|
![]() |
#4681 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ma nema meni do akali svaki put kada uzmem akali to je pobjeda i obično nosim igru...evo sad ranked quadra kill peti pobjegao ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4682 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4684 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
5 kuna. Maximalno jedna piva!
![]() |
![]() |
#4688 |
Premium
|
LOL Btw, ja budeo igrao na EUNE ovaj tjedan frendu 10 promocijskih, bio je u b1 s nekih 15 gejmova prošlu sezonu vjerojatno će igrati jedan lik duo samnom, ali ako netko hoće duo a da je barem s3-4 možemo igrati jer ako ja dobijem mid to je free win, makar i ostali lejnovi isto ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4691 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Možda dođem i ja na jedan game ![]() Ako će mi se dati updateati klijent ![]()
![]() |
![]() |
#4692 |
Premium
|
Budem napravio printscreen 10 gejmova što sam igrao za frenda koji je bio bronze 1 ...igram s cimerom, koji je bio S1 ..igramo duo prvi game na lolnexusu Team MMR 1300, evo na petom smo i Team MMR je bio 1600..još da odigramo ostalih pet pa dam link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 |
Premium
|
Evo da objavim nešto jer je dosta ljudi imalo tu ideju da je nešto teško u bronzi i nemoguće carryati. Prijatelj mi je prošle sezone bio u bronze 1, a igra samo support. W/L ratio mu je bio 7/11, a ogadio mu se ranked. Osobno, po meni supporta na razini Plat 4 - Gold 3. Barem što se tiče laning faze. Trenutačno sam odigrao 5 gejmova (s cimerom koji je duo S1) i evo slika koja pokazuje kako je to prošlo: http://i.imgur.com/2898UHM.jpg Prvi game s katarinom je bio Sivir/Katarina botlane (ja i cimer), ostalo je sve mid osim Vi koja je bila jungle..u predzadnjoj je pala i penta, a par puta quadra u ostalim mečevima ![]() budemo vjerojatno sutra odigrali preostalih 5..jedino što mi se frend nada jest da bude između S1-S5, a ne u B1-B5 ![]() copy paste s ostalih foruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa dobro baš s Katom igrat protiv idiota koji će potrošit svaki cc na ostatak tvog team-a i onda ti uletit s ulti-em i sve ih pobit i nije neka bomba ali ono ![]() Kao što kažeš, frend ti igra samo support, well sa supportom i jest nemoguće carry-at tako da ono.. sam si je kriv što nije izašao iz bronze. Daj mi samo reci koje champove banaju ti likovi u bronzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4695 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, frend je obično FP pa bana Gragasa, Kassadina i Ziggsa (na moj upit). Ali većinom Blitz, Kassadin, Amumu, Nasus, Jax.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma kako ne, ukradeš dva tri killa na početku i nastaviš game kao ADC Thresh, u 10 minuta skupiš više farme nego tvoj adc cijeli game ![]()
![]() |
#4699 |
Mirko, a ne Harry
|
Ništa me neće uvjerit da support može carry-at game ![]() Moji one man army champovi: Akali Fiora Fiddle Kata Kha Yasuo Zed Samo zato što sam ih viđao kako kerijao solo game, posebno Kata, Fiora i Fiddle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ah, Fiora. Ta vremena kad sam na njoj radio 3 BT-a, PD, IE i bootse... ![]()
![]() |
#4701 |
Premium
|
I to je problem mentaliteta u tom ELOu. Pretpostavljam da nisi vidio nafidanu Poppy, koja pojede sve ove kada se nafida? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 |
Mirko, a ne Harry
|
Ja igram jedino ako ću morat adc-a umjesto support-a jer adc-a neam pojma igrat niti želim znat. Ako imam izbora onda idem jungle jer volim imat tu neku moć da diktiram tko će se nafidat iz mog team-a a tko ne. Top tu i tamo ako mi se neki champ igra, a mid skoro nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mirko moj, ti zapravo ni ne shvaćaš da je support jedan od važnijih čimbenika u igri ![]() Onaj koji povlači sve konce ![]()
![]() |
![]() |
#4709 |
Premium
|
I evo ga...odigrao sam 10 gejmova na Bronze 1 accountu ... 9-1 ...iz Bronze 1 u Silver 1 (s vjerujem ogromnim MMRom), a cimer koji je igrao duo samnom (S1) je završio u G4.. Easy peasy....http://i.imgur.com/OPLYraJ.jpg ovo nije prvi put da sam uzeo acc u bronzi i ovako nešto napravio, tako da te gluposti da je nemoguće dignuti se ne vjerujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Jer 4random retarda (ili omiljeni afk) je pain in the ass. also low elo advice, nikad ne ic full tenk il support(osim ak si mundo ![]() uvijek radi dmg. Ja support annie rusham rabadon ako dobro ide. I onda ih rastopim ![]() Fun fact Mundo sa spirit visage, randuin, i 2 warmoga baron buff + ulta = 1900 hp/5 ![]()
![]() |
![]() |
|
|