|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
pola sata komentiranja o sucima, volim Dragu kao čovjeka i komentatora ali ulazi vam u psihu sa tim komentarima. Suđenje je okej, par grešaka s obje strane, ali ništa strašno. Ja se samo nadam da će nam ostat snage za 2.pol, obrana nam je odlična, napad također.. najbolje izdanje repke dosad na ovom prvenstvu.
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne slusajte toliko Cosica, lik stvarno nema pojma o rukometnim pravilima (trenirao sam 9 godina rukomet). Suci jesu katastrofa, ali opcenita katastrofa. Nisu iskljucili jednom Danca, ali kasnije ga iskljucise bez ikakva povoda. Iskljucenje Cupica i Bicanica takodjer totalna pogreska. Malo vise odluka je otislo na Dansku stranu, i to naravno igra veliku ulogu. Posebice kad nam je Cupic iskljucen pa smo ostali sa 4 igraca na terenu. No opet, slusajuci Cosica covjek da ne vidi TV pomislio bi da je to sveopca makljaza od strane shvaba. A ustvari je (imho naravno) sudjenje negdje 55:45 za Dance. No opet - ocekivano, ipak su domacini. Ali i te manje prevage mogu donijeti Dancima pobjedu. No dosta o sucima. Za sad stojimo na terenu fantasticno, puno bolje nego sam se cak i nadao. Svaka im cast, samo ne dozvolit onaj blackout od par minuta koji nam se redovito dogadja i imamo velike sanse za ponovni susret sa Francuzima. Ponajvise nade baziram na tome sto Danci jos nisu odigrali ni jednu egal utakmicu, sve su relativno lako rjesavali, pa cak i Spanjolce. Samo da sto duze ih drzimo na +1 ili +2, neka oni love rezultat i sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
|
Kostat ce nas Cupko pobjede sa ova dva zicera.... ![]() EDIT: Ipak 3 njegova zicera. Majko mila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
|
Uzas sta smo napravili. A ni golmana po obicaju nemamo, Mirko je stvarno rupetina i pol. Obrani zicer, primi 5 komada koje bi i kadeti obranili. Ne shvacam zasto se ne oproba sa Losertom ako je vec isao na ovo prvenstvo. Finale ce ostati nedosanjani san ocito. Ponovno. Cim Danci odu na +3 gasim ovo, boli me vec saka od udaranja po stolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
a jesmo sad zasrali i sefa i stanicu...
![]() |
#647 |
Premium
|
Izgasio napokon. Goluza je kriv. Ne radi Cupicevih promasaja. Vec zato sto nikad, ali ama bas nikad nema plan B. Pa cak i Mirka cijelu utakmicu drzi na golu. A lik gotovo pa nista nije obranio. Dakle ni tu najjednostavniju radnju ne moze obaviti kako spada. Zivcirao sam se pod Cervarom, ali kad je bilo ocito da ce Goluza preuzeti moglo se pretpostaviti kako ce to biti. Eto mu jos jedno polufinale da se pohvali istim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U biti se nasi drze sasvim OK s obzirom di i protiv koga igraju. Nisu razbijeni i jos imaju sansi. Golmani nam ne brane nista i to nam treba s druge strane su njihovog golmana rasbranili ko budalu sa bezveze sutevima. Strlek je fulal dva zicera i to nas je pokopalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet ista stvar kao protiv Francuza. Čak i drastičnija jer su Francuzi igrali tu negdje kao mi, a Danci zapravo slabije. Goluža je amater i krivac za ovaj poraz. On u situaciji kad imamo +2 i 2 igrača više nije u mogućnosti taktički složiti momčad. Ajde da barem onda bude dobar motivator, kad nema pojma o taktičkom dijelu. Ali ne, on očito na poluvremenu drži demotivacijske govore. Tom tipu treba zabraniti ulazal u rukometne dvorane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
svkai put ista pricca. ne moram vise ni gledat tu jebenu repku. fulamo sedmerac, odmah nakon dva fulanca cupic s krila, umjesto da odemo na +5 mi popusimo tekmu. onaj balvan alilovic je supalj do jaja. ni blizu onim partijama od prije par godina. sve golove je primil nisko dole, umejsto da menja, goluza ga drzi tranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
