno internal storage, system, cache, dalvik i njih wipe-a uspješno, al na data mi se restarta. Na uređaju je custom rom koji je vjerovatno wipe-an sad kad sam wipe-ao system, al custom recovery TWRP je još na njemu, garanciju imam. Al ne znam šta mi je činit pa ako netko ima kakvu ideju nek kaže. Radi se o HTC One X+ |
![]() |
![]() |
#6749 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Btw,pogledaj postoji li negdje ona opcija clean for new rom,i ta bi trebala ocistiti data.. |
|
![]() |
![]() |
#6750 | |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 31.01.2014. u 21:42. |
|
![]() |
![]() |