|
![]() |
#4922 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ok serija za pogledati i potrositi vrijeme, ne puno vise od toga. jako me podsjeca na alcatraz http://www.imdb.com/title/tt1728102/ u kojem imas zensku oko koje se sve vrti, imas jos jednog vrlo bitnog muskog lika i par pomagaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pogledao drugu epizodu True Detective.. I'm hooked.
![]() |
#4924 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() A the Following? Meni je rijetko koja serija baš loša. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4925 |
Premium
|
alcatraz je po meni bolja serija od blacklista, ima bolju pricu, stalno se vrti neka retrospektiva, ima elemente znanstvene fantastike s skakanjem u proslost/buducnost, ugl nisu je trebali ugasiti ![]() following se isplati gledati, meni je bas dobro sjela. radnja prvog nastavka nove sezone koji je izasao jucer je bila u potpunosti za ocekivati, al nema veze, to nije nuzno lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4926 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Under the dome http://www.imdb.com/title/tt1553656/ Odlična mi je serija, radnja, efekti, glumci, iznenadilo me... Sad krećem na Sherlocka, doša je i on sad na red, dok ovi drugu sezonu ne snime ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Guest
|
Alcatraz, Dome, Following. Ne znam koja mi je serija gora iskreno. Alcatraz je još najbolji bio za laid back watching. |
![]() |
![]() |
#4928 |
Guest
|
Meni je Following dobra serija. Mislim "glupa" je, al taman onolika glupa za popodne radne subote ujutro. Nešto kad si preumoran za gledanje nečeg što zahtjeva upotreba sivih stanica iz glave. Onda može proći kao zabava priča o sa E.A. Poe inspiriranom kultu i K. Bacon kao FBI istražitelj koji ih proganja. |
![]() |
![]() |
#4929 |
Premium
|
trebat će jedno 2-3 stranice dok se svi ne prebace na true detective ![]() Tako je i sa breaking bad bilo ![]()
![]() |
#4930 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Under Dome je druga sezona završila bezveze tek toliko da moraju napraviti treću. Blacklist je meni super. Taman jučer počela na nekom njemačkom satelitu, dok ja gledam najnovije. True Detective je krenula dobro. Vidjeti ćemo kako će se radnja dalje razvijati.
![]() |
#4931 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4933 | |
Guest
|
Citiraj:
True Detective je zakon, ali ima i ostalih dobrih serija (Justified, Shameless...) već sam spominjao neke. |
|
![]() |
![]() |
#4934 |
The mighty pirate
|
![]() |
#4936 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Počeo sam gledati Mentalista,odgledao prvu sezonu i moram priznat da gluplju i naivniju krim seriju nisam gledao a onaj Jane je preiritantan. Ali me zanima tko je Red John pa sam tražio na netu epizode samo sa Red Johnom i našao popis http://answers.yahoo.com/question/in...6051731AA5qEa2 ali to je od prije 3 god. popis. Ne mogu nači za druge sezone pa ako netko zna bio bih zahvalan da napiše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Premium
|
Red John se otkriva tek u S06 i provlači se kroz par epizoda, a zadnja je S06E08 (treba pogledati epizode 6-8 da bi imao potpuni uvid u otkrivanje). Inače, pojavljuje se on i prije, ali se tek u S06 otkriva tko je to zapravo.
![]() |
#4938 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Nisam gledao do kraja mentalista jer mi dopizdila serija al me sad zanima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4939 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Ili to nema na internetu ili ja ne znam naći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4940 |
Premium
|
Ne bi bilo fora da vam kažem tko je Red John. Nabavite S6E6-E8 pa ćete saznati. Inače, Red je predstavnik zakona i Jane je dolazio u kontakt s njime jer je rješavao slučajeve na teritoriju pod njegovom jurisdikcijom tako da je teško navesti sve epizode u kojima se susreću.
![]() |
#4942 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Trenutno se gleda The Twilight Zone, ako mi se nada nekaj duže gledat ovo je idealnih 20minuta za ubit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4943 |
Premium
|
kakvo je to gledanje serije samo da saznas tko je red john ![]() btw red john se pojavljuje u dvoznamenkastom broju nastavaka, al tek u zadnja 3 se pocinje sumnjati da je to on. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Guest
|
ljudi molim preporuku za seriju, ne treba biti nova, može i neka starija a zadnje sam pogledao, star trek ds9, bones, supernatural, csi (svih 14 sezona ![]() sad neznam što bih mogao krenuti sljedeće gledati hvala |
![]() |
![]() |
#4946 |
Premium
|
true detective ![]()
![]() |
#4947 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4948 |
Premium
|
sad sam ko papiga.. jesi pogledo wire ![]() Mislim, ako si vec gledao csi, bones i slicne a preskocio si wire .. ![]()
![]() |
#4949 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledaj zadnje 3 stranice i odaberi najdražu, najdraže,... The Americans, Boardwalk Empire, Persons of Interest, Modern Family, Criminal Minds, Justified,... to su više-manje aktulalne, neke idu, neke su tek stale i tako ![]() Breaking Bad, Wire, The Sopranos, i sl. neću nit nabrajat ![]()
![]() |
|
|