|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Program za printanje
Trebam neki program s kojim bih mogao slike određene veličine isprintati na papir tako da slika bude iste zadane veličine isprintana na papiru. Ali s time da mogu staviti više slika na jedan papir. Do sada sam to radio preko worda ali nije praktično. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
|
Hajde, molim Vas. Neki prijedlog. Znači želim da različite veličine slika "pretočim" tako da mi sve budu u istoj željenom veličini. Ali da mogu više tih slikica staviti na jednu stranu papira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne kužim šta ti nije praktično u wordu? o koliko slika se radi? Od programa za slike imaš Lightroom (nije besplatan) i moš vjerojatno i sa IrfanView-om isprintat nešto slično. Mislim da on ima thumbnail print tako da bi teoretski mogao s njim postić to što želiš. EDIT: u wordu možeš na milimetar svaku sliku specificirat, samo desni klik na sliku, properties i uneseš visinu i širinu .... mislim da čak možeš i macro snimit za to, al velim ovisi o broju slika koje imaš i namjeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Jedina mana što slikice ne mogu "sljepiti" jednu uz drugu. Tako kad ih režem skrate mi muke. Imaš kako riješenje za to? Znači imam pola milimetra razmak jednu od druge slikice. Ja bi ih volio imati tik jednu uz drugu bez mikrometra razmaka. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|