|
![]() |
#1381 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
i ja sam razmatrao ovu opciju ali je na kraju ispalo puno povoljnije od žutih,išao isprobati sreču i prošlo.... Sljedeči puta bi ipak išao na ovu njemačku varijantu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AndroidFiguren imaju užasno slab izbor - 'čak' 12 modela, a vidim da ih pola ni nemaju na lageru.
![]() |
#1384 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Sad sam im poslao mail,na androidfiguren.de, vezano za garanciju,jer nisam nigdje nasao da pise.. Ako je 2 god. to je ok,...ak se kaj pokvari ili štogod,lakse ga je slat u Njem, nego žutima opet.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Slati će ga u Kinu, eventualno ako ti odmah daju drugi s lagera - za koji smo već utvrdili gore da je skoro nepostojeći. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Registered User
|
Bas dobio mail od njih.. Gara je 2 god, i u slucaju greske na uredjaju ili štogod drugo,daju drugi uredjaj.. btw. po ocjenama kupaca na njihovoj stranici, https://www.trustedshops.com/bewertu...0BBC187A4.html svi zadovoljni,jedino što uredjaji imaju dosta grešaka,pixelfelera itd....ali vratiš i daju ti drugi..ispravni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Malo offtopic, al kad već naručuješ iz Njemačke, naruči novog Nexusa za 350 eura, a ne "premium kineza". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Premium
|
Pitanje je da li bi bili spremni naručiti nekog Kineza po tvom izboru, nabaviti ga u nekom razumnom roku i prodati ga po razumnoj cijeni kad ga već nemaju u svom 'repertoaru'.
![]() |
#1391 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Meni stigla danas i druga Crvena riža, platio sam 16 eura porez DHL-u i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 | |
Registered User
|
Citiraj:
Thnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1395 | |
Premium
|
Citiraj:
Prodavač je jedan agent s Alibabe, ne volim ove online dučane poput Banggoda, Minideala... i ostalih jer pokušavao sam kontaktirati prodavače kod tih trgovina i užas ili lažeju tj vele da imaju a nemaju ili komunikacija nula bodova. Ovako preko agenta s Alibabe dogovrim se s njime znam ako veli poslat će danas tako i jeste, platio u ponedjeljak rekao da će posalti u srijedu tako je i bilo u srijedu navećer (kinesko vrijeme) poslao tj naručio DHL pošto je velika gužva malo je kasnio paket, inaće bi bio već u ponedjeljak kod mene ali nema veze sve u svemu bolje nego da sam čekao mjesec i pol. A ovih 16 eura PDV-a (Austrijskog) ću si zaboraviti mada ne kužim na koju foru su izračinali to pošto na paketu i na papirima nigdje nije pisala cijena samog uređaja. Vjerovatno su procijenili 80 eura jer 20 posto poreza bi iznosilo 16 eura. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Premium
|
Ma bezveze su procijenili pisalo je gore na jednom papiru 55 usd dolara ali rekao sam kinezu nek stavi da je MP4 player i nije stavil nego je stavil da je mobitel pa im je valjda bilo malo za to, pa su stavili minimum koji se oporezuje jer su procijenili na vrijednost od 80,02 eura vjerovatno se roba ispod 80 eura ne oporezuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1399 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() Ovo su odgovori hoće li vam se naplatiti PDV ili ne. A čini se da Bangood tj. DE post ima novi način slanja, kako komentiraju ljudi već par dana od slanja radi tracking. To je puno bolje nego kada za 2-3 tjedna samo napišu "Germany Frankfurt"
![]() |
#1402 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koliko te došao na kraju mob, osnovna cijena + poštarina, vjerojatno si i agenta platio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1404 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Premium
|
Konačno došao iNew v3. Komentari okoline su pozitivni. Dobio sam s njim foliju za ekran, flip cover i neki OTG/microSD reader. FW je 1.0.1 pa ga moram preflashati na 1.0.3. Doduše prvo ću probati radi li OTG i kako hvata GPS tako da mogu usporediti novi i stari FW. 1.0.4 neću stavljati zbog buga u vezi interne memorije. Čekati ću 1.0.5.
![]() |
#1406 |
Registered User
|
Jel tko kad uzeo što preko ibuygoe-a?? Kakva je s njima situacija,brzina?kolko se čeka itd... Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Guest
|
link od te stranice ? |
![]() |
![]() |
#1408 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#1409 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
Premium
|
Citiraj:
Da napomenem da sam na početki 12 mjeseca čak mislim 1.12 naručio od drugog agenta znači druge firme isti mobitel (za ženu, ovo je bio za mene) paket je došao do 24.12 u Austriju Singapurskom poštom 30.12 je bio kod mene nisam platio ništa dodatno (PDV) koštako me 199 USD tada zajedno s dostavom. Da ali u HR bi te vjerovatno tražili orginal izvadak plačanja i na to udarili PDV i onda ti eventulani troškovi DHL-a. Ja sam na xiaomi.eu forumu čital i tamo preporučuju kopovati Xiaomije na toj stranici jer dolaze orginal (pošto su se neki opekli i dobili s nekih stranica fake proizvod) i ljudi dosta zadovoljni s njima jedino neznam kako je s garancijom. Ali sad ćeš se malo načekati jer je Kineska nova godina i ništa ne šalju prije 10-11.2. što znaći bit će gužve pošto će dosta ljudi naručivati, bolje ti je počekati do kraja mjeseca kad se malo gužva raziđe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|