koliko smo sami zasrali, toliko su taman i suci potpomogli Dancima u podosta situacija. masu stvari je sudeno za Dance i nije sudeno za nas. par situacija nije sudeno protiv Danaca, sto bi se garant sudilo da smo mi bili slucaj. prvo poluvrijeme, pa smijesno gledati bilo da je skoro svaki kontakt - penal ![]() los okus i zbog sudaca i zbog opet nase nemogucnosti prelomiti utakmicu. nema ideje, nema svjezine, nema leprsavosti nakon 45-e minute. njih dvojica-trojica se dodaju na 11 metara i onda Kopljar ili Duvnjak ili Bicanic idu pucati sa 10 metara kroz 6 ruku u zraku......... hej.......... a krila gledaju i gledaju i napokon Strlek dobije loptu i ne zabije prakticki zicer. i da; Cupic je zapucao pobjedu. jebes Mirka, nije svakome svaki dan dobar dan, kada brani onda je car svijeta. i nije njegova krivica za poraz, Danci (ali i Francuzi, sto su nas dobili) su danas bili zreli za izgubiti bez najmanje muke, sami smo se pobjedili uz pripomoc sudaca. ako je to do trenera - daj drugog trenera. do necega ocito da jest, imali smo neke kreatore i umjetnike prije (Balic, Dzomba u zadnje vrijeme), ova repka toga nema - eto nase igre.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jednostavno ova momčad ima gubitnički mentalitet i to je to. Ajde da ti u ekipi imaš 1-2-3 igrača koji su slabi u glavi ali baš kompletna momčad da se zablokira to je stvarno raritet. Onaj Alilović puže po tom podu ko budala neka. Danac nije ni napravio skok šut a ovaj već na podu. Taj lik je takva rupa da glava boli. Da smo imali dobrog golmana ovo bi dobili bez obzira što su sve naši usrali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Polufinala i finala: Kad god igramo sa dancima - sude švabe. Kad god igramo sa francuzima - sude danci. Kad god igramo polufinala protiv domaćina, događa se sljedeće: - domaćini imaju napade po minutu i pol - kad govna od sudaca dignu ruku, napad traje još barem 7-8 sekundi da se može pucati ili zabiti - uvijek jedan od boljih igrača se zasere maksimalno Ovu smo si delimično sami krivi, ali i sucima se naje**m majke kriminalne... Igrao sam rukomet, znam kako je kad ti govnar sudi kad druka za druge. Srećom, u županijskoj ligi ga poznaš pa ga natovariš na parkingu. Ovdje nemreš ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Opet ista priča...Dekonstruktivist Goluža na djelu. Ma, zapravo su suci krivi. I loši madraci. I Tito i partija. I globalna urota. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 26.01.2014. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajde sada onako realno. Nemamo izbornika , pivota i golmana. Nemamo ni jednu uigranu akciju isto tako ni obranu. Da imamo tri igrača više protivnička ekipa bi nam zabila gol preko pivota. A najviše nemamo muda. U svakoj do sada utakmici na ovome prvenstvu u važnim trenucima naši bacaju loptu u publiku. Totalna blokada u glavama. I onda pored svih tih nedostataka mi na kraju završimo četvrti što je zapravo i maksimum maksimuma sa ovako ograničenom ekipom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Suci krivi. Gledao tri tekme ukupno, sve tri ispušili. Od nekog pravog rukometa jedno poluvrijeme protiv Danaca. Jedini igrač koji je svjetla točka Duvnjak. Slažem se da nemamo, pivota i golmana, a vanjski pucači su nekonstantni. Krila koja su stvarno solidna ne koristimo. Uglavnom, srljamo previše, nema taktičkog nadmudrivanja, sve se svodi na to koji će igrač "proigrat" utakmicu, dvije. Uglavnom, završili smo na mjestu koje smo zaslužili. Ajd barem za razliku onog silovanja mozga protiv Danaca gde se ceo svet urotio protiv nas, Ćos je danas bio pribraniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|