|
![]() |
#5461 |
Guest
|
evo jedan povoljan http://www.game.co.uk/en/archos-50-p...ks-_-Deep_link http://www.game.co.uk/en/info/Delive...freeUkDelivery a kod nas najeftniji je 1899kn... |
![]() |
#5462 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ovo bude istina, baterija će mu trajati i trajati i... http://www.phonearena.com/news/Oppos...C-2014_id51728
#5463 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5464 |
Premium
|
Nisi ćorav. Evo ti ih ovdje zajedno sa 'povoljnom' cijenom (ako dobro vidim, u UK je 100 GBP što je duplo manje nego ovdje) http://www.elipso.hr/mobile/smartpho...FYxQ3godRzkAPg A evo i domaćeg rivjua http://www.24sata.hr/gadgeti/isproba...inum-50-344206
#5465 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Mob po specsama nije uopće loš. 900kn. |
|
![]() |
![]() |
#5466 |
Guest
|
za te novce je vrlo dobar mob, brzo stigne iz UK-a. nema pdv-a i carisnkih troškova. inače specse http://www.archos.com/us/products/sm...num/index.html inače bi mogoa nekima biti zanimljiv jer: SIM 1 2G (GSM/GPRS/ EDGE 900/1800/1900 MHz) SIM 2 2G/3G (WCDMA 900/2100) 3g radi na 900/2100 |
![]() |
#5468 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A vidi cijene kod nas.. Žalosno, jako žalosno.. No, dok imamo alternativu, što nas briga.. Jedva čekam vaš rivju o njemu.. |
![]() |
![]() |
#5469 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Vidio sam nedavno i u HG Spotu 4-5 Archos modela izložena, ako koga zanima opipati prije kupnje... |
![]() |
![]() |
#5470 |
Registered User
|
Nije da ne radi nego je kod nekih modela loše izveden HW dio. Od 6-7 modela na kojima sam testirao GPS (MTK6577, 6589, 6589T) samo na jednom uređaju GPS nije radio kako spada 'out of the box' nego tek nakon instalacije custom ROMa. Svi ostali su lockali brzo 10+ satelita... |
![]() |
![]() |
#5471 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Pa nije vam svima ok usporedba cijena kad je na UK i DE amazonu praktički duplo skuplji ![]()
#5472 |
Premium
|
185 EUR za takav mobitel je fail. Ne toliki fail kao Acer Liquid 5, ali je ipak fail.
#5473 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
#5474 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
lenovo a800, glup problem: deinstalirao sam smart launcher, no sad ne znam kako da vratim onaj defaultni launcher na telefon dakle mob radi, samo imam crnu sliku s gore statusnom trakom, pokusao sam restart ali dodjem na isto pomozite mislim mogu sad preko status bara otici na postavke, otici na aplikacije i pokrenuti g.play pa ponovno instalirat neki drugi launcher, ali zanima me gdje da postavim (ili nadjem) onaj defaultni launcher s kojim mob dode? Zadnje izmijenjeno od: Carnage Gloom. 24.01.2014. u 16:55. |
![]() |
![]() |
#5476 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5478 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#5479 |
Premium
|
hvala, da, mogu do gplay-a (vratio sam smart launcher), ali nisam brisao nista od defaultnih stvari, tako da mi nije jasno gdje je to nestalo. hvala misak isto, probat cu i s tom aplikacijom da vidim ima li ga uopce |
![]() |
![]() |
#5481 |
Registered User
|
[QUOTE=stops;2534707]Koliko sam skuzio Launcher koji je dosao na mobu je jos uvijek na njemu. Settings - Apps - nades Launcher i stisnes dolje Launch. Da nije u mobitelu launcher ,nebi ga ni podigao bez ubacivanja novog roma ili novog launchera preko recoverya. Zadnje izmijenjeno od: bodija. 25.01.2014. u 14:43. |
![]() |
![]() |
#5482 |
Premium
|
heh, nema nigdje na popisu aplikacija nikakvog launchera, zato mi i nije jasno isprobao sam i ovaj home switcher app i on takodjer ne prikazuje nikakav launcher mob se bez launchera podigne al prikaze samo onu gornju statusnu traku preko koje mogu doci do postavki i aplikacija al dobro nije toliko i vazno, preko g.play sam skinuo novi launcher, zamijenio stari i sve je sad okej (vlasnik moba je valjda greskom izbrisao defaultni) hvala svima na pomoci |
![]() |
![]() |
#5484 | |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Dobra recenzija, lijep mob, samo da malo nadodam ovo što sam zaključio iz reviewa. Inace, i meni je taj mob zapao za oko ali ipak cekam tudje dojmove pa cu se odluciti. Citiraj:
Što se tiče kamere i riječi "očaravajuća" koju si iskoristio pri opisu iste, slažem se da fotke izgledaju jako dobro za taj cjenovni rang, ali nije to baš tako očaravajuće, pogotovo što si i sam rekao primjedbu na bljeskalicu za koju mislim da je slična većini kineskih mobitela, slaba. Prije bih rekao da su to fotke normalne kvalitete nekog boljeg mobitela koji se nalaze u ponudi naših teleoperatera. Po meni, nedostatak je i nedovoljno accessoriesa (zaštitne maske, futrole i ostalo), što i nije jednostavno jer je mobitel jedinstven dizajnom i nema baš sličnih "kompatibilnih" modela po opremi. I da, šteta da baterija nije jača/bolja. |
|
![]() |
![]() |
#5485 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Uz mob dobijes koznu preklopivu futrolu. Ne znam sto bi jos htio. Btw zanimljiva stvar ali kada je mob u futroli i ti je zatvoris na prozorcicu se pojavi vrijeme. Ne kuzim na koji nacin to radi ali je bas fora
#5486 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa ima neke senzore koji su mozda pri vrhu, negdje oko front kamere.. Probaj stavit prst, mozda se isto upali to.. Btw, dobra reca i mozda dobar mob.. Znaci opet imamo dvojbu, inew v3 ili newman n2 ![]() |
![]() |
![]() |
#5488 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Ako na većini kineskih mobova prvi utor za sim radi samo na WCDMA-2100 a drugi na GSM 900/1800/1900 jeli ta prva kartica uopće radi van signala tj. tamo di nema 2100 ,mislin na pozive i poruke? Pitan to jer kod mene na lenovo A850 zna sa 3G pribaciti samo na G pun signal ali on radi i na 900. |
|
![]() |
![]() |
#5489 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